14 Şubat 2013 Perşembe

Rihanna ve İlluminati 1


Rihanna.Asıl ismiyle Robyn Rihanna Fenty.10 parmağında 10 marifeti olan bir sanatçı.
Şarkıcı, kültür elçisi, söz yazarı, video yönetmeni, aktris.Hayranları için bir TANRIÇA ! Jay-Z tarafından keşfedildi.ABD’ye annesi ile geldi ve DEF JAM şirketi ile anlaşma imzaladı.Buraya kadar her şey normal.İlk albümü 2005 ‘te çıktı.Music Of Sun.Ben bu albümü Rihanna’nın temiz albümü olarak adlandırıyorum.En azından diğerlerine göre daha temiz.2006 ‘da çıkan 2. albümü A Girl Like Me ise yine aynı denilecek , çok başarılı bir albüm.Öncelikle yıllarda ki  giyimine, duruşuna dikkat etmek istiyorum .
   





Sonra ki yıllara göre daha doğal ve sakin.Bu dönemde tatlı kız imajıyla dikkat çeken Rihanna, bir çok şarkısıyla ödül almış ve hayran kazanmaya devam etmiştir.İlluminati vb. dair hiçbir şeye bağlılık göstermemiştir.Çünkü asıl patlama 3. Albümü Good Girl Gone Bad ile yaşanacaktır.

Good Girl Gone Bad

Bu albümle beraber Rihanna baştan aşağıya büyük bir değişime uğradı. Saçlarına değişik tarzda şekiller verdi. Kıyafetleri ve klipleriyle dikkatleri üstüne çekti.


Peki, ilk baştaki cici, sevimli kız nereye gitmişti? Bir albüm insanı baştan aşağıya değiştirebilir miydi? Evet.Çünkü her şarkı farklıydı.Hepsinin bir anlamı vardı.İlluminati için bu albüm muhteşemdi.
Rihanna’nın albüm için söyledikleri bunu kanıtlıyordu ‘’Albümümü her gün, her gece dinledim. Stüdyodayken tek dinlediğim albüm kendi albümümdü. Kendimi takdir ediyordum çünkü her şarkı harikaydı. Albümdeki her şarkıyı büyük bir zevkle dinleyebilirdiniz. Kendi kendime dedim ki, -Neyi bildiğini sanıyorsun? Böyle bir albüm yapmalıyım!’ Rihanna bu albümün aldığı riskleri anlattığını söylüyordu.Rihanna başından beri bu işin içindeydi.Sadece biraz zaman gerekliydi.Albüm birçok eleştirmenden tam not alırken, hayran sayısını da arttırmış oldu.Haftalarca imajı ve şarkılarından dolayı gündemden düşmedi.Neyse biz magazin tarafını bırakalım.
Rihanna’nın albümden önce çıkan single’ ı Jay-Z ortaklığı ile Umbrella olmuştur. Şarkı hem anlamıyla hem de klibiyle büyük bir patlama yaratmıştır.İnternet Rihanna’ nın İlluminati’ ye giriş şarkısı olarak tanımlamıştır.

Umbrella


Aklımıza direk Allah yok diyen (Haşa) şarkı geliyor değil mi? Aslında haksız da sayılmazsınız.
İşte şarkımız şöyle başlıyor
Jay-Z
No clouds in my storms, let it rain
I hydroplane into fame coming down with Dow Jones (eh-eh-eh)

When the clouds come we gone, we Rocafella

We fly high than weather (eh-eh-eh), and G5's are better (eh)

You know me (you know me)
An anticipation for precipitation stack chips for the rainy day
Jay, Rain Man is back (eh-eh-eh)
With little Ms. Sunshine (eh-eh-eh) Rihanna where you at? (eh)

Öncelikle Dow Jones ‘ a dikkat çekmek istiyorum.Amerikanın önemli hisse senedi endekslerinden biri. En büyük otuz şirketi içerir.Burada ise düşüşünden bahsediyor.Bizim bildiğimiz ekonomik kriz.Yani planlanmış bir kriz.
When the clouds come we gone, we Rocafella
Bulutlar geldiğinde biz gideceğiz.Biz Rocafella. ?  Rocafella: Jay-z ‘nin Şirketi = Rockefeller:Köklü bir mason ailesi.İlluminatinin başındaki elit insalardan.  İşte bağlantı.

Jay, Rain Man is back , With little Ms. Sunshine
Rain Man dedikleri Baphomet ya da Lucifer.Ve Jay-Z de kendini Rain Man olarak görüyor. Ms. Sunshine ise Rihanna oluyor.

Şimdi Sıra Rihanna da.

You had my heart, and we'll never be worlds apart
Maybe in magazines, but you'll still be my star
Baby cause in the Dark, You can't see shiny Cars
And that's when you need me there
With you i'll always share

Rihanna bu sözleri söylerken siyah bir elbise giymiş.Tırnakları ise bariz bir şekilde gözümüze batıyor.Aslında burada ki Rihanna değil.Şeytanın ta kendisi.Bu klipte şeytanla Rihanna’nın konuşmasını görebiliriz.Rihanna’ya ayrı dünyalarda olmayacağız diyor.Demek ki artık bir aradalar.Rihanna işin içine girmiş.Ve magazinden bahsediyor.Bu Rihanna’ya verilecek ödül olabilir mi? Şöhret , para ?

Şarkının başka bir bölümüne geçelim.

Told you i'll be here Forever
Said I'll always be your friend
Took an oath i'm a stick it out till the end

Daima beraber olacaklarına dair bir söz var.Ve Söz verdiğini , sonsuza dek tutacağını bildiriyor.İlluminati’ye giriş sözü.Yani sonsuza kadar çıkamayacak.


En büyük tartışmanın yaşandığı yere gelelim.

(Ella ella eh eh eh)
Under my umbrella

Burada Allah yok diyor mu? Arkadaşlar şarkıların anlamı sizin çevirilerde okuduğunuz gibi değildir.Zaten tersten okuyunca farklı anlamlar çıkan şarkılar da var , biliyorsunuzdur.İşte burada Allah yok denilmesi (Haşa) çok normal.Çünkü onlar şeytana tapıyor.Evet İbranice de Allah  ‘Ellah’ dır. La da yok demektir.Burada da Allah Yok anlamı çıkıyor.Bariz.Ve bunun milyonlarca kişi tarafından söylendiğini düşünün !

Neyse söz analizini fazla uzatmak istemiyorum.Klibe göz atalım.

Rihanna asil bir duruşla çıkıyor karşımıza.Arkadan ışık vuruyor.Tıpkı bir çok klipteki gibi.Işık = Lucifer !


Jay-Z karşımıza geliyor.Etrafında 6 kızla beraber.6 bir şey ifade eder belki?


Burada saç şekline dikkat çekmek istiyorum.Rihanna tek gözü artık her şeyine sığdırmış durumda.Ve Burada kıyafetiyle kötülüğü , şeytanı temsil ediyor.Zaten şeytanın konuştuğunu söylemiştik burada.


Ardından bir patlama yaşanıyor ve her taraftan su geliyor.Rihanna burada beyaz kıyafetli oluyor.İyiliği temsil ediyor.Yani burada İyi kız.


Ve iyi kız rolüyle biriyle mücadeleye girişiyor.Neden bu mücadeleye giriştiği şey şeytan olmasın.Şeytan ona tam 6 kez hamle yapıyor.bu da mı tesadüf?Ve git gide Rihanna’nın her hareketinden su çıkmaya başlıyor.Bu şeytanla birleştiği anlamına geliyor.Bir ilişki.


Ardından bu tür kromla kaplanmış pozlar veriyor.Biraz önceki şeytan onu tamamen kaplamış.

 

Ve İlluminati’yi belirtişi.



Tabi ki Baphomet.


Ve Rihanna sonunda iyi kız olmaktan çıkmış kötü olmaya başlamıştır.Rihanna’nın bu şarkısının bu kadar patlama getirmesi çok normal değil mi? 

Diğer klipleri görünce bana daha çok hak vereceksiniz.


306 yorum:

  1. İlk albümlerde hiç mi illuminatiye dair birşey yok?
    Bilgiler için teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba burada herkes, Ajan johnsonwilford duyuyorum. yüksek Lucifer tarafından gönderilen ajanlardan biridir harika Illuminati tapınağa Illuminati üyesi olmayı isteyenlere gibi birçok getirmek için size zengin ve ünlü hale getirecek bir kardeşlik olarak İlluminati üyesi olmak ister misiniz Dünyada ve dünya çapında yüksek bir yerde insanları kontrol yetkisine sahip .Are bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, siyaset, müzisyen, öğrenci, sen Evi, hayatında, zengin, ünlü, güçlü katılmak istiyorsun İlluminati zenginlikleri bugün ve anlık zengin toplamı olsun. 2 milyondan fazla bir hafta içinde dolar ve ücretsiz ev. Ben harika bir üyesi olmak için bir fırsat görene kadar tüm dünyada inşaat şirketleri kendi ama ben bile yaşamak oldu hayatın ne tür ailem beslemek değil sizin gibi bir zamanlar bir iş adamı değilim, ben yoksulluk içinde yaşadı Illuminati zenginliklerini Evi ve ben şansımı aldı ve şimdi son 28 yıldır üye olmuştur ve daha size daha zengin hale geldiğini olsun. Illuminati iş bu ve daha birçok diğer faydaları büyümesini sağlar. Eğer olmaya ciddi ve hazırsanız üye şimdi bize e-posta (johnsonwilford6666@gmail.com)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. HELLO JOHNSON WILFORD! FUCK YOU.

      Sil
    4. Bir illuminati üyesi olduğuma dair tanıklığım. Benim isimlerim william smith ve 47 yaşında, ABD bahamas'lıyım Büyük Aydınlık Dünyası gizli topluluğunun nasıl işten atıldığına dair geri döndüğümde nasıl yardımcı olduğum hakkında büyük aydınlanmaya katılmak isteyenleri bilgilendirmek istiyorum. yaklaşık 5 yıl ve altı ay. Çalıştığım firmadan görevden alındığımdan beri, acımasızlık ve sıkıntı içinde oldum, 'ABD Mevduat Sigortası Şirketi' olarak adlandırılan bir ajans olarak. O yıllardan beri maddi olarak umutsuzum. Ama bir gün internette dolaşırken, Büyük Illuminate dünya toplumunun postuna rastladım; ünlü, zengin ve başarılı olabilirsiniz, büyük İmmünya üyesi olan bir üyesi olarak, hemen sizinle iletişime geçtim ve açıkladım. Onlara herşeyi anlattılar ve bana yardım ettiler ve bana yardım etmek için kullanılacak üyelik kayıtlarını ödedim ve büyük illuminati dünyası gizli toplumu için başlamıştım ve bana bütün kuralları verdiler ve bana yerlerine ibadet ettiler . Büyük illuminati dünya toplumunun yardımıyla tapınağa gidip orada tamamen İlluminati üyesi olarak başlamıştım. Şaşırtıcı bir şekilde başladığımdan 48 saat sonra şirketten şirkete çağrı aldım, ilk olarak şirkette şirket yöneticisi olarak şok oldum ve şaşırdım ama daha sonra kendimi tekrar kazandım, ertesi gün işe devam etmesi söylendi. sabah 7:00. O günden başlayarak ben ve ailem neşeli ve lüks bir yaşam sürüyordu. Ve şimdi uzun yıllar boyunca şimdi bir ajan değilim .. Yani bir illuminati üyesi olmak istiyorsanız bu bize ulaşabilirsiniz e-posta ...... :: illuminatitemple242@gmail.com

      Sil
    5. Good news!!! Good news!!!, Do you want to live a rich,healthy and famous
      life. Do you want to get rich immediately and be out of suffering? Do you
      want the world to recognize you and listen to you when you speak? do you
      want to be in power and control? if yes, here is a good tip just join the
      “ILLUMINATI ORGANISATION”, you may ask “How Can I Join” , the answer is
      simple all you have to do is to contact us to ELEVATE YOURSELF FROM
      POVERTY..

      Do not hesitate to contact us.

      Phone number Text / Whatsapp: +1(706)804-2665

      Email : illuminati666officialcult@gmail.com


      BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
      BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

      THANKS....
      TEAM REGARDS
      PLAN ILLUMINATION //..

      Sil
  2. bana kalırsa bunların hepsii bir saçmalık I Love you rihanna forever navy

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede zaten rihanna yi teht'tle 'llu ettiler

      Sil
    2. Kanıtların olduğu bir şeye hala saçmalık diyebiliyorsunuz?

      Sil
    3. Adsız yorum sahısı sen malmısın rihanna jay-z tarafında oyuan getirilip 2006 yılında illumunati örgütüne sokulmustur .

      Sil
    4. Eminem'de illu'ydu ama sonra işin gerçegini anladı.Çıkmak istedi sürekli illumunati'ye laf soktu şarkılarında ama en yakın dostlarından Proof'u kaybetti.Şimdi ise mecburen orda gibi görünüyor Berzerk klibinde bir kere tek göz yapıyor. Eminem sadece klipte birkaç şeye yer veriyor ama Rihanna bütün klibi illuyla donatmış bence.

      Sil
  3. Bir üçgenin içinde rihanna aynı piramitteki gibi...
    Piç illuminati

    YanıtlaSil
  4. evet ihanna ünlü olmak için illüminatiye başvurmuştur ama sonradan çıkmak istemiştir ama tehtit edilip öldürüleceği söylenince çıkamamıştır diğer kliplerinde de 'yardım edin yardıma ihtiyacım var ' diyor araştırmanızı tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  5. isiniz gücünüz insanlara leke atmak olmus sizin. bizim inancimiz Allah'a. illuminatiye bu inanciniz sizin serefsiz oldugunuzu gösterir bence. kadin ve ülkesindeki herkes hristiyan zaten. buna bisey demiyodunuz ama. ergenligi bos isleri birakinda ibadetinizi yapin o zaman. kimseyi yargilamak size düsmez. düsünceleri kapali insanlarin satasicak yer aramasindan baska hic bisey degil bu. sizin yaptiginiz saygisizlik. hor görme. yalancilik. baska hic bisey degil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rabbimiz bize beynimizi sadece namaz kılalım, oruç tutalım diye vermemiş.Araştırmak, gerçekleri görmek içinde vermiştir.Gerçekler bu olduğu halde ve haksız taraf belli olduğu halde yok bunlar öyle şey yapmaz uydurmayın demek büyük saçmalıktır bence.Asıl sen ibadetlerini biraz olsun yapsaydın Kuran-ı Kerim okusaydın araştırmanın düşünmenin önemini bilirdin, anlardın.

      Sil
    2. rihanna saçmasapan bir insan kliplerine baktığınızda bu bariz ortada edepsizce hareketler yapıyor ve insanları sexe meyillendiriyor. Bu çağdaşlık olarak algılanıyor nedense.ama din konuları konuşulunca gerikalmışık oluyor gözümüzü açmalıyız

      Sil
  6. kırmızı saçlı şarkılara başladıktan sonra hiç illimünai göremedim gülüo eğleniyor acaba yolla tekrar mı geldi ve ayrıca haç işaretli kolyelerde takıyor buda allah inandığının ve bir dii olduğunu gösterir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her albümünde mutlaka işsaretler var.Ve haç takması onun Allaha gerçekten inandığını göstermez.Hristiyanlıkta her haç takan hristiyan gibi davranmıyor artık.

      Sil
  7. şarkıyı söylesek bizle ilgili bişey olur mu ? saçma oldu ama sormak istedim dalga geçmeyin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet asıl sorun da bu zaten bu şarkıyı milyonlarca kişi söylüyor, sen ben, hepimiz söyledik.Onların istediklerini farkında olmadan söyledik , sorumlu tutlmuyorduk bilmediğimiz için.Ama artık biliyoruz.Ve sorumlu tutulacağız.

      Sil
    2. çok teşekkür ederim yanıtladığınız için

      Sil
    3. Teşekkürler Ben iluminaltı (adı böyle mi yazıyor pek bilmiyorum) az çok biliyordum daha küçüğüm çok fazla bilmiyorum çünkü dediğim gibi az çok biliyordum nefret ediyordum şimdi nefretim 2 ye katlandı bide bişe sorucaam neden resminde üçgen var eda?

      Sil
    4. şimdi bu ben aklıma girdi ben istemesem bile düsünüyom peki bu ne olacak

      Sil
  8. ilimünati ne lan gizli örgütmü burdaki 13 yaşlındaki ergenlerin ve zekaları ergen kalanların bile bildiği gizli örgütmü olur manyakmısınız siz:D

    YanıtlaSil
  9. Adsız6 Eylül 2013 23:33
    şarkıyı söylesek bizle ilgili bişey olur mu ? saçma oldu ama sormak istedim dalga geçmeyin

    şarkıyı fa majör tonundan sölersen sorun yok ama la minör filan yapıp çok diklere çıkarsan çarpılırsın bide sen ilimünatiye ilimünati deme günah dokuz yada on harfli de birde eda kardeşim sende sesini mi naturale sabitle mi minör tonundan bir albüm yap alt yapılarını ben hazırlarım sonra ilimünatiye üye ol içeri gir bi gör görmeden böle hariçten gazel olmaz sonra düşüncelerini bizimle paylaş :D bide aklımdayken öle bir örgüt olmama ihtimalini göz önünde bulundur boşuna uraşmayalım:D

    YanıtlaSil
  10. son olarak bu yaptıklarını ilimünati ye hiç yakıştıramadım esefle kınıyorum kendilerini. Rihanna yada şu an itibariyle husumet duyup kin güdüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumların çok hoşuma gitti.Bu aralar eğlenmeye ihtiyacım vardı.Devam et lütfen.Bu tür boş yorumlarla bloguma günde kaç boş insan giriyor onu hesaplayabiliyorum.

      Sil
    2. Söylemeden geçemedim.

      Sil
  11. benim adım i gerçekten bir haline nasıl ifademi paylaşmak istiyorum james olduğunu
    Illuminati üyesi, arkadaşım aracılığıyla. daha fazlası için ben arkadaşım ile hareket ediyordu
    10 yıldan ve zengin günlük oluyor ve hatta bana vermekteyiz
    para ama ben bir güne kadar bana onun başarısının sırrını anlattı asla
    ona bana yardım gerektiğini bildirmek için sinirli de o zaman o oldu
    bana açmak ve o İlluminati üyesi olduğunu söyle ki o
    10'dan fazla onun zenginlikleri bu yıl için mahkemeye olmuştur
    koruma i beni mahkemeye olalım söyledim bu court.so geldi
    ama öyle değil bir üye olmak kolay bir iş ama sonunda inisiye edildi
    şeytan İlluminati kilise ve ben orada kilisede onaylamak oldu. sonra
    İlluminati üyesi olma ay i aynı ay promosyon var benim
    İş yeri ve bir yıl içinde benim çalışma yerinde üç kez terfi etti
    yönetici Direktörü olma uzatmak için ben bu teşekkür nasıl bilemezsiniz
    İlluminati kilise ve bugün bir de benim de arkadaşım gibi zengin değilim, ve
    Bu sürpriz beni en çok benim yeni araba ile bir kaza var oldu
    araba sağ kapalı oldu ama hala benim için kaza ve hiçbir şey olur hayatta
    i gerçekten insanlar Illuminati teşekkür ederim. bu yüzden ben sadece dünyaya paylaşmak istiyorum
    Bu gerçek ve isterseniz bu yüzden bana yardımcı ve benim için çalışmak olduğunu
    i zenginlik mahkemeye götürecek bir üye olmak ve sizden
    Yine fakir asla, biliyorum Illuminati sadece bir üye bu olabilir
    aydınlatma kilisenin içine başlatmak onlar doğrudan temas etmezler
    tüm dünyada sahte Illuminati, çünkü bu benim e-posta
    ilueminosenrealspell@gmail.com onlar nasıl katılırım size söyleyecektir,

    YanıtlaSil
  12. oyle zaten bellı

    YanıtlaSil
  13. O ella kısmı başlı başına saçmalık umbrella kelimesini hecelere ayırdığınızda çıkıyo zaten bi de rihanna mother mary sarkisinda soyledigi bi kisim dikkatimi cekti soyle diyodu " mother mary i swear i wanna chance ms.Jesus i'd love to be queen " burda meryem ana yemin ederim ki değismek istiyorum diyor yuce isa kralice olmayi cok seviyorum diyo yani rihanna illuminatinin sagladigi şan guc şohret paradan memnum

    YanıtlaSil
  14. Şimdi bir gerizekalı gelicek ''Navy <3'' dicek burdan anlıyoruz ki bu salakların bir tarafından girip bir tarafından çıkıyor. şarkıları güzeldir dinlersin anlarım da amk neresini seviyosunuz ki bu orospunun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen benim idolüme laf atamazsın.Müslümansın küfür ediyosun.Din ayrımcılığı yapıyosun.Evet seviyoruz varmı dünyanın en güçlü idolü ödülünü aldı.Çok güçlü bi idöl.Şarkılarıda kendiside güzel "Navy <3"

      Sil
    2. Senin hayran olduğun bir ünlüye küçücük bir laf söylense dünya durur idollerin kimdir allah bilir çöpü rihanna antiisnin hayranları mal oluyorda şimdi hoşuna gittimi mal dedim

      Sil
    3. Senin hayran olduğun bir ünlüye küçücük bir laf söylense dünya durur idollerin kimdir allah bilir çöpü rihanna antiisnin hayranları mal oluyorda şimdi hoşuna gittimi mal dedim

      Sil
  15. göt veren tamam illu olablir ama kesinlikle ona orospu diyemezsin NAVY <3 (iyi bildin)

    YanıtlaSil
  16. rihanna illuminati den çıkmak istiyor mu ?? yani illuleri seviyor mu ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rihanna hayatta illuminatiden çıkmaz artık çıkmak istese öldürülür tıpkı öbür inkar edenler gibi

      Sil
  17. Ya ne kadar saçma cümlelerde bulunuyosun evt rihanna illucu olabilir ama ellayla ellah arasındaki farkı sizde biliyosun ellah Allah demek olabilir ama klipte ella dio ibranicede ella bunlar demek ve orda haşa Allah yok diyemez zaten lütfen bunu bilerek konuşun. Arasında dağlar kadar fark var lütfen dikkatli olun NAVY <3 ve zaten oyuna geldi rihanna jay-z tarafından :(

    YanıtlaSil
  18. Eğer büyük bir tapınağın bir üyesi olmak ve dünyada bir yıldız olmak istiyorum, ya da yaşam ve kimse çok zengin olmak ister misiniz sizi durduramaz
    o, ya da size bilmek insanlar için hayat ünlü olmak istiyorum den
    çok ve ilgi sonra Illuminati üyesi olduğu takdirde, sana o saygı vermek ve biz size büyük Illuminati krallığın bir üyesi olarak bizim tapınak gereken tüm dilek verecektir nedeni tekrar yoksul olmayacak,
    E-posta att aracılığıyla bize şimdi: illuminati worldwide@yahoo.com veya
    +2348162491302 çağrı

    YanıtlaSil
  19. ben rihannanın illuminati olduğunu biliyordum çünkü o kadar araştırdım ki.ve şunu söylemek istiyorum
    rihannayı dinlediğinde iyi bir müslüman etkilenmiyeceği için illuminatiden korkmuyorum ama keşke onlarda doğru yolu bulsalardı

    YanıtlaSil
  20. Sizin idolleriniz Hıristiyan illuminati ile ilgisi yok.Peki sizin idolleriniz günde 5 vakit namazmı kılıyo ?!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede günde 5 vakit namazmı kılıyo ? illuminati olmayana laf yok hıristiyan olsada illuminati olunca hemen laf atın zaten.Ne zaman Müslümanlar din ayrımı yapmaya başladı ??

      Sil
  21. İlluminati olsada süper şarkılarının olduğu inkar edilemez...Değilmi?
    Keşke illuminati olmasaydı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de. Şan şöhret için girmiş de bence pişman olabilir. Peki elle tutulur bir suçu var mı kanuna aykırı ? Yani sadece yaşam tarzı ile yargilayamayiz.

      Sil
  22. la onu demek ?

    YanıtlaSil
  23. ella ella ee ee ee ee diyo hanginiz bunu ellah a benzetti ?? peki admin ella diyor sende yazmışsın oraya ellah ? la nerden çıktı ??? la geçmiyo orda ?? ve la onu demek. illuminati olabilir şeytana tapa bilir biz burda din ayrımcılığımı yapıyoruz ? Müslümanlar din ayrımı yaparmı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçma sapan konuşma ya Şeytana tapmayı bir din olarak mı görüyorsunuz sen, hay Allahım ya.
      Evet Müslümanım ve evet konu şeytana tapmak olunca ayrım yaparım nefrette ederim.

      Sil
    2. Kuran-ı Kerim'i oku diyosun ben senin yaptığıma bişey demiyorum ama İslam'da din ayrımcılığı yoktur.

      Sil
    3. Kuran-ı Kerim'i oku diyosun ben senin yaptığıma bişey demiyorum ama İslam'da din ayrımcılığı yoktur.

      Sil
  24. Cezasını o çekecek.Bizi ilgilendirmiyor .

    YanıtlaSil
  25. Onlar zaten şarkıları yazarken almayı hedefledikleri ilk şey sizin imanınız. "Hiçbir şeye inanmayan, her şeye inanmaya mahkumdur." Felsefeleri bu, anladın mı? Onlar ne demek istediklerini sizden daha iyi bilirler. Siz burda mal gibi onların Allah yok demediklerini savunun, onlar sizi koyun yerine koyup Yeni Dünya Düzeni'ni her ayrıntısıyla harekete geçirmek için hazırlanıyorlar. Bu örgüt değil mi HAARP ile deprem yapan? Beyonce'nin Single Ladies'i de siz hipnozlu gibi kaç defa dinlemişsinizdir, hiç tersine çevirmeyi akıl ettiniz mi peki? Şarkı tersinden dinlendiğinde aynen şunları söylüyor Beyonce:  ”Lean on me. Follow Lucifer. People are scared. Evil..No one might escape. People are scared. Follow Lucifer. The world will not have fun. The world will bow to me. Peoples’ tears will fall. Ha ha ha, ha ha ha.” Çevireyim, "Bana dayan. İblis'i takip et. Insanlar korkmuş. Kötülük... Hiç kimse kaçamayabilir. Insanlar korkmuş. İblis'i takip et. Dünya eğlenmeyecek. Dünya bana eğilecek. Insanların gözyaşları akacak. Ha ha ha, ha ha ha." Alın size de link. Kendiniz dinleyin. http://songsbackmasked.tumblr.com/page/3 Bu arada söyleyeyim, tabii inanmazsanız hala devam edin, hadi devam edin dinlemeye o lanet şarkıyı, orada size çaktırmadan Allah yok (haşa) diyor. DİYOR çünkü o da öyle inanıyor ve o cehenneme gidecekse aynı şeytanın yaptığı gibi, seni de götürmek istiyor. Sizin bilinciniz anlamasa da bilinçaltı her dinlediğinizin her kelimesinin anlamını çözebilecek şekilde yaratılmıştır. Yani siz fark etmezsiniz ama Kur'an dinleyince de ne dediğini anlarsınız, Umbrella'yı dinleyince de. Tabii bilincimize yansımaz ama davranışlarımızı etkiler. Size bir şey daha soracağım "Navy"lar, Umbrella'yı beyninize bir dinleyince kazınmadı mı? Ben hayatımda, doğru söyleyeyim BIR defa dinledim ve bir daha da dinlemedim çünkü söylemeden duramıyordum ve o zaman bu işte bir iş var dedim. Ben de ergendim ama sizin gibi değil. Bu da BENle alakalı değil, bilinçle alakalı bir şey. Siz de bu tek görüşlülükten ve "Rihanna bir melek, o benim idolüm" kanısından vazgeçebilirseniz siz de bir şeyleri çakmaya başlarsınız. Şimdi oradakini siz fark etmeyin diye "ella" diye yazmışlar, "ellah" diye yazsalar Allah'a benzeyecek, azıcık da olsa "noluyoruz lan" tepkisi çekebilirler. Niye size belli etsinler? Niye Rihanna size "Sizin Allah'ınıza yok dedim beyler" diye gözünüze soksun ki? Düşünün ya. Yiyorsa da bu yorumun altına YİNE "Navy <3" yazın bakalım, sizinle dalga geçenlerin ekmeğine yağ sürün gene.

    YanıtlaSil
  26. Bir Illuminati üyesi olma sevindim, ben şimdi zengin ve varlıklı duyuyorum. Illuminati hayatta popüler almak için büyük ve güçlü bir araçtır. Yani gerçekten zengin ve ünlü e-posta bize olmak istiyorsa: illuminatiweathfamous@gmail.com veya Arayın: +2348073802719

    YanıtlaSil
  27. Merhaba burada herkes, Ajan johnsonwilford duyuyorum. yüksek Lucifer tarafından gönderilen ajanlardan biridir harika Illuminati tapınağa Illuminati üyesi olmayı isteyenlere gibi birçok getirmek için size zengin ve ünlü hale getirecek bir kardeşlik olarak İlluminati üyesi olmak ister misiniz Dünyada ve dünya çapında yüksek bir yerde insanları kontrol yetkisine sahip .Are bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, siyaset, müzisyen, öğrenci, sen Evi, hayatında, zengin, ünlü, güçlü katılmak istiyorsun İlluminati zenginlikleri bugün ve anlık zengin toplamı olsun. 2 milyondan fazla bir hafta içinde dolar ve ücretsiz ev. Ben harika bir üyesi olmak için bir fırsat görene kadar tüm dünyada inşaat şirketleri kendi ama ben bile yaşamak oldu hayatın ne tür ailem beslemek değil sizin gibi bir zamanlar bir iş adamı değilim, ben yoksulluk içinde yaşadı Illuminati zenginliklerini Evi ve ben şansımı aldı ve şimdi son 28 yıldır üye olmuştur ve daha size daha zengin hale geldiğini olsun. Illuminati iş bu ve daha birçok diğer faydaları büyümesini sağlar. Eğer olmaya ciddi ve hazırsanız üye şimdi bize e-posta (johnsonwilford6666@gmail.com)

    YanıtlaSil
  28. illuminatiye hayir!!!!!

    YanıtlaSil
  29. BIENVENIDOS A LA GRAN CULTO ILLUMINATI
    ¿Es usted un hombre de negocios o un artista, políticos y desea
    convertido en un gran, gran alcance y famosa en el mundo, únete a nosotros para convertirse en uno de los
    nuestro miembro oficial de hoy. se os dará una oportunidad ideal para visitar
    los Illuminati y su representante después de inscripciones se ha completado
    por usted, ningún sacrificio, o la vida humana necesaria, culto Illuminati trae
    a lo largo de la riqueza y famosos en la vida, tienes un acceso completo para erradicar
    la pobreza lejos de tu vida ahora. sólo un miembro que se ha estado
    iniciado en la iglesia de los Illuminati tienen la autoridad para llevar
    cualquier miembro de la iglesia, por lo que antes de contactar con alguien que debe ser
    enlace por que ya es miembro, Únase a nosotros hoy mismo y darse cuenta de su
    Sueños. también ayudamos a nuestra miembro en la protección de los medicamentos que empujan,
    una vez que te conviertes en un miembro que será rico y famoso por el resto de
    su vida, Illuminati hacen su miembro feliz, después de la iniciación se le dará la suma de 2 millones de dólares y una casa en CUALQUIER PARTE DEL MUNDO ...
     

     Si usted está interesado amablemente nos escriben a través de este e-mail: illuminatitempleofriches3@gmail.com
     

      Equipo Saludos ..

    YanıtlaSil
  30. Her yerde bir dünyada yaşıyoruz ve aynı zamanda bir maaş olarak 2500 dolar aylık almayı tercih bugün Illuminati kült çevrimiçi katılın ve ücretsiz ev 1 milyon dolar anlık toplamı olsun ... Eğer ilgileniyorsanız lütfen doldurunuz
    dünyada, büyük güçlü ve ünlü olmak istiyorum aşağıdaki size below.Are bilgiler bir iş adamı ya da sanatçı, Politikacılar ve resmi üyesi biri haline bize katılın today.you ziyaret etmek için ideal bir şans verilir illuminati ve tescil sonrası onun temsilcisi sizin tarafınızdan tamamlanır, hiçbir fedakarlık ya da ihtiyaç duyulan insan hayatı, İlluminati kardeşliği zenginlik beraberinde getiriyor ve yaşam ünlü, artık uzak hayatından yoksulluğu ortadan kaldırmak için bir tam erişime sahip. İlluminati kilisenin inisiye edilmiş olan sadece üye kiliseye herhangi bir üye getirmek yetkisine sahip, bu yüzden herhangi bir bedeni başvurmadan önce size göre bağlantıyı olmalı
    Üye şimdiden, Bugün bize katılın ve hayallerinizi gerçekleştirmek. biz de korunması bizim üye yardım
    size hayatınızın geri kalanı için zengin ve ünlü olacak bir üye olmak zamanlar uyuşturucu, itme
    Illuminati grup bizim e-posta: scottwilliamilluminatitemple@hotmail.com veya bu sayıyı +2347061123869 temasa

    YanıtlaSil
  31. BÜYÜK Illuminati CULT HOŞGELDİNİZ
    Eğer bir iş adamı ya da sanatçı, Politikacılar ve size istediğiniz
    biri olmak dünyada büyük Güçlü ve ünlü olmak, bize katılın
    Bizim resmi bir üyesi bugün. Eğer ziyaret etmek için ideal bir şans verilir
    İlluminati ve tescil sonrası onun temsilcisi tamamlandıktan
    Sizin tarafınızdan, hiçbir fedakarlık, ya da ihtiyaç duyulan insan yaşamı, Illuminati kült getiriyor
    zenginlik ve yaşam ünlü boyunca, sen ortadan kaldırmak için bir tam erişime sahip
    uzakta şimdi hayatından yoksulluk. be sadece üye
    İlluminati kiliseye inisiye getirmek yetkisine sahip
    kimseye başvurmadan önce kiliseye herhangi bir üye, bu yüzden olmalı
    zaten üye kim tarafından bağlantı, Bugün bize katılın ve fark senin
    rüyalar. biz de iterek ilaçların korunması bizim üye yardım,
    Eğer üye olmak kez geri kalanı için zengin ve ünlü olacak
    Eğer dünyanın herhangi bir İÇİNDE 2 MİLYON DOLARLIK toplamı VE BİR EV verilecektir başlatılması sonra hayat, İlluminati, kendi üye olun ... mutlu
    İlgilendiği kişi bu posta yoluyla bize başvurun: illuminatitempleofriches1@gmail.com




    Takım Saygılar ..

    YanıtlaSil
  32. Eda hanım yorumlara lütfen aldırmayınız, araştırmaya devam.İlgiyle takip ediyoruz.Selamlar.

    YanıtlaSil

  33. Merhaba!!! Eğer İlluminati üyesi olmak ve almaya başlamak istiyor musunuz
    50,000,000,00Uusd aylık ve diğerleri arasında popüler olması ve zenginliklerini ve
    şöhret,, bu tarafından gönderilen illuminati..I olmanın tek şansı
    Mason yüksek şefi, yani ben 22 aldık, illminati 32. üyelerini getirmek
    10 arıyorum, bu yüzden denemek ve zengin olmak on kişi arasında olmalı ve
    Ünlü aracılığıyla bize ulaşın: {illuminatiyouls666@gmail.com} ya da biz katılmadan işlemine başlayabilirsiniz +447031993703 çağrı !!!

    YanıtlaSil
  34. ILLUMINATI BÜYÜK TAPINAĞI HOŞGELDİNİZ,; Zengin Kulübü ve
    Ünlü; dünya
    Members.We biriz 3 Milyon kadar eski ve en büyük kardeşlik yapılan
    Yüce Varlık biri babadan altında aile. İlluminati biz inanıyoruz
    cennette doğmuş ve hiçbir üye bu dünyada mücadele gerektiğini söyledi.
    onlar sipariş katılmak kez Dolayısıyla tüm yeni üyeler Para Ödül verilir
    . Onların yaşam tarzı yükseltmek için, ve mümkün ulaşmak almak nerede soru
    ve iyi famous.interested izleyiciler iluminaticgdbw@yahoo.com bize başvurun

    YanıtlaSil
  35. Büyük Illuminati katılmak isteyen burada zengin, güçlü ve ünlü gelen kutusu dünyasına fırsatı dönüştüren bir hayat ilgimi kişiler şimdi beni gelen kutusu gerektiğini ve sen $ 250,000,00 kazanç olacaktır. Her iki haftalık üyelik şimdi ILLUMINATI Kardeşler Üye Ol ve mücadeleler, Başarısızlık, Yoksulluk, Reddi ve Ayrımcılığın dolu bir hayat sona çevrimiçi açıktır. Zengin, Güç, Şöhret ve Riches IŞIK adım. müstakbel için üye illuminatiworldwidenet@gmail.com

    YanıtlaSil
  36. ▲ ILLUMINATI ▲ * 666 ▲ ▲ POST ONLINE
    HOŞ GELDİNİZ ILLUMINATI ODASI
    * Sloganı: /, bizim KELİMELER tutmak ILLUMINATI. *
    * Ref: AR-ESB / 743POH / 09 / DC-FPIO FTL: 14/30/0029 *
    * HÜKÜMET VERİ ALTINDA LİSANSLI akredite !!
    Kayıt KORUNMASI ACT
         (Hoodsecretorder1@gmail.com)
    , YOKSULLUK DEFOL !!!
    Bugün çevrimiçi İlluminati dünyanın zengin toplum kült katılın ve anında olsun
      seçtiğiniz herhangi bir ücretsiz ev, 5 milyon dolar toplamı
      dünyada yaşıyoruz ve bu nedenle maaş olarak aylık 200.000 dolar almak için.
    ... Biraz Bize kendinizden bahsedin .. Hiçbir kirli oyun tarama okul sertifikasını takın,
      hiçbir insan kurban barış kültü, büyük amacı Organizasyon Aydınlatmak
    Herhangi bir ilgi viwers lütfen bizim e-posta başvurun veya #WhatsApp +2348107393284 shoulderstand: hoodsecretorder1@gmail.com
                 Gram usta sizi korusun !!!

    YanıtlaSil


  37. Hayatta zengin ve ünlü olabileceğiniz Illuminati kilisesinin evine hoş geldiniz, Dünyanın her yerindeki Büyük Illuminati kardeşliğine katılın, sizi burada en olumlu şekilde değiştirmenize ve dönüştürmenize yardımcı olmak için buradayız. Bugün kültü aydınlatmaya katılın ve dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yerde ücretsiz bir ev ile 55 milyon dolarlık anlık toplam elde edin ve aylık olarak aylık olarak 300.000 dolar kazanın. İlgileniyorsanız, lütfen illuminatihomeofrichs@gmail.com adresinin altındaki e-postayı veya Aramayı yapın. +2349033375429'a katılmak Eğer Illuminati'ye katılmak istemiyorsanız bu mesajı okumayın. Kurallar * 18 yaşın üzerinde olmalısınız. * Illuminati'nin sırrını kimseyle tartışmamalısın. * Kitlesel Medya'dan (Haber veya Sahne Sanatları), Komplo Kuramcılarından (Amatör veya Profesyonel Yazarlar veya Spekülatörler), İnternet Söylentilerinden veya Diğer HERESY'den dolayı İlluminati hakkındaki bilgilerini elde eden herhangi biriyle ilgilenmiyoruz. * Üyelikten bir hafta sonra Illuminati'ye girdikten sonra, hayatınızdaki en büyük hedefi elde edersiniz ve aynı zamanda servet ve şöhret kazanırsınız. * Kişi gece gündüz işkenceye maruz kalırsa, BÜYÜK ILLUMINATI mesajını kimse silmeyecektir. * BÜYÜK ILLUMINATI'nın emrine ve kurallarına uymamak ününü ve zenginliklerini geri alacaktır. *. Illuminati kurallarından biri "Illuminati hakkında konuşmuyoruz" dır, bu yüzden burada çok fazla şey söyleyemem. Gerçekten ilgileniyorsanız bize E-posta ile bize geri dönün: illuminatihomeofrichs@gmail.com VEYA +2349033375429 numaralı telefonu arayın Zihin oyunları oyna.

    YanıtlaSil
  38. Hayatta zengin ve ünlü olabileceğiniz Illuminati kilisesinin evine hoş geldiniz, Dünyanın her yerindeki Büyük Illuminati kardeşliğine katılın, sizi burada en olumlu şekilde değiştirmenize ve dönüştürmenize yardımcı olmak için buradayız. Bugün kültü aydınlatmaya katılın ve dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yerde ücretsiz bir ev ile 55 milyon dolarlık anlık toplam elde edin ve aylık olarak aylık olarak 300.000 dolar kazanın. İlgileniyorsanız, lütfen illuminatihomeofrichs@gmail.com adresinin altındaki e-postayı veya Aramayı yapın. +2349033375429'a katılmak Eğer Illuminati'ye katılmak istemiyorsanız bu mesajı okumayın. Kurallar * 18 yaşın üzerinde olmalısınız. * Illuminati'nin sırrını kimseyle tartışmamalısın. * Kitlesel Medya'dan (Haber veya Sahne Sanatları), Komplo Kuramcılarından (Amatör veya Profesyonel Yazarlar veya Spekülatörler), İnternet Söylentilerinden veya Diğer HERESY'den dolayı İlluminati hakkındaki bilgilerini elde eden herhangi biriyle ilgilenmiyoruz. * Üyelikten bir hafta sonra Illuminati'ye girdikten sonra, hayatınızdaki en büyük hedefi elde edersiniz ve aynı zamanda servet ve şöhret kazanırsınız. * Kişi gece gündüz işkenceye maruz kalırsa, BÜYÜK ILLUMINATI mesajını kimse silmeyecektir. * BÜYÜK ILLUMINATI'nın emrine ve kurallarına uymamak ününü ve zenginliklerini geri alacaktır. *. Illuminati kurallarından biri "Illuminati hakkında konuşmuyoruz" dır, bu yüzden burada çok fazla şey söyleyemem. Gerçekten ilgileniyorsanız bize E-posta ile bize geri dönün: illuminatihomeofrichs@gmail.com VEYA +2349033375429 numaralı telefonu arayın Zihin oyunları oyna.

    YanıtlaSil
  39. Jayznin illuminati uyesi oldugu cok acik.kariso beyonce de kocasi sayesinde illuminati ile tanistigini ve uyesi oldugunu soyledi.her konsere ciktiklarinda illuminati isareti yapiyorlar.beyonce illuminati sayesinde sohrete kavustugunu soyledi.rihhanayida jayz kesfetigi icin buyuk ihtimal illuminati uyesi olmustur.her ne olursa olsun birsey basarabileceklerini sanmiyorum.biz dinledigimiz her sarkinin anlamini arastirmaliyiz.������bu maymunlar gibi olmamaliyiz.

    YanıtlaSil
  40. BÜYÜK BÜYÜK YÜKSELDEN GREETINGS! BÜYÜK ILLUMINATIN ÜYESİ OLDUĞUNUZ GÜNDEM.
     (ILLUMINATI DÜNYASINDAN HOŞ GELDİNİZ). ŞİMDİYE, GÜÇ, BİLGİ VE ZENGİN İÇİN İSTEDİĞİNİZ SİYASİCİ, DOKTOR, MÜHENDİS, MODEL, LİSANSÜSTÜ, ÖĞRENCİ, İŞADAM VEYA KADIN OLUYORSUNUZ! Bugün bir Üye ol ve bu "ALTIN ​​FIRSAT" 'ı kullan, büyük illuminati organizasyonu seni meşhur ve zengin yapacak, sizi çim kökünden çıkaracak ve uzun süredir arzuladığın birlikteliğin yanında daha büyük bir yere götürecek ve birlikte olacağız Aydınlatmanın büyük ve güçlü gücü, yeryüzündeki sonsuz yaşam ve sevinç ile uzun ömür ve refahla dünyayı yönetmek.
     
    FORMU DOLDURUN VE İLETİŞİM
    E-POSTA İLE BU GÜNÜ BİZE ULAŞIN:
    Joinilluminatiworld17@gmail.com veya Whatsapp
    +233 541 724 513

    İsim……….
    soyadı...........
    Ülke ..........
    Menşe devleti ..........
    Doğum tarihi……….
    Meslek........
    Aylık gelir...........
    Seks……….
    Adres……….
    Telefon……….
    E……….
     Ve senden bir fotoğraf gönder
        {BUGÜNE BİZE KATILININ .....]

    YanıtlaSil
  41. Illuminati en güçlü ailelerden biridir, bugün bize katılın ve dünyanın en güçlü insanlarından biri haline gelin; bizimle birlikte, bir etki yaratacak ya da üretebilecek kişileri bulunuz. WhatsApp ile bu sayı ile ilgili inanç özlüyor +2347037154192 teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  42. Hola soy Benjamin Austin por su nombre, soy un miembro de la gran hermandad Illuminati, ¿Quieres unirte a los Illuminati y ser rico y famoso en la vida? Ser miembro de los Illuminati hoy y ganar $ 5.000.000 cada dos semanas y todos los nuevos miembros areentitled a $ 4,000,000 y un vuelo libre en otros para visitar el Gran Maestro y asistir a nuestra reunión ..... esto es sólo un breve resumen contáctenos en Austinebenjamin57@gmail.com

    YanıtlaSil
  43. İYİ HABERLER !!! Sen bir işadamı musun? İş kadını ? Sanatçı? Politikacılar? Öğrenci? Vb ... Ve eğer büyük olmak istiyorsanız, bugün resmi ve dünyadaki güçlü ve ünlülerden biri olmak için bize katılın. Illuminati kardeşliği, kayıtlarınızı tamamladıktan sonra temsilcinizi aydınlatmak ve ziyaret etmek için ideal bir fırsat, hiçbir fedakarlık veya insan hayatına ihtiyaç duymazsınız, Illuminati kardeşlik ve yaşamın zenginliklerini hayatınıza getirecektir; yoksulluğa hayatınızdan uzakta erişebilirsiniz. Artık sadece illuminati kilisesine giren bir üye herhangi bir üyeyi kiliseye getirme yetkisine sahiptir, bu nedenle herhangi bir grupla irtibat kurmadan önce, zaten üye olan herkese başvurun, bugün katılın ve hayalinizi gerçekleştirin. . İlaçları iterek uyuşturucuyu korumaya da yardım ediyoruz, ışığı göremiyoruz. Para, güç, şöhret ve zenginlik sadece üç gün içinde bilinir. Illuminati kardeşliğine katılmak istiyorsanız, şimdi bizimle iletişime geçin: illuminatitoworldnation@gmail.com veya call and whatsappp +2347082405418

    YanıtlaSil
  44. ILLUMINATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ: ZENGİN ŞEHRİ ETKENLİĞİ Kulübü, STAR, 3 Milyon Üyeden oluşan dünyanın en eski ve en büyük kardeşliği. Yüce Varlık olan bir baba altında bir aileyiz. Illuminati'de cennette doğduğumuz ve hiçbir cemaatin bu dünyada mücadele etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Eğer hayatınızı istediğiniz gibi gidiyorsanız ve bunu değiştirmek isterseniz Illuminati'ye her 3 günde bir 3000 $ ve 1500.000 $ üyelik için katılın. en iyisini yapmaktan hoşlanmanızı ve katılmanızı nafakanın E-posta: agentpatrick5@gmail.com Veya WhatsApp Us +19419447957 Hakkında Notlar Serous Member Apply

    YanıtlaSil
  45. BURADA ARKADAŞLAR, Nihayet ILLUMINATI KARDEŞASYONUNU BULUNAN ZENGİN OLMAK İÇİN NASIL YAPTIYIM NASIL ..
    Bu, 2 yıldan beri katılmaya çalıştıktan sonra nihayet dünya çapında aydınlatmaya nasıl katıldığım üzerine tanıklığım ancak sahtekarlıklar birkaç kez benden para aldı. Aydınlatmaya bu kadar uzun süre katılmayı arıyordum, ancak dolandırıcılık, çevrimiçi kardeşliğe katılmamda bana yardımcı olan AJAJA MASON online'siyle tanıştığım geçen haftaya kadar paramı almaya devam ediyor ve anında bankamatik hesabıma 10 milyon toplam kazanıyorum. benim online başlatma ritüelimden sonra da ayda 6 milyon kazanacağım, çok mutluyum! Dünya çapında aydınlatmaya katılmak isterseniz, bugün dolandırıcıları, paranızın tamamını katılmanıza yardım etmek adına kabul ettirmek yerine AJAJA MASON ile iletişime geçmek isteyebilirsiniz, whatsap Ajan Ajas MASON, whatsap +234757570567 aracılığıyla katılmalı ya da ona e-posta gönder: ajajailluminati @ anında başlatmak için outlook.com

    YanıtlaSil
  46. DİKKAT! DİKKAT!! DİKKAT!!! 2017/2018 BÖLÜMLERİ İÇİN ILLUMINATI KARDEŞLİĞİ ŞİMDİ GEÇERLİDİR. Zenginlik istersiniz, iktidar ister hayatınızda ünlü olmak istiyorsanız, bu, Illuminati Kardeşler Vakfı'na katılmanız, aşağıdaki bilgi notu ile bize geri dönmeniz için bir fırsattır.
     Ad Soyad_________________

     Country______________________

    Menşei durumu _________________

    Doğum tarihi_____________________

    Seks_________________________________

    Adres______________________________

    Telefon_________________________________

    Email_________________________________


     TAHMİNLER önceden! Bugün çevrimiçi ILLUMINATI KARDEŞLİĞİ'ne katılın ve dünyadaki konumunuza bakılmaksızın tüm arzularınızı kabul edin. Bugün bize katılın ve anlık toplam 100.000 ABD Doları ödüllendirileceksiniz. Yeni bir üye olarak aylık olarak üç bin beş yüz ABD Doları ($ 3,500) maaş olarak verileceğini unutmayın. Toplumda ne kadar büyürseniz maaşınız o kadar büyük olur. Katılmak için bugün bize ulaşın. lütfen aşağıdaki bilgileri doldurun ve e-posta yoluyla bize iletin veya aşağıdaki telefon numaralarını arayın. İLETİŞİM AJANSI ABD'DE AÇIK. TELEFON: +2349054872959 WHATAPP: +2349054872959 veya E-posta ::: bize franklinilluminatitemple7@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
    Konuşma oturumu sona erdi
    Bir mesaj yazın ...

    YanıtlaSil
  47. Şöhret istiyor musun Zenginlik? Güçler mi? Zenginlik, yoksa bütün rüyalarınızın geçmesini mi istiyorsunuz? Yaklaşan bir sanatçı mısınız? dansçı? işadamı? vb. Büyük Illuminati Society size arzularınızı başarmak için bir yaşam boyu fırsat sunuyor. Eğer üye olmak istiyorsanız, lütfen line, campariilluminati@yahoo.com ya da telefonla ya da waptsap +14422355187 ile bizimle iletişime geçin.

    YanıtlaSil
  48. Bir illuminati üyesi olduğuma dair tanıklığım. Benim isimlerim william smith ve 47 yaşında, ABD bahamas'lıyım Büyük Aydınlık Dünyası gizli topluluğunun nasıl işten atıldığına dair geri döndüğümde nasıl yardımcı olduğum hakkında büyük aydınlanmaya katılmak isteyenleri bilgilendirmek istiyorum. yaklaşık 5 yıl ve altı ay. Çalıştığım firmadan görevden alındığımdan beri, acımasızlık ve sıkıntı içinde oldum, 'ABD Mevduat Sigortası Şirketi' olarak adlandırılan bir ajans olarak. O yıllardan beri maddi olarak umutsuzum. Ama bir gün internette dolaşırken, Büyük Illuminate dünya toplumunun postuna rastladım; ünlü, zengin ve başarılı olabilirsiniz, büyük İmmünya üyesi olan bir üyesi olarak, hemen sizinle iletişime geçtim ve açıkladım. Onlara herşeyi anlattılar ve bana yardım ettiler ve bana yardım etmek için kullanılacak üyelik kayıtlarını ödedim ve büyük illuminati dünyası gizli toplumu için başlamıştım ve bana bütün kuralları verdiler ve bana yerlerine ibadet ettiler . Büyük illuminati dünya toplumunun yardımıyla tapınağa gidip orada tamamen İlluminati üyesi olarak başlamıştım. Şaşırtıcı bir şekilde başladığımdan 48 saat sonra şirketten şirkete çağrı aldım, ilk olarak şirkette şirket yöneticisi olarak şok oldum ve şaşırdım ama daha sonra kendimi tekrar kazandım, ertesi gün işe devam etmesi söylendi. sabah 7:00. O günden başlayarak ben ve ailem neşeli ve lüks bir yaşam sürüyordu. Ve şimdi uzun yıllar boyunca şimdi bir ajan değilim .. Yani bir illuminati üyesi olmak istiyorsanız bu bize ulaşabilirsiniz e-posta ...... :: illuminatitemple242@gmail.com

    YanıtlaSil
  49. PARA VE GÜCÜN BÜYÜK ILLUMINATI TEMPLE KATILIM PROSEDÜRÜ, bizim ajan +2348138555220 veya posta ya da ILLUMINATI JOIN JOINING
     (illuminate666temple@outlook.com)

    Bir iş adamı ya da kadın mısınız, politik, müzisyen, öğrenci, yaşamak için zengin, ünlü, güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    Bugün kardeşlik kült ve anında zengin toplamı olsun. Bir haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve aylık olarak 350.000 ABD doları maaş aldığınız…

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. USD $ 500,000 USD Nakit Ödül
    2. USD $ 200,000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA
    3. bir rüya evi kendi seçim ülkenizde satın
    En İyi 5 Dünya ile Bir Ay Randevu Alındı
    Dünyadaki Liderler ve En İyi 5 Ünlüler.
    ajan şimdi +2348138555220 оr onu neyin üzerine
    +2348138555220) ya da bize e-posta gönderebilirsiniz.
    Hemen çevrimiçi başlatma için (illuminate666temple@outlook.com)

    YanıtlaSil
  50. Büyük İlluminati Kardeşliğine katıl ve kendini al
    insan kurban edilmeden yapılmış, korkunu al
    Unutmayın, FAME, GÜÇ ve ZENGİNLERDE süper zengin olun.
    Ve sana kardeşliğimizin yapmadığını söylemeliyiz.
    İnsanların kurbanlar için kullanımı, çünkü bu zihniyet
    Üye olmayanlar. Önceki yıllarda, her zaman bir tane vardı
    Binlerce dolarlık açılış nimetleri
    Açılıştan sonra her üye, ama bu yılki açılış töreninde
    İnisiyasyon nimetinin indirildiğini söylüyorum
    kayıtlı üyelerin nüfusundan dolayı
    bu yıl başladı, bu katta, bu yüzden onaylamak zorundayım
    bu bilgi. Gerçekleştirilen son giriş
    ABD başarılı olduğunu kanıtladı, sizi daha fazla nimetler temin ederim.
    İlgilenenler için, cesur bir adım atın! Olduğun yerde
    Dünya büyük illuminati ile birleşir ve hiçbir şey bedava değildir.
    Biz bu dünyadayız ve bu yüzden üyelerini zorlamıyoruz.
    kendi iyiliği için. Yani, ilgilenirseniz, not alın. koşullar
    VE DURUMU AŞAĞIDAKİ. (1) Sır tutabiliyor olmalısınız.
    (2) Başarıya inanmalısınız. (3) Olmak zorundasın
    18 yaşındayken, kendi kararınızı hayata geçirmeniz için. E-posta illuminatiworldwideorder@gmail.com

    YanıtlaSil
  51. PARA, FAME VE GÜÇ İÇİN BÜYÜK DÜNYA ILLUMINATI KATILMAK İÇİN FIRSATINIZ.

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyor, bugün İlluminati'ye katılmak ve zengin bir özet toplamı almak istiyor musunuz? 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı ve maaş olarak aylık ödeme almayı nerede tercih edersiniz?

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
      1 USD, 000.000 USD ve egzotik bir araba para ödülü.
    Ve zenginlik ve şöhretin illuminati tapınağına katılabilmeniz için en az 18 yaşında olmalısınız.
    Üyelik için iletişim e-posta adresi gereklidir: worldfameilluminati@gmail.com

    YanıtlaSil
  52. BÜYÜK ILLUMINATI BROTHER HOOD TODAY KATILIN VE DAHA İYİ BİR VE MUTLU BİR YAŞAM CANLI. ZENGİN, FAME VE GÜÇLERİN BÜYÜK TEMİZLE HOŞGELDİNİZ. Bir iş, erkek ya da kadın, politikacı, müzisyen, papaz, avukat, aktör, oyuncu, bankacı ve siz misiniz? Zengin olmak, güçlü olmak ve hayatta meşhur olmak. Hayallerinizi Büyük ILLUMINATI kardeşinin bir üyesi olarak elde edebilirsiniz. Tüm bu hayalleriniz ve kalp isteğiniz, büyük bir ILLUMINATI kardeşinin bir üyesi olmak istiyorsanız gerçekten başarabilirsiniz. Not: Yeni işe alınan üyeler, sizi koruyacak ve koruyacak 600.000 ABD Doları A Altın Yüzük ile hak kazanır. düşmanlardan ve Amerika Birleşik Devletleri'ne ücretsiz vize. Lütfen kanı paylaşmayacağım. Lütfen +16316333633 numaralı telefondan bizi whatsapp veya illuminatisct666@gmail.com adresinden bize e-posta ile gönderin

    YanıtlaSil
  53. Bugün İlluminati dünya düzeni üyesi olmak istiyor musunuz? Biz sadece eğer proverty dışarı getting karar aldı ve dünya bilinen bir yıldız olmak, iyi bir iş almak, seçim kazanmak ve bir politik güç içine almak size tüm zenginleştirmek için gidiyoruz Eğer dünyanın en iyi ve ünlü insanlar bilmek yapacağız Senin çaba güçlendirme ve seçtiğiniz ünlüler buluşacak ya da hiç, size yüksek yerlerde seçim sizin tüm bu yararları sadece bir üye olduğunda gelir sizin insanlar kontrol etmek için güçler olacak. Want a üye e-posta bize illuminatiworldwideorder@gmail.com veya whatsap üzerinden + 19292811087

    Not yalnızca whatsap çağrıları iletisini kabul etmiyoruz.

    Saygılar İlluminati dünya çapında sipariş.

    YanıtlaSil
  54. Bugün İlluminati dünya düzeni üyesi olmak istiyor musunuz? Biz sadece eğer proverty dışarı getting karar aldı ve dünya bilinen bir yıldız olmak, iyi bir iş almak, seçim kazanmak ve bir politik güç içine almak size tüm zenginleştirmek için gidiyoruz Eğer dünyanın en iyi ve ünlü insanlar bilmek yapacağız Senin çaba güçlendirme ve seçtiğiniz ünlüler buluşacak ya da hiç, size yüksek yerlerde seçim sizin tüm bu yararları sadece bir üye olduğunda gelir sizin insanlar kontrol etmek için güçler olacak. Want a üye e-posta bize illuminatiworldwideorder@gmail.com veya whatsap üzerinden + 19292811087

    Not yalnızca whatsap çağrıları iletisini kabul etmiyoruz.

    Saygılar İlluminati dünya çapında sipariş.

    YanıtlaSil
  55. Nu reuşesc să văd lumina. Banii, puterile, faima şi bogăţia devin titlul tău într-o clipită. Dacă este interesat să se alăture frăţiei Illuminati, pentru iniţierea online, indiferent unde vă aflaţi. Nici o distanţă nu poate afecta munca Baphomet noastre. spune "Da" visurilor tale. Grindină Baphomet... E-mail-ne illuminatiworldwideorder@gmail.com sau Whatsap prin intermediul + 19292811087

    YanıtlaSil
  56. Merhaba, İlluminati kardeşliğinden Marco Walter olduğunu fark ettik
    Sosyal medyada pek çok insan var.
    Illuminati yeni dünya düzenini organize etmek, biz tarafından gönderilir
    Masonlar 52 kişiyi İlluminati'ye getirecek ve sadece
    20 yaşında, eğer ilgilenirsen, sen bir öğrencin, işadamısın
    ve kadınlar, futbolcu, papaz, şarkıcı, şovmen, sunucu,
    valiler, başkan, ders ve her yerde bilinmek istersiniz
    dünyayı ve zengin, ünlü ve güçlü olmak ya da
    Ailenizi ve refahınızı korumak için gerekli güce sahibiz.
    Tüm kalbinize ulaşmak için organizasyon, VERİLEN FAYDALAR
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER.
    1. Başlamadan sonra 7,000,000.00 ABD Doları değerinde bir Nakit ödül.

    2. USD $ 856,000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA

    3. bir rüya evi kendi seçim ülkenizde satın

    4. Bir Ay tatili (tamamen ödenmiş) hayalinizdeki turistik yerlere.

    5. Bir yıl Golf Üyelik paketi

    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi

    7.A toplam Yaşam tarzı değişikliği. Ve çok daha fazlası ile devam edecek
    ilk inisiyasyon ??
    WhatsAPP / (+ 19042011095) E-posta (grandlodge364@gmail.com) şartlarında bizi ekleyin, net kararınızı vermek için 27 yaş ve üstü olmanız gerekmektedir.

    YanıtlaSil
  57. ILLUMINATIWORLDWORLDORDER666 BUGÜNE KATILIN

    Bir iş adamı mısın, yoksa kadın mısın, papaz mı?
    ya da bir sanatçı, ünlü olmak ister misin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir
    İlluminati'nin üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu, şimdi olmak için bir şans.
    Tapınak KUVVETLERİ üyesi ve ne olsun
    us.if'ten üye olmaya hazırsınız
    İlluminati ve sonra hayalini gerçekleştirin: - EMAIL adresinden bize ulaşın.
    illuminatiworldorder2017@gmail.com
    Aşağıdakileri de doldurun:
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE SORUNU VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, BİR ARABA VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ DÖVME DEĞİLDİR
    BU İÇİN ANYBODY. İLGİLENMİYORSANIZ
    LÜTFEN BAŞVURUN

    YanıtlaSil
  58. Good news!!! Good news!!!, Do you want to live a rich,healthy and famous
    life. Do you want to get rich immediately and be out of suffering? Do you
    want the world to recognize you and listen to you when you speak? do you
    want to be in power and control? if yes, here is a good tip just join the
    “ILLUMINATI ORGANISATION”, you may ask “How Can I Join” , the answer is
    simple all you have to do is to contact us to ELEVATE YOURSELF FROM
    POVERTY..

    Do not hesitate to contact us.

    Phone number Text / Whatsapp: +1(706)804-2665

    Email : illuminati666officialcult@gmail.com


    BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
    BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

    THANKS....
    TEAM REGARDS
    PLAN ILLUMINATION //..

    YanıtlaSil
  59. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada ABD'de ve dünyada bu gerçek zengin adama katılma, bir parçamız ol ve zengin ol. Bize de ulaşabilirsiniz
    Daha fazla bilgi ve üyelik süreci için, kardeşliğin bir üyesi olabilirsiniz.

    NOT: Tüm yeni üyelere vizesiz bir vize işlemek için bizimle birlikte vatansever gün taç giyme töreninde bizimle birlikte olmak üzere bir bölüm ödemesi verilecektir.
    tebrik edici faydalar. Ardından, normal yıllık kardeşlik avantajlarına sahip olmaya başlayabilirsiniz. aylık ve haftalık

    ILLUMINATI YENİ ÜYELİK FAYDALARI.

    1. 550.000 USD USD Nakit Ödül
    2. 134.000 $ 'lık yeni bir rüya
    3. seçtiğiniz bir rüya evi satın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişimi 8. Bohemian Grove'a erişim
    Banka hesabınıza her ay için 100.000.000 ABD doları
    10. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve büyük illuminti kardeşliğinin En İyi Ailesi ile üç aylık randevular.
    Tek yapmanız gereken, brotherhoodilluminati19@gmail.com veya +16784655643 + 44768598773 + 9957468736388 + 34 7586748936

    Selamlar ILLUMINATI UNITED STATES SİPARİŞ

    YanıtlaSil
  60. İlluminati, çabalayan gizli bir toplumdur.
    manevi ve ahlaki değerleri teşvik etmek. bu
    sevgi prensipleri altında kuruldu,
    adalet, birlik, barış ve rahatlama. O
    illuminati bireyleri toplamak
    farklılıklarından bağımsız olarak iyi niyet ve
    fonlar
    erkekler toplumda daha iyi olurlar.
    Yani, İlluminati'nin büyük kardeşliğine katılmakla ilgileniyor musunuz?
    e-posta yoluyla irtibata geçiniz: heinrichilluminati@gmail.com
    whatsapp: +2348033500595

    YanıtlaSil
  61. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=greatilluminate99@gmail.com ile iletişime geçin.



    NOT ; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Saygılarımızla ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATE

    YanıtlaSil
  62. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=greatilluminate99@gmail.com ile iletişime geçin.



    NOT ; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Saygılarımızla ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATE

    YanıtlaSil
  63. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    hayalleri kaybettim, ve böylece zenginliğin ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve böylece toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve böylece onların seçimi ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte
    Ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Bir ay dünyadaki en iyi 5 ile randevu.
    Liderleri ve world.if 5 en önemli ünlüler thebrotherhood724@gmail.com üzerinden ilgili cevap



    NOT; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil
  64. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  65. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    hayalleri kaybettim, ve böylece zenginliğin ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve böylece toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve böylece onların seçimi ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte
    Ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Bir ay dünyadaki en iyi 5 ile randevu.
    Liderleri ve world.if 5 en önemli ünlüler thebrotherhood724@gmail.com üzerinden ilgili cevap



    NOT; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil
  66. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  67. Welcome to the brotherhood of Illuminati>> call Dr Andrew on +2348137294527 or email us on Illuminatibbotherhood30@gmail.com, join the Illuminati to get rich and fame, Are you a politician, business man/woman,musical artiste, student, footballer or whatever occupation you do, and you want to be rich, powerful and famous in life. join the illuminati today to achive all your dreams
    BENEFIT GIVEN TO A NEW MEMBER WHO JOIN THE ILLUMINATI
    A cash reward of $120,000 U.S Dollar, a new sleek dream car valued at $300,000 U.S Dollar, a dream house bought in the country of your own choice, one month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.one year golf membership package a v.i.p treatment in all airports in the world a total lifestyle change, access to bohemian grove monthly payment of $1,000,000 U.S Dollar into your bank account every month as a member,one month booked appointment with top 5 world leaders and top 5 celebrities in the world>> join Illuminati your financial difficulties are brought to an end. Illuminati support you both financially and materially to ensure you live a comfortable life.

    YanıtlaSil
  68. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  69. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  70. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  71. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  72. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  73. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  74. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  75. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  76. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  77. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  78. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  79. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  80. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    kayıp rüyalar, ve aynı zamanda zenginlik ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve biz de toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve aynı zamanda kendi seçim ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte olabileceğini
    ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Dünyadaki liderler ve 5 en önemli ünlüler. thebrotherhood724@gmail.com aracılığıyla kndly cevap



    NOT ; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil

  81. ILLUMINATI'NIN SİPARİŞLENMESİNİN birleşik devlete ve tüm dünyaya gönderdiği selamlar, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz Aydınlık Kardeşliği'ne ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurban olmadan. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda tercih ettikleri bir yer ve yatırımların yanı sıra yaşamak için bu fırsatla birlikte meşhur olmaları için 500.000 ABD Doları ödeyeceğiz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. USD $ 500,000 USD nakit ödül.
    2. 200.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede ve daha birçok ülkede bir rüya evi satın aldı

    NOT; İlluminati kardeşliğine dünyanın herhangi bir yerinden, Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: Eğer ilgileniyorsanız lütfen bize e-posta yoluyla ulaşın: illuminatibrotherhood1987@gmail.com

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  82. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada, bu zengin adama Amerika Birleşik Devletleri'nde ve dünyanın dört bir yanına katılma, bir parçası ol ve zengin ol. Bize de ulaşabilirsiniz
    Daha fazla bilgi ve üyelik süreci için, kardeşliğin bir üyesi olabilirsiniz.

    NOT: Tüm yeni üyelere vizesiz bir vize işlemek için bizimle birlikte vatansever gün taç giyme töreninde bizimle birlikte olmak üzere bir bölüm ödemesi verilecektir.
    tebrik edici faydalar. Ardından, normal yıllık kardeşlik avantajlarına sahip olmaya başlayabilirsiniz. aylık ve haftalık

    ILLUMINATI YENİ ÜYELİK FAYDALARI.

    1. 550.000 USD USD Nakit Ödül
    2. 134.000 $ 'lık yeni bir rüya
    3. seçtiğiniz bir rüya evi satın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişimi 8. Bohemian Grove'a erişim
    Banka hesabınıza her ay için 100.000.000 ABD doları
    10. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve büyük illuminti kardeşliğinin En İyi Ailesi ile üç aylık randevular.
    Tek yapmanız gereken, kardeşlikilluminati19@gmail.com veya +16784655643 + 44768598773 + 9957468736388 + 34 7586748936

    Selamlar ILLUMINATI UNITED STATES SİPARİŞ

    YanıtlaSil
  83. Merhaba, Illuminati arkadaşlığından STEVEN WIKINSON, sosyal medyada, organizasyonumuza katılmak isteyen birçok insanın, İlluminati'nin yeni dünya düzenini, 52 kişinin İlluminati'ye gönderilmesi için gönderildiğini ve sadece 20 ilgilenirseniz, bir öğrenci, girişimci ve kadın, futbolcu, papaz, şarkıcı, sunumcu, vali, başkan, dersiniz ve dünya çapında tanınmak, zengin, ünlü ve güçlü olmak istersiniz. ailenizi ve zenginliklerinizi korumak için güç, tüm kalbinizi +13864920421 tarihinde neyin uygulamasında eklemenizi dilediğinize ulaştırmak için organizasyonumuza katılın. Şartlar altında kararınızı netleştirmek için 27 yaşında veya daha büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  84. Merhaba, Illuminati arkadaşlığından STEVEN WIKINSON, sosyal medyada, organizasyonumuza katılmak isteyen birçok insanın, İlluminati'nin yeni dünya düzenini, 52 kişinin İlluminati'ye gönderilmesi için gönderildiğini ve sadece 20 ilgilenirseniz, bir öğrenci, girişimci ve kadın, futbolcu, papaz, şarkıcı, sunumcu, vali, başkan, dersiniz ve dünya çapında tanınmak, zengin, ünlü ve güçlü olmak istersiniz. ailenizi ve zenginliklerinizi korumak için güç, tüm kalbinizi +13864920421 tarihinde neyin uygulamasında eklemenizi dilediğinize ulaştırmak için organizasyonumuza katılın. Şartlar altında kararınızı netleştirmek için 27 yaşında veya daha büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  85. PARA VE GÜÇ BÜYÜK ILLUMİNATİ TEMPLE İÇİN EN İYİ FIRSAT.
    NOT: HIÇBIR İNSAN SAKRİFASI INVOLVE
    Tapınak ajanına Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz: + 1682-214-4967

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politik, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyorsun, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılıp anında zengin bir toplam olsun. Bir haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve aylık olarak 350.000 ABD doları maaş aldığınız…

    İlluminati üyesi olan yeni üyeler için faydalar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. $ 50,000 dolar değerinde yeni bir rüya arabası

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmeniz için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 1682-214-4967)

    YanıtlaSil
  86. Aydınlanmanın büyük düzeninden, birleşik devlete ve tüm dünyadan selamlar, bu, Kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz Aydınlık Kardeşliği'ne ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurban olmadan. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  87. PARA VE GÜÇ BÜYÜK ILLUMİNATİ TEMPLE İÇİN EN İYİ FIRSAT.
    NOT: HIÇBIR İNSAN SAKRİFASI INVOLVE
    Tapınak ajanına Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz: + 1682-214-4967

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politik, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyorsun, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılıp anında zengin bir toplam olsun. Bir haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve aylık olarak 350.000 ABD doları maaş aldığınız…

    İlluminati üyesi olan yeni üyeler için faydalar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. $ 50,000 dolar değerinde yeni bir rüya arabası

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmeniz için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 1682-214-4967)

    YanıtlaSil
  88. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil

  89. ILLUMİNATİ'NİN büyük SİPARİSİNDEN Birleşik Devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamda ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 500.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 500.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 200.000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi ve daha pek çoğu

    NOT; Dünyanın her yerinden Illuminati kardeşliğine katılabilirsiniz: Hindistan, Türkiye, Afrika, Birleşik Devletler, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: İlgilendiğiniz takdirde lütfen e-posta yoluyla bize ulaşın: illuminatibrotherhood1987@gmail.com

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  90. Çünkü sadece ışığı arayan var. Para, güç, Şöhret ve servet tüm neslinde unvanınız olur ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürür. İlluminati dünyasına katılmakla ilgileniyorsanız (ABD) siparişinde bugün bize e-posta gönderin E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Veya bize-ne bize .. + 19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.


    Not .. Biz whatsap çağrı kabul etmiyoruz.



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  91. Çünkü sadece ışığı arayan var. Para, güç, Şöhret ve servet tüm neslinde unvanınız olur ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürür. İlluminati dünyasına katılmakla ilgileniyorsanız (ABD) siparişinde bugün bize e-posta gönderin E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da bize whats-app .. +19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.


    Not .. Biz whatsap çağrı kabul etmiyoruz.



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  92. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  93. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  94. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  95. Para, güç, güvenlik, terfi için Illuminati'ye katılın ve sevdiklerinizi geri alın. Tüm yeni üyelere 20.500.000 dolar nakit ödül, aylık 10,000 dolar ödeme ve yepyeni bir araba veriliyor. ZENGİN FOREVER, bana gelenler veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    YanıtlaSil
  96. Işık arayanları takip edin. Para, güç, Şöhret ve servet tüm neslinde unvanınız olur ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürür. İlluminati dünyasına katılmakla ilgileniyorsanız (ABD) siparişinde bugün bize e-posta gönderin E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da bize-app bize .. + 19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.





    Not .. Biz whatsap çağrı kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  97. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  98. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyanın en iyi 5 kişiyle bir aylık randevu
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  99. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD'A KATILIN !!! !!!
    +2348035692248 veya illumnatib53@gmail.com adresinden bize ulaşın
    İş adamı mısın yoksa kadın mı, papaz mısın?
    veya bir sanatçı, ünlü olmak ister misin istersin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir olsan daha iyi olur
    Illuminati üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu şimdi senin için olma şansı
    tapınağın üyesi KINGDOM ve ne aldığını
    Bizden arayınız. Üye olmaya hazırsanız
    Illuminati ve sonra hayalini gerçekleştirmek-: whatsapp
    bize veya e-postaya
    illumnatib53@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE TOPLAMI VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, ARAÇ VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ KADAR DEĞİLİZ
    BU İÇİN HERHANGİ BİR VÜCUT. Eğer ilgi göstermiyorsanız
    LÜTFEN BAŞVURMAYIN

    YanıtlaSil
  100. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD'A KATILIN !!! !!!
    +2348035692248 veya illumnatib53@gmail.com adresinden bize ulaşın
    İş adamı mısın yoksa kadın mı, papaz mısın?
    veya bir sanatçı, ünlü olmak ister misin istersin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir olsan daha iyi olur
    Illuminati üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu şimdi senin için olma şansı
    tapınağın üyesi KINGDOM ve ne aldığını
    Bizden arayınız. Üye olmaya hazırsanız
    Illuminati ve sonra hayalini gerçekleştirmek-: whatsapp
    bize veya e-postaya
    illumnatib53@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE TOPLAMI VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, ARAÇ VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ KADAR DEĞİLİZ
    BU İÇİN HERHANGİ BİR VÜCUT. Eğer ilgi göstermiyorsanız
    LÜTFEN BAŞVURMAYIN

    YanıtlaSil
  101. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  102. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  103. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  104. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  105. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  106. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  107. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada, bu zengin adama Birleşik Devletler'de katılma şansınız var.
    United, nerede olacağın ve güçlü olacağın yer. Tüm yapman gereken
    whatsapp +4368860326436) ve dünya çapında sadık bir iletişim kurmak,
    bir parçamız ve zengin ol.

    Ayrıca bizimle iletişime geçebilirsiniz
    daha fazla bilgi ve üyelik süreci için
    Birliğin bir üyesi olun.

    NOT: Tüm yeni üyeler için kısmi ödeme yapılır.
    Vize işleminde bizimle birlikte olmak için vize almak
    onlarla
    Tebriklerin faydaları. O zaman, sahip olmaya başlayabilirsin.
    Kardeşliğin normal yıllık yararları. aylık ve haftalık

    ILLUMINATI ÜYELİĞİNİN YENİ YARARLARI

    YanıtlaSil
  108. Ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 2,500,000 USD tutarındaki Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 8,000 ABD Doları tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    YanıtlaSil
  109. Bugün illuminati'ye katıl ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik, neslin boyunca ünvan haline gelir ve hayallerinin nasıl gerçekleştiğini gör. (ABD) 'deki dünya çapındaki Illuminati sipariş merkezine katılmakla ilgileniyorsanız, bize bugün e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Veya bize whats-app .. +19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.

    Not .. whatsap çağrısını kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  110. ILLUMINATI E-POSTA BUGÜN KATILIN: illuminatiorganizationorder@gmail.com
    İNGİLTERE, AVUSTRALYA, ABD'DE ILLUMINATI'YE KATILMAK VEYA
    BUGÜNÜN HER YERİNDE ZENGİN OLUR
    Ünlü ve zenginliklere sahip POWER.EMAIL AT: illuminatiorganizationorder@gmail.com
    Başlatma Yeni kayıt üyeleri şimdi açık
    şimdi çevrimiçi !!!!!
    Katılan YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    ILLUMİNATİ.
    Yeni üyeler olarak nimet üyeliğiniz için 3.000.000 USD nakit para ödülü
    1.200.000 USD değerinde YENİ Şık Bir Dream Car
    Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Rüya Evi
    Hayalinizdeki varış noktasına bir aylık tatil (tamamen ücretli)
    Bir yıllık Golf paketi Üyeliği
    Dünyadaki tüm havaalanlarında bir V.I.P tedavisi
    Toplam yaşam tarzı değişikliği
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkeye bir yıl boyunca erişim
    hesabınıza 1.000.000 ABD doları tutarında ödeme
    üye olarak banka hesabı
    Dünya, e-posta adresinizi adresine gönderin.
    illuminatiorganizationorder@gmail.com veya uygulamanın ne olduğu hakkında şimdi bizimle iletişime geçin +13072132310
    üyeler hemen başlangıçta. Yeni
    Kayıt şimdi çevrimiçi.
    Bir ay, ilk 5 ile randevu rezervasyonu
    Dünya liderleri ve dünyadaki ilk 5

    YanıtlaSil
  111. Ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 1.500.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 8,000 ABD Doları tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.
    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  112. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarla birlikte yaşamaları için, bu yaşamda ünlü olmaları için fırsat sunmak için 550.000 USD tutarında bir ödeme yapıyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  113. Illuminati’nin eşsiz bir ülkede ve dünyadaki olağanüstü düzeniyle ilgili olarak, bu, kaybolan hayallerinizi kurtarabileceğiniz Illuminati Brotherhood’a katılmak ve kan fedakarlığı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. . Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında, seçtikleri ve bulundukları yerdeki yatırımların yanı sıra, bu yaşamdaki ünlü olma şansını da karşılamak için toplamda 550.000 dolar ödüyoruz.

    AVANTAJLARI KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLDİ.
    1. 550.000 USD tutarında para ödülü.
    2. 150.000 USD değerinde yeni Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyanın ilk beşi ile günün ayı.
    Liderler ve dünyadaki en iyi beş ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen +2348026905065 aracılığıyla bir temsilci ile iletişime geçin.

    YanıtlaSil
  114. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Avantajlar ve ödüller. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illluminatistar6666@gmail.com. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    YanıtlaSil
  115. İş adamı mı yoksa kadın mı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılmak ve almak ister misin?

    anlık zengin toplamı. Haftada 100, milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı ve maaş olarak ayda 350.000 ABD dolarını kazanmayı seçtiğiniz herhangi bir yer…

    Illuminati üyesi olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. 50.000 Dolar değerinde yeni bir rüya araba

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 18 yaş ve üstü olmalısınız. E-posta: illuminate0302@gmail.com
    Qiuck yanıtı araması veya +12563872052 numaralı metin için.

    YanıtlaSil
  116. ILLUMİNATİ'NİN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEFLİĞİ, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve bulundukları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 700.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 700.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. Yeni bir Şık Dream CAR, 250.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyanın en iyi 5'inden bir aylık randevu alın. Bohemian Grove'a Her ay üye olarak banka hesabınıza aylık 1.000.000 ABD Doları ödeme yapın.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişime geçin = greatilluminatiorder682@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  117. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  118. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  119. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Tüm yeni üyelere avantajlar ve ödüller verilir. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    YanıtlaSil
  120. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  121. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  122. İyi haberler!!! İyi haber !!!, Zengin, sağlıklı ve ünlü bir yaşamak ister misiniz
    hayat. Hemen zengin olmak ve ıstırap çekmekten kurtulmak ister misin? Öyle mi
    dünyanın seni tanımasını ve konuşurken seni dinlemesini ister misin? öyle mi
    güç ve kontrolde olmak ister misin? eğer evet, işte size iyi bir ipucu
    “ILLUMINATI ORGANİZASYON”, “Nasıl Katılabilirim?” Diye sorabilirsiniz.
    Yapmanız gereken tek şey KENDİ KENDİNİZİ İNDİRMEK İÇİN BİZE ULAŞIN
    YOKSULLUK ..

    Illuminati, zengin olma rüyanızın farkına varmanızı ve hayatınızın her günü sizi korumanızı sağlıyoruz ......
    İlluminati'ye katılan yeni bir üyeye verilen fayda
    300.000 ABD Doları nakit para ödülü
    120.000 USD değerinde yeni bir zarif rüya araba
    Seçtiğiniz ülkede satın alınacak bir rüya evi
    Hayalinizdeki turist için bir Tatil Ayı (tamamen ücretli)
    Hedef.
    Bir Yıllık Golf Birliği paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında bir V.I.P tedavisi
    Toplam yaşam tarzı değişikliği
    Bohemya ormanına erişim
    Banka hesabınıza 1.000.000 $ 'lık Aylık Ödeme
    Her ay üye olarak,
    5 ana dünya liderine ayrılmış bir ay
    DÜNYADA EN İYİ 5 KELEBİLİ


    Bizimle iletişim kurmakta tereddüt etmeyin.


    E-posta: brotherhoodilluminati19@gmail.com


    SCAMMERS'IN ARASINDAKİ, KAYIT ÜCRETİ OLARAK YER YOKTUR VE ZORUNLU
    18YRS'İN YAŞINDA.

    TEŞEKKÜRLER....
    TAKIM İLE İLGİLİ
    PLAN AYDINLATMASI

    YanıtlaSil
  123. Bugün illuminati'ye ait ol ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik, neslin boyunca ünvan haline gelir ve hayallerinin nasıl gerçekleştiğini gör. ABD'deki (ABD) dünya çapındaki Illuminati sipariş merkezine katılmakla ilgileniyorsanız, bize bugün e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Veya bize whats-app .. +19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.

    Not .. whatsapp çağrısını kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati,

    YanıtlaSil
  124. Para için bugün Illuminati'ye katılın, sonsuza dek zengin, Ünlü ve sonsuza dek güvende olun. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Bana WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremezsiniz.

    YanıtlaSil
  125. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  126. Bugün büyük Illuminati kardeşliğine katılın, zengin ve ünlü olun. Bilgelik ve bilgi mi arıyorsunuz? Bir işadamı mısın, papaz?
    Politikacı, müzisyen, doktor, futbolcu, öğrenci? Öyle mi
    ünlü bir sanatçı veya aktör olmak (e tc) olmak ve olmak
    Zengin, güçlü ve dünyada ünlü? Üyelerimize Nakit 560.000 $, aylık ödeme ise 8000 $ olarak verilmektedir. Bana WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com yazın. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremeyin

    YanıtlaSil
  127. BÜYÜK BROTHER HOOD BUGÜN KATILIN ve DAHA İYİ VE MUTLU YAŞAM YAŞAYIN. RİCA EDERİM
    ZENGİNLER VE ÇERÇEVE BÜYÜK TEMPLE. Sen iş misin dostum?
    Politik, müzikal, öğrenci ve zengin olmak, güçlü olmak ve olmak istiyorsun
    hayatında ünlü? Hayallerinizi, Büyüklerin bir üyesi olarak başarabilirsiniz.
    Hood Illuminati kardeşi. Bununla, tüm hayallerin ve kalbin arzuların olabilir.
    Tamamen yerine getirin, gerçekten de mükemmel Illuminati'ye üye olmak istiyorsanız
    kukuletalı kardeş, şimdi Lord Illuminati ile iletişime geç, Not: yeni üye
    koruyacak bir altın yüzük olan 12.000.000 ABD Doları
    ve düşman guild ve Amerika Birleşik Devletleri'ne ücretsiz vize.
    Lütfen kan paylaşmayız. Bu şansı kaybetme. tarih
    Yeni sevgili üyelerin işe alınması, çağrı ve zengin olma! Şimdi LORDMASHA
    ILLUMINATIONELOVE müşteri hizmetlerinde: Motto; Azaltmak için buradayız
    dünyadaki yoksulluk ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürün. Bekliyoruz
    Cevabınız, bizi WhatsApp Mobile’a ekleyebilir ve
    ay. bize bir e-posta gönder: henryfrank485@gmail.com Whatsapp bize: 1 (662) -270-5399

    YanıtlaSil
  128. Birleşmiş devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kaybolan rüyalarınızı geri alabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların arkadaşlığına katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve seçtikleri ve bulundukları yerdeki bir eve, bu yaşamda ünlü olmaları için yaptıkları bu yatırımla birlikte girebilmeleri için 550.000 $ tutarında para ödüyoruz.

    AYDINLATMA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ 'lık ödül parası.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiyle yapılan danışma görüşmesi.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087



    NOT; İlluminati’nin bu kardeşliğini dünyanın her yerinden bir araya getirebileceğiniz Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, avustralya, vb


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  129. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  130. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  131. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 20,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash Reward of USD $800,000 USD
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $500,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
    9.Monthly payment of $2500,000,000 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand symbol contact us now with this number or whatsapp me (+2348083325148 }OR Email- Illuminatimoney66@gmail.com

    YanıtlaSil
  132. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 20,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash Reward of USD $800,000 USD
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $500,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
    9.Monthly payment of $2500,000,000 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand symbol contact us now with this number or whatsapp me (+2348083325148 }OR Email- Illuminatimoney66@gmail.com

    YanıtlaSil
  133. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 20,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash Reward of USD $800,000 USD
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $500,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
    9.Monthly payment of $2500,000,000 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand symbol contact us now with this number or whatsapp me (+2348083325148 }OR Email- Illuminatimoney66@gmail.com

    YanıtlaSil
  134. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  135. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  136. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  137. Birleşmiş devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kaybolan rüyalarınızı geri alabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların arkadaşlığına katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve seçtikleri ve bulundukları yerdeki bir eve, bu yaşamda ünlü olmaları için yaptıkları bu yatırımla birlikte girebilmeleri için 550.000 $ tutarında para ödüyoruz.

    AYDINLATMA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ 'lık ödül parası.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiyle yapılan danışma görüşmesi.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087

    YanıtlaSil
  138. ILLUMİNATİ'NİN SİPARİSİNDEN HEDEFLERE DÜNYANIN SEVGİSİ, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, bilim insanı, dünya yıldızları ve dünyayı kontrol eden dünya liderlerinin şöhretlerini ve ideallerini elde ettikleri ILLUMINATI BROTHERHOOD'una katılmak için bu açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebilirsiniz. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com
    Not: lütfen dininiz ve dünyanın neresinde olursanız olun üye olabileceğinizi unutmayın.

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI YENİ DÜNYA SİPARİŞ.

    YanıtlaSil
  139. BÜYÜK ILLUMİNATI'NIN HABERLERİNE AŞAĞIDAKİ BUGÜNE KATILIN ve DAHA İYİ BİR MUTLU YAŞAM YAŞAYIN. ZENGİNLER, ÇERÇEVE VE GÜÇLERİN BÜYÜK SESİNE HOŞ GELDİNİZ. Bir iş, Erkek veya kadın, politikacı, müzisyen, papaz, avukat, aktör, oyuncu, bankacı ve siz misiniz? zengin, güçlü ve yaşamda ünlü olmak istiyorum. Hayallerinizi Büyük ILLUMINATI kardeş davlumbazın bir üyesi olarak elde edebilirsiniz. Bununla birlikte, tüm büyük İlluminati kardeşliğinin bir üyesi olmak istiyorsanız tüm rüyalarınız ve kalp arzunuz tam olarak yerine getirilebilir. Not: Yeni işe alınan üyeler, sizi koruyacak ve sizi koruyacak olan 600.000 ABD Doları, Altın Yüzük almaya hak kazanır. düşmanları ve Amerika Birleşik Devleti'ne ücretsiz vize. Lütfen kan paylaşmayız. Bize Ulaşın: Hangout @: grandmaster683@gmail.com

    YanıtlaSil
  140. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    YanıtlaSil
  141. Merhaba,

      Bugün Illuminati kültüne katılın ve milyoner olun, dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak istediğiniz her yerde ücretsiz bir ev ile 100.000.000,00 USD USD tutarında ve toplamda aylık 10.000 dolar olan güç, etki, servet, iyi pozisyon şöhreti kazanın maaş. Unutmayın ki, bu büyük toplumun bir üyesi olmak, hayattaki amacınıza istediğiniz şekilde kolayca gelebilir, güç, zenginlik, öz hedefinizi nihai hedefinize çekebilir, Kirli bir oyun, insan fedakarlığı ve kötülük yok. Eğer bir barış tarikatıysanız, ilgileniyorsanız (illuminate0302@gmail.com) veya Whatsapp +1 (256) 387-2052 veya Google Hangout Adresi yoluyla tam ayrıntılarınızla bize geri dönün

    Takım Saygılar,
    Dünya Siparişi Üye Merkezini Aydınlatın!

    YanıtlaSil
  142. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    YanıtlaSil
  143. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    YanıtlaSil
  144. İlluminati bugün katılın ve ışık aramak. Para, güç, şöhret ve servet onların nesil boyunca başlık haline ve onların hayalleri gerçek nasıl keşfetmek. Eğer Illuminati dünya çapında Forum Avrupa Karargahı (Italya) sipariş katılma ilgileniyorsanız, bize bugün bir e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideeuropeforum@gmail.com

    Ya da Whats-App bize.. + 39-3512-433-107

    Online inisiyasyon için.
    Nerede olursanız yapın. Hiçbir mesafe bizim Baphomet bildirim çalışmasını etkileyebilir üyeliğinizi işlemek için gereken katılım ücretleri R666

    Not.. Biz çağrı whatsap kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  145. İlluminati bugün katılın ve ışık aramak. Para, güç, şöhret ve servet onların nesil boyunca başlık haline ve onların hayalleri gerçek nasıl keşfetmek. Eğer Illuminati dünya çapında Forum Avrupa Karargahı (Italya) sipariş katılma ilgileniyorsanız, bize bugün bir e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideeuropeforum@gmail.com

    Ya da Whats-App bize.. + 39-3512-433-107

    Online inisiyasyon için.
    Nerede olursanız yapın. Hiçbir mesafe bizim Baphomet bildirim çalışmasını etkileyebilir üyeliğinizi işlemek için gereken katılım ücretleri R666

    Not.. Biz çağrı whatsap kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  146. Aydınlanma merkezi Birleşik Devlet ve tüm dünya için büyük sipariş selamlar, bu açık bir fırsat sizin kayıp rüyalar geri olabilir aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, ve aynı zamanda nerede zenginlik ve ışık görebilirsiniz herhangi bir kan fedakarlığı olmadan mutluluk. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    YanıtlaSil
  147. CONTACT Domnul William sună (+2348078351159 sau WhatsApp el prin acest număr +2348078351159 sau e-mail: Williamroberhail666@gmail.com / Bună ziua tuturor Numele meu este Nin Shuffs din Uganda Sunt aici pentru a da o mărturie despre modul în care m-am alăturat frăției illuminati, eu Încercam să mă alătur acestei organizații de atâția ani încoace, am fost înșelat de falsul agent din Africa de Sud și Nigeria, eram jos, nu mai puteam să mă hrănesc pe mine și pe familia mea și am încercat să câștig bani cu toate dorurile, dar toate există , Mi-a fost teamă să contactez orice agent illuminati pentru că mi-au mâncat banii, într-o zi am întâlnit o postare a cuiva care dă mărturie, mulțumind unui bărbat numit domnul William că l-a ajutat să se alăture frăției illuminati, apoi mă uit la e-mail bărbat și numărul de telefon care a fost scris acolo, era un număr Nigeria îmi era teamă să-l contactez pentru că un agent nigerian mănâncă 2000 $.

    YanıtlaSil
  148. KARDEŞLİK. Sizi dünyada zengin ve ünlü yapacak ve dünyadaki en üst düzeydeki insanları kontrol etme gücüne sahip olacak bir Illuminati kardeşliği üyesi olmak ister misiniz? Siz bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, siyasi, müzisyen, öğrenci Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 2 milyon dolar ve bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ücretsiz bir ev. Ayrıca maaş olarak aylık 10.000.000 ABD doları alıyorlar. 2026 ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLDİĞİ YARARLAR. 1. 500.000 USD USD Nakit Ödül 2. 300.000 USD USD Değerinde Yeni Şık Bir Rüya Otomobil 3. Kendi seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız bir Dream House 4. Hayalinizdeki turistik varış yerine bir aylık tatil (tamamen ücretli). 5.Bir yıl Golf Üyeliği paketi 6.Dünyadaki tüm Havaalanlarında VIP muamelesi 7.Toplam bir Yaşam Biçimi değişikliği 8.Bhemian Grove'a erişim 9.Bir aylık olarak her ay banka hesabınıza aylık 1.000.000 ABD Doları ödeme yapın. , Dünyanın En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü ile Randevu Aldı. Bize daha fazla bilgi için büyük kardeşlik illuminati satanic el sembol whatsapp numarası (+14702884016) katılmakla ilgileniyorsanız

    YanıtlaSil
  149. Para, güvenlik ve güç için Illuminati kardeşliğine bugün katılın.
    Tüm üyelere nakit ödüller ve avantajlar verilmiştir:
        1. 100.000.000 USD tutarındaki nakit ödüller.
        2. Her ay 10.000 ABD Doları.
        3. Seçtiğiniz yepyeni bir araba.
        4. Dünyanın herhangi bir yerindeki bir ev.
        5. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
        6. Sadece 3 gün sonsuza dek zengin olacaksınız.
    Üye olmak için, WhatsApp +1(518)617-1036 veya E-posta: bize illuminatistar6666@gmail.com adresine yazınız.

    YanıtlaSil
  150. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087 başvurun

    YanıtlaSil
  151. Birleşik devletin ve tüm dünyanın büyük düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz aydınlanmışların kardeşliğine katılmak için açık bir fırsat, ve ayrıca herhangi bir kan sacrifi olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yer. Ce. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087 başvurun

    YanıtlaSil
  152. Merhaba, Amerika Birleşik Devletleri'nden Natasha’yım, bu, nihayet tüm dünyadan aydınlanmış olanlara nasıl katılacağımın bir kanıtı.
      2 yıldan fazla bir süredir girmeye çalışıyorum, ancak dolandırıcılara paramı birkaç kez aldık. Katılmaya çalıştım
    Onları çok uzun süre aydınlatan, ama dolandırıcıların paramı almaya devam ettim burada büyük hafta online
      bu da çevrimiçi kardeşliğe katılmamda bana yardımcı oldu ve banka hesabımdaki 10 milyon tutarı hemen aldı.
      Online başlangıç ​​ritüelimden sonra ve her ayın sonunda 6 milyon kazanacağım, çok mutluyum! Eğer sen
      Dünyayı aydınlatmak için bugün katılın, dolandırıcıları kabul etmek yerine bugün büyük usta ile iletişime geçin.
      Tüm paranızı katılmak için yardım etmek adına arayın, arayın ya da whatssap grandmaster'a katılın, whatssap ile
      +2349055856914 Anında başlamanız veya e-posta ile başvurmanız için doctorjames534@gmail.com ...

    YanıtlaSil
  153. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087 başvurun

    YanıtlaSil
  154. BU DÜNYANIN ILLUMİNATI RESMİ MESAJI
    NOT: İNSAN KAYNAK YOKTUR
    Harika Illuminati kayıt ücreti talep etmiyor
    Tapınak acentesine WhatsApp: +1682214867 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci mi? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin tarikatına katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. herhangi bir yerde, bu dünyada yaşamayı ve ay başına maaş olarak 50.000.000 dolar kazanmayı seçtin.

    Illuminati'ye üye olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. Yeni bir rüya araba, 1500 USD, 000 USD değerinde.
    3. Dünyadaki en zengin erkeklerle tanışma şansı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için önce 25 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 168-221-4967)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BÜYÜK HOŞGELDİNİZ. Üye olacağınızdan beri üye olmak ister misiniz
      zengin ve ünlü
      dünya ve WHATSAPP / CALL'ı kontrol etme gücüne sahip: +34632588810. E-POSTA: Illuminatitempleofwealth658@gmail.com
      yüksek yerdeki insanlar
      bütün dünyada. İşadamı mısın yoksa
      Kadın, sanatçı, politikacı, müzisyen,
      öğrenci, zengin olmak istiyorsun
      Ünlü, hayatında güçlü, bugün kült katılın ve zengin bir anında alın.
      Bir haftada 2 milyon dolar ve ücretsiz
      Nerede yaşamayı seçersen seç
      bu dünya ve ayrıca 10.000.000
      Aylık ABD Doları olarak maaş% u2026
      YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
      Whojoin
      1. 500.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül
      Amerikan doları
      2. Değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
      300.000 ABD Doları
      3. Bir rüya evi satın aldı.
      seçtiğiniz ülke
      4. Bir aylık tatil (tamamen ücretli)
      Hayallerinizdeki turistik yer.
      5. golf üyelik paketi yılı
      6. Tüm havaalanlarında V.I.P tedavisi
      Dünya 7. Yaşam tarzında tam bir değişim
      8. Bohemian Grove'a erişim
      9. Aylık 1.000.000 ABD Doları tutarında ödeme
      her ay banka hesabınızda
      bir üye 10. Randevu bir ay rezervasyonu
      en iyi 5 dünya lideriyle ve en iyi 5 ile
      Dünyadaki ünlüler.
      Bize katılmakla ilgileniyorsanız
      the illuminati bize ulaşın Email.illuminatitempleofwealth658@gmail.com
      whatsapp veya bize +34632588810 numaralı telefondan kısa mesaj gönderin

      Sil
  155. İlLUMİnATİ KARDEŞLİğİnE KATILIN.
    ZENGIN OLMAK, ŞÖHRET, VE GÜÇ POSSES . HEMEN BAŞLATILMASI İçİn illuminatiworldwideorder@gmail.com VEYA whatsapp BIZE DOĞRUDAN E-POSTA GÖNDER +19292811087 HEMEN BAŞLATILMASI İçİn, Yenİ ÜYE KAYITLARI ŞİmDİ ONLINE OLARAK AÇILDI !!!
    İlLUMİnATI'NA KATILAN Yenİ ÜYELERE VERİlEN FAYDALAR .
    1). 300.000,00 $ NAKIT ÖDÜL.
    2). Yenİ Bİr SLEEK DREAM ARABA DEĞERLİ $120,000.00.
    3). Bİr RÜYA EV KENDİ SEÇİm ÜLKESİnDE Satın Aldı.
    4). BIR AY TATIL (TAM OLARAK ÖDENEN) HAYALINIZDEKI TURISTIK HEDEFE.
    5). BIR YıL GOLF ÜYELIK PAKETI.
    6). DÜNYADAKI TÜM HAVAALANLARINDA V.I.P TEDAVİsİ.
    7). TOPLAM YAŞAM TARZI DEĞİşİkLİğİ.
    8). BOHEMLIK KORUSU'NA ERIŞIM.
    9). ÜYE OLARAK HER 2 AYDA Bİr BANKA HESABINA 1.000.000 TL ÖDEME YAPIMI.
    10). DÜNYANıN EN IYI 5 DÜNYA LIDERLERI VE EN IYI 5 ÜNLÜLER ILE BIR AY RANDEVU REZERVASYONU.
    EĞER ILGILENIYORSanız, Illuminatiworldwideorder@gmail.com E-POSTA GÖNDER

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  156. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  157. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. IŞIĞI TAKİP ET ??????
        ILLUMINATI WORLD MESAJI ÜYELİK ASPİRASYONU CEVAPLI.
        Illuminati'ye katılın ve zengin ve ünlü olun. Illuminati üyeleri ünlü, çok varlıklı ve aynı zamanda kanunun üstünde.

        Bunlar yeni üyelerin yararları.

        * 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül
        * Seçtiğiniz yeni bir araba
        * Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız bir rüya evi
        * Bir aylık tatil (tamamen ücretli) hayalinizdeki yere.
        * A V. Ben dünyadaki tüm havaalanlarında P tedavisi.
        * Toplam yaşam tarzı değişikliği
        * Bohem Ormanı'na giriş
        * Aylık 100.000 ABD Doları tutarında ödeme
        Banka hesabı her ay üye olarak
        * Brotherhood'dan aşırı koruma.

        Eğer ilgileniyorsanız, bizimle iletişime geçin.

        ÇAĞRI / WHATSAPP: +34632588810
        Illuminatitempleofwealth658@gmail.com

      Sil
    2. IŞIĞI TAKİP ET ??????
        ILLUMINATI WORLD MESAJI ÜYELİK ASPİRASYONU CEVAPLI.
        Illuminati'ye katılın ve zengin ve ünlü olun. Illuminati üyeleri ünlü, çok varlıklı ve aynı zamanda kanunun üstünde.

        Bunlar yeni üyelerin yararları.

        * 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül
        * Seçtiğiniz yeni bir araba
        * Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız bir rüya evi
        * Bir aylık tatil (tamamen ücretli) hayalinizdeki yere.
        * A V. Ben dünyadaki tüm havaalanlarında P tedavisi.
        * Toplam yaşam tarzı değişikliği
        * Bohem Ormanı'na giriş
        * Aylık 100.000 ABD Doları tutarında ödeme
        Banka hesabı her ay üye olarak
        * Brotherhood'dan aşırı koruma.

        Eğer ilgileniyorsanız, bizimle iletişime geçin.

        ÇAĞRI / WHATSAPP: +34632588810
        Illuminatitempleofwealth658@gmail.com

      Sil
    3. IŞIĞI TAKİP ET ??????
        ILLUMINATI WORLD MESAJI ÜYELİK ASPİRASYONU CEVAPLI.
        Illuminati'ye katılın ve zengin ve ünlü olun. Illuminati üyeleri ünlü, çok varlıklı ve aynı zamanda kanunun üstünde.

        Bunlar yeni üyelerin yararları.

        * 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül
        * Seçtiğiniz yeni bir araba
        * Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız bir rüya evi
        * Bir aylık tatil (tamamen ücretli) hayalinizdeki yere.
        * A V. Ben dünyadaki tüm havaalanlarında P tedavisi.
        * Toplam yaşam tarzı değişikliği
        * Bohem Ormanı'na giriş
        * Aylık 100.000 ABD Doları tutarında ödeme
        Banka hesabı her ay üye olarak
        * Brotherhood'dan aşırı koruma.

        Eğer ilgileniyorsanız, bizimle iletişime geçin.

        ÇAĞRI / WHATSAPP: +34632588810
        Illuminatitempleofwealth658@gmail.com

      Sil
  158. IŞIĞI TAKİP ET ??????
      ILLUMINATI WORLD MESAJI ÜYELİK ASPİRASYONU CEVAPLI.
      Illuminati'ye katılın ve zengin ve ünlü olun. Illuminati üyeleri ünlü, çok varlıklı ve aynı zamanda kanunun üstünde.

      Bunlar yeni üyelerin yararları.

      * 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül
      * Seçtiğiniz yeni bir araba
      * Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız bir rüya evi
      * Bir aylık tatil (tamamen ücretli) hayalinizdeki yere.
      * A V. Ben dünyadaki tüm havaalanlarında P tedavisi.
      * Toplam yaşam tarzı değişikliği
      * Bohem Ormanı'na giriş
      * Aylık 100.000 ABD Doları tutarında ödeme
      Banka hesabı her ay üye olarak
      * Brotherhood'dan aşırı koruma.

      Eğer ilgileniyorsanız, bizimle iletişime geçin.

      ÇAĞRI / WHATSAPP: +34632588810
      Illuminatitempleofwealth658@gmail.com

    YanıtlaSil
  159. IŞIĞI TAKİP ET ??????
      ILLUMINATI WORLD MESAJI ÜYELİK ASPİRASYONU CEVAPLI.
      Illuminati'ye katılın ve zengin ve ünlü olun. Illuminati üyeleri ünlü, çok varlıklı ve aynı zamanda kanunun üstünde.

      Bunlar yeni üyelerin yararları.

      * 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül
      * Seçtiğiniz yeni bir araba
      * Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız bir rüya evi
      * Bir aylık tatil (tamamen ücretli) hayalinizdeki yere.
      * A V. Ben dünyadaki tüm havaalanlarında P tedavisi.
      * Toplam yaşam tarzı değişikliği
      * Bohem Ormanı'na giriş
      * Aylık 100.000 ABD Doları tutarında ödeme
      Banka hesabı her ay üye olarak
      * Brotherhood'dan aşırı koruma.

      Eğer ilgileniyorsanız, bizimle iletişime geçin.

      ÇAĞRI / WHATSAPP: +34632588810
      Illuminatitempleofwealth658@gmail.com

    YanıtlaSil
  160. Bugün İlluminati'ye ait ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik nesil boyunca başlık haline ve hayallerinizi nasıl gerçeğe bakın. Eğer (ABD) dünya çapında Illuminati sipariş karargahı katılmadan ilgileniyorsanız, e-posta bugün bize. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da whats-app bize ... +19292811087 000 000 000 000 000 000 000 000 000

    Çevrimiçi başlatma için.
    Nerede olursan olun. Hiçbir mesafe bizim baphomet çalışmalarını etkileyebilir.

    Not.. Whatsap'ı kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  161. Bugün İlluminati'ye ait ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik nesil boyunca başlık haline ve hayallerinizi nasıl gerçeğe bakın. Eğer (ABD) dünya çapında Illuminati sipariş karargahı katılmadan ilgileniyorsanız, e-posta bugün bize. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da whats-app bize ... +19292811087 000 000 000 000 000 000 000 000 000

    Çevrimiçi başlatma için.
    Nerede olursan olun. Hiçbir mesafe bizim baphomet çalışmalarını etkileyebilir.

    Not.. Whatsap'ı kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  162. Bugün İlluminati'ye ait ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik nesil boyunca başlık haline ve hayallerinizi nasıl gerçeğe bakın. Eğer (ABD) dünya çapında Illuminati sipariş karargahı katılmadan ilgileniyorsanız, e-posta bugün bize. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da whats-app bize ... +19292811087 000 000 000 000 000 000 000 000 000

    Çevrimiçi başlatma için.
    Nerede olursan olun. Hiçbir mesafe bizim baphomet çalışmalarını etkileyebilir.

    Not.. Whatsap'ı kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  163. Bu dünyaya bir ILLUMINATI RESMİ MESAJI
    NOT: İNSAN KAYNAK YOKTUR
    Harika Illuminati kayıt ücreti talep etmiyor
    Tapınak acentesine WhatsApp: +1682214867 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci mi? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin tarikatına katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. herhangi bir yerde, bu dünyada yaşamayı ve ay başına maaş olarak 50.000.000 dolar kazanmayı seçtin.

    Illuminati'ye üye olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500.000 USD değerinde yeni bir rüya araba.
    3. Dünyadaki en zengin erkeklerle tanışma şansı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için önce 25 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 168-221-4967)

    YanıtlaSil
  164. BU DÜNYANIN RESMİ MESAJI ILLUMINATI NOT; KATILDIĞIMIZ İNSAN SINIRI YOKTUR

    Büyük İlluminati, whatsapp'taki tapınak ajanı ile ilişki kurabileceğiniz kayıt ücreti talep etmiyor; +1 {631} 209-7738 Siz bir erkek, kadın, siyasetçi, müzisyen, öğrenci, hayatında güçlü, ünlü biri olmak, bugün illuminati kardeşliği kültüne katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? haftada bir milyon dolar ve bedava bir ev. 50.000.000 $ aylık maaş olarak ... Bu dünyada yaşamak için seçtiginiz her yer

    İlluminati'nin yeni üyeleri için faydalar
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500,000 USD değerinde yeni bir rüya araba
    3. Dünyanın en zengin erkekleriyle tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişim kurmadan önce 25 yaş ve üstü olmalısınız.
    E-postalar; doctorjames534@gmail.com
    Whatsapp: {+ 1 {631} 209-7738

    YanıtlaSil
  165. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarıyla birlikte yaşamlarını sağlamak için, bu yaşamda ünlü olmalarını sağlamak için, 650.000 USD tutarında para ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresini arayın:
    greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, Singapur, Kanada,
    vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  166. MERHABA BROTHERS VE SISTER, NOEL VE YENİ YIL yaklaşıyor, BU SİZİN İÇİN ŞANS
    ILLUMINATI'YE KATILIN YENİ SİPARİŞ, ZENGİNLER, GÜÇLER VE SAĞLIK İÇİN BUGÜN, SİZİN BİR YILDIZLI GELEN, SINIFTA ÇALIŞAN VEYA BİRİNCİ SINIF İŞİNDEN SİZE YAZILAN VEYA KADIN, GEÇİCİ, SİYASIZ, ünlüdür ve tüm dünyada iyi tanımak, insan kanı olmadan, illuminati klübüne katılmanın tam zamanı. Ve size bir milyon dolarlık (800.000 dolar) bir yardım tutarı, size yeni bir üye olarak aylık 300.000 ABD Doları maaş ve Illuminati kulübümüze hoş geldiniz demek için kendi seçeceğiniz ücretsiz bir evi olan bir tebrik arabası verilecek. Tüm kalbinize ulaşmak istiyorsanız Whatsapp'ta bizimle iletişime geçin: +2348054518396
    İşletmenizin daha üst bir seviyeye büyümesini istiyorsanız, aşağıdaki gmail veya numaraya başvurun.

    EMAIL: brotherhoodrichgroup@gmail.com

    WhatsApp numarası: +2348054518396

    YanıtlaSil
  167. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil

Sana Yakıştığı Şekilde Yorum Yap !