23 Ağustos 2013 Cuma

Lütfen Okuyun

Merhaba Arkadaşlar 
Bazı sorunlar nedeniyle böyle bir bilgilendirme yazısı yazmak istedim.Lütfen herkes okusun.İlluminatinin sadece Rihanna , Katy perry, One direction gibi ünlüler olmadığını anlatmak istiyorum.
Öncelikle mail adresime gerçek adın ne gibisinden birkaç soru geldi.Adım Eda.Takma isim değil yani :)
Şimdi asıl konuya geçelim.
Özellikle One Direction ile ilgili yazımda çoook saçma yorumlar görüyorum.Açıkçası yorumu mantıklı ve saçma gibisinden ayırmak istemem.Şunu fark ettim ki bu mantıksız yorumları çoğu hayranlığın getirdiği aşktan olmakla beraber , bilgisizlikten dolayı gelenler de yok değil.
Bilgisizlik diyorum da , ben de yeniyim bu işte.Hatalarım olabilir.bu yıl 3. yılım olacak.3 yıldır araştırıyorum.Sonuçta bir Michael  Sikkofield, Lena Gravel, Sponk  değilim.Ama  onlar gibi olabileceğimi düşünüyorum.Konuyu yine uzattım :)

Bakın arkadaşlar sizin inanmadığınız Zihin Kontrolü gerçektir. Bunu ünlülerin yüzde doksan dokuzu yaşamıştır.Belirli ilaçlarla , akıl almaz yöntemlerle yapılıyor.Bunlardan birine bizde maruz alıyoruz.Sübliminal mesaj.Selena, Miley Jonas gibi Disney Channel ünlüleri ise çok küçük yaştan itibaren  bu Zihin Kontrolüne uğruyor.

İlluminati denilen örgüt sadece sanat dünyasını değil, bütün dünyamızı ele geçiriyor.Siyaset, bilim ( zaten hepsi birer bilim insanı neredeyse) toplumsal hayat onların elinde.Zaten herşeyin ucu  Tarihteki İlk Mason Devleti Olan Amerikaya dayanmıyor mu?

Facebookta sayfa açmıştım.Hem vaktim olmadığı için  hem de büyük sayfalar olduğu için pek aktif olamadık.Facebooktaki iki büyük İlluminati ve Ünlüler sayfasını sürekli takip ediyorum.Takip ediyorum diyorsam bir şey öğrenmek için değil hataları düzeltmek için.Çünkü bazen bariz hatalar yapılıyor.Özellikle ünlüler konusunda sapıtmış durumdalar.Ünlüleri kafanıza göre şekillendiremezsiniz.Sizin illuminatiye karşı dediğiniz  Katy Perry, Eminem, Avril Lavigne Britney Spears gibi ünlüler İlluminatiye mensup.Özellikle Avril konusundaki tartışmalara bakıyorum da, isteseniz de istemesenizde gerçek Avril'ın  İlluminati olduğudur.Yazıda yazacağım zaten.

Son olarak One Direction hakkında konuşmak isterim.One Direction  yeni bir üye.Ve zihin kontrolüne uğramaları zamanla olur.Bir anda Rihanna , Lady Gaga, Kanye West gibi olmalarını bekleyemezsiniz ya.Bütün ünlüler öyledir.Mesajları yavaş yavaş verirler.Rihanna ile ilgili analizlerime bakın ilk albümlerde çok az mesaj var.Şimdi is mesaj olmayan şey yok.Aslında bu konuda ne söylesem karşı çıkacaksınız.Size örnek olarak son klibi vermek istiyorum.Best song ever.Gerçekten çok eğlenceli bir klip.Tabi ki birde eğlencenin arkasını görmek lazım.İstek gelirse analiz yaparım kısaca.

Söyleyeceklerim bu kadar.Bana mail adresimden (edakocak_@hotmail.com) ulaşabilirsiniz.
Klip isteklerinizi de dikkate alırım.bu arada Katy Perry ile ilgili analize başladım :)

Lütfen her şeyi mantıklıca düşünelim.Her şey elden gitmeden önce.

Eda Koçak

4 yorum:

  1. Ztan facebook sayfaları azıtmış durumda hem artık bilgi vermiyorlar hemde ünlülerle ilgili saçma sapan paylaşım yapıyorlar artık gereksizleştiler.

    YanıtlaSil
  2. analizlerini bekliyoruz,sevgilerle...

    YanıtlaSil
  3. Birileri de şu amerika dizilerine el atsa diyecem ama klip gibi 5dk değilki, koca sezon.

    YanıtlaSil
  4. How does a gambling game differ from other casinos?
    It doesn't just mean 남양주 출장샵 the player wins, you win. You also lose. 창원 출장샵 But for 양산 출장마사지 more money you earn. 강릉 출장마사지 If the amount you wagered on 광명 출장마사지 is

    YanıtlaSil

Sana Yakıştığı Şekilde Yorum Yap !