9 Şubat 2013 Cumartesi

Britney Spears I Wanna Go Klip Analizi / Gerçek Hayat


Merhaba arkadaşlar.
Yoğun istek üzerine Rihanna ile ilgili yazımı yarıda bırakıp Britney Spears ‘I Wanna Go’ şarkısının analizini yapmaya karar verdim.
Britney bu klipte tamamen kendi hayatını anlatmış diyebiliriz.Şöhretini,düşüşünü,medya baskısını ve tabi ki İlluminati’nin baskısını.Çocuk yaşta bu işin içine çekilerek zihin kontrolüne uğramış kişilerden biri Britney.Artık dayanamayıp örgütten çıktığında ise  örgüt onu çocuklarıyla tehtid etmiştir.Britney’ de o sıralar bunalıma girip saçlarını kazıtmıştır.Herkse bunun albüm reklamı olduğunu söyler.Allah bilir.


Klibin başında muhabirler Britney’i bekliyor.Bu bana direk Rihanna S&M klibini hatırlattı.Bakınız onda da böyle bir giriş vardı.

Britney Spears  hoş bir kıyafetle karşımıza çıkıyor.Mickie Mouse kulaklarını görüyoruz.Ama asıl dikkat çeken onun ölümcüllüğünü vurgulayan kuru kafa şekli.Britney soruları cevaplarken sinirleniyor ve muhabirlere küfür ediyor.Fakat aralarından birini  yüceltiyor.İşte aşağıdaki kişi aklınızda kalsın



Daha sonra Britney ışığın içinden çıkar.Işık = Lucifer ! Lucifer Hırıstiyan inanışında genellikle şeytanı tasvir etmek için kullanılan isimdir.Ayrıca şeytanın oğlu olarak da bilinir.


Daha önceki yazılarımda da bahsettiğim gibi Masonlukta ya da İlluminatide semboller çok önemlidir.Hatta kutsaldır bile diyebiliriz.bu klipte de bir çok sembol gözümüze çarpıyor.
Mor renkli kadın ve kareli adam.Mor renk bilindiği üzere Masonların kutsal rengidir.Ayrılmayı , asaleti, üstünlüğü temsil eder.Kareli desen ise ikilik oluşturmak için kullanılır.


Tekrar kareli desen gözümüze çarpıyor


Kırmızı renk  Oz Büyücüsü programının rengidir.Programlama türleri vardır.Alice harikalar diyarında vb.



Sizce bu sembolü neden gözüme soka soka göstermişler? Marka reklamı ? Olabilir.Ama söyleyeceğim şey karşında şaşırmayın.V  yada Vav İbranice’de 6 demek .VW = 666


Kelepçe köleleştirmeyi simgeler.

Britney’in bileğindeki öpücüğü fark etmişsinizdir.O öpücük akrebin ölüm öpücüğüdür.Bu Britney’in az zamanı kaldığının göstergesidir.


Buradaki Sam yazısına dikkat çekmek istiyorum.Sam onun eski menejeri Sam Lutfi oluyor.Şimdi ise onu  restoran işleticisi olarak göstermiş.

Ve Britney önce medyayı seviyor.Şöhret hoşuna gidiyor.


Fakat sonra sıkılıp onlardan kurtulmaya çalışıyor.


Kaçıp onlardan kurtulmaya çalışırken kapana kısılıyor
.

Fakat bizim güçlü Britney’imiz hepsini alt etmeyi başarıyor.

 


Burada bir de Mickie Mouse simgesini yerleştirmişler.Zihin kontrolü

 
   
Ama daha sonra gördükleri karşında şok oluyor.

Çünkü insan sandığı ve kurtulduğunu düşündüğü muhabirler aslında robot çıkıyor.
Robot ve İlluminati ilişkisini soracak olursanız şunu söyleyebilirim.Robotlar tamamen kontrol edilebilir.Burada da muhabirlerin Britney’i yok etmek için kontrol edildiğini gösteriyor.Ve tabi ki her şeyi gören göz.
Ve işte burada Britney'i kurtarmaya gelen biri var.Onu tanıyoruz.

Britney onunla gidiyor ve hayatından memnun gibi duruyor
.

Süt burada önemli bir sembol olarak kullanılmış.Alice Harikalar Diyarında  programlamasında kullanılırdı.

İnsan sandığımız adam robot çıkar ve  Britney ikinci defa hayal kırıklığına uğrar.Onu eğlendiren , medyadan kurtaran kişi aslında onlardan biri.Yazının başında Britney’in kendi hayatını anlattığını söylemiştim.Menejeri ve Britney anlatılmış klipte.Yaşadığı hayal kırıklıkları,  sahte mutluluğunun arkasındaki gerçeği..

Britney ve Eminem karşı çıkmaları yönünden çok benziyorlar birbirlerine.Çünkü ikisinde çocuğu oldu ve güzelliği mutluluğu yaşadılar.Ve böylece daha önce yaşadıkları sahte mutluluğu gördüler.   








11 yorum:

  1. Çok güzel yazmışsın.Çok ince ayrıntılara yer vermen çok iyi olmuş.Bu klipte vardı bir tuhaflık zaten :D

    YanıtlaSil
  2. Bunları senmi araştırıp yazdın?

    YanıtlaSil
  3. Beyoncenin analizini de yaparmisin lutfen ? Simdiden tesekkur ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah , zor bir analiz olur ama isterim

      Sil
  4. vayyy be dünyada bizden habbersiz neler dönüyomuş
    valla çok iyi araştırıp bulmuş ve yazmışsın teşekkürler bilgi verdiğin için

    YanıtlaSil
  5. Ya saçma gelebilir ama Justin Bieber'ında analizini yapabilir misin?

    YanıtlaSil
  6. ya ben bu oz büyücüsü ve alice harikalar diyarında proglamlamasını hala anlayamadım konuyu açıklayıcı bbir yazı yazsan?

    YanıtlaSil
  7. ben moru seviyorum napcaz simdii ;DDDD

    YanıtlaSil
  8. çok iyi yazmışsın rica etsem christina aguilera,beyonce,lady gaga nın analizini yapar mısın?

    YanıtlaSil
  9. Yazik oysa ben britney spears i az cok biliyor ve seviyordum tabi demi selena ve justinin yeri ayri 3> ha bu arada demi lovato,justin bieber ve
    selena gomezin analizini yapin lutfen bu arada ellerine saglik

    YanıtlaSil

Sana Yakıştığı Şekilde Yorum Yap !