13 Ocak 2013 Pazar

Monarch Programlama 2/ Zihin kontrolü Monarch Kelebeği


Size bir önceki yazımda Monarch Programlama hakkında bilgi vermiştim.Ve Monarch kelebeğinden bahsetmiştim.Bkz. http://edakocak.blogspot.com/2013/01/monarch-programlama-1-kolelere-yaplan.html
Bu yazımda ise Monarch Kelebeğini bize gösteren, yani zihin kontrolü altında olduğunu söyleyen ünlüleri göreceğiz.Nasıl ki kliplerde üçgen göz vb. gördüğümüzde İlluminatiyi anlıyorsak , aslında sürekli Monarch Kelebeğini kullanan ünlününde zihin kontrolü altında olduğunu anlamalıyız.Tabi ki tek işaret Monarch Kelebeği değil , ama en belirgin işaretlerden  biri.
Katy Perry
Katy Perry bu düzenin içinde olduğunu fakat çıkmak istediğini (ya da bizim öyle düşünmemizi istiyor) her fırsatta gösteriyor.Kıyafetleri , şarkı sözleri, klipleri bunların kanıtı.Sadece kıyafetlerine baksak bile zihin kontrolü altında olduğu belli oluyor.



Katy Perry Hot’n Cold , I Kissed A Girl şrkılarıyla pek fazla duyulmamış bir sanatçıydı.Hatta size Türkiye de konser verdiğini biliyor musunuz desem bir çok kişi sonradan öğrendik diyecektir.Fakat sonradan şöhret için o da ruhunu sattı ve bu düzenin içine girdi.Sonradan birden bire patladı ve tutuldu.Zaten gerisini biliyorsunuz.Bu düzende yer alması için zihnini bırakmalıydı.Bu da zihin kontrolüyle oldu.Kıyafetlerinde kliplerinde bunun izini taşıyor.Bakalım ;

MuchMusic Video Ödüllerinde sağ tarafına taktığı Monarch Kelebeği.Ve Mor saçları.Mor masonların ve dolaylı olarak illuminatinin rengidir diyebiliriz.Yani onlar öyle diyor
Tekrar  MuchMusic Video Ödüllerinden bir görüntü.Boynu bükük zihin kontolüne uğramış kelebek.






Rihanna
Rihanna 7 yıla çok büyük bir şöhret sığdırmış bir sanatçı.Ve İlluminatinin Prensesi diye adlandırılır.Bunu bize SM Klibinde belirtmişti.Bana göre açık açık İlluminati olduğunu söylüyor.(Kliplerindeki ve konserlerindeki işaretler)Katy Perry kadar fotoğraf bulamadım ama o da Monarch Kelebeğini kullanan ünlülerden.


Üstündeki Monarch Kelebekleri.Ve şimdi diyeceksiniz ki ünlüler kelebekli kıyafet giydiklerinde İlluminatiyi mi işaret ediyorlar?.Tabi ki hayır.Ama bizim gösterdiklerimiz Monarch Kelebeği.Ve İlluminatinin içindeki ünlüler.Bu yüzden bu örnekleri veriyoruz.
Miley Cyrus
Miley Cyrus zaten Disney ‘ den gelen bir ünlü.Doğal olarak bu programlamanın içine çocukken girmiş.






Madonna
Yılların eskitemediği, Popun Kraliçesi  ve aynı zamanda İlluminatinin Kraliçesi Madonna.Onu anlatmaya kelimeler yetmez.Bunu iyi anlamda demedim.Şimdi fotoğraflara bakalım.






Lady Gaga
Tuhaf, ilginç bir kadın.Elbiseleri , klipleri , şarkıları bize bir şey anlatmaya çalışıyor bence.Birşeyler göstermeye çalışıyor.Verdiği pozlar ve kullandığı şeylere dikkat edin.Sürekli Monarch Kelebeği kullanıyor.







Britney Spears
Bu kadar çok hayranı olmasına rağmen neden hakettiği ilgiyi başarıyı ödülü göremiyor.Neden?İlluminati tarafından gereksizler listesine alındı da o yüzden.O da zihin kontrolü mağdurlarından.





Nicki Minaj
Her klibinde bize +18 görüntüler sunan bayan.O da Lady Gaga gibi bize kıyafetlerle kliplerle birşeyler anlatıyor.Anlayana


Selena Gomez
Miley Cyrus gibi Disney programlamasından gelen biri.Zihin kontrolüne çok küçük yaşlarda uğradı.




Beyonce
İlluminatinin en önemli üyelerinden biri.Bize pek bir şey anlatmasına gerek yok.O zaten hayatından memnun gibi.



Christina Aguilera
Bir diğer Britney Spears vakası.Geri plana atılanlardan biri Christina.


Jessie J
Yeni üyelerden biri.Ya da işin içine çekilmeye çalışılanlardan .



Gördüğünüz gibi bir çok ünlü ben zihin kontrolüne uğradım demiş.Ama biz anlamamışız.Bu zihin kontrolünün sadece çok ufak bir bölümü ve bir çok örnek gördük.Aslında her şeyi biliyoruz , ama yanlış biliyoruz.
Bir sonraki yazımda programlamalardan devam edeceğim.

Teşekkürler.



3 yorum:

  1. Çok teşekkürler ama bir şeyi çok merak ettim selena,miley gibi ünlüler küçük yaşta Disney tarafından zihin kontrolüne uğradıysa bunu kendilerimi istedi yoksa öylemi yetiştirildiler?

    ha bide diğer ünlüler kendileri isteyerekmi bunu yaptırdılar lütfen cevap verin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet küçük yaşta zihin kontrolüne uğradılar.Bu yüzden reddetme gibi bir seçenekleri yoktu.Mecburen onlara öğretilenleri yapmak zorunda kaldılar.Yani öyle yetiştirildiler.

      Diğer ünlüler ise şöhret için isteyerek anlaşma yaptılar.

      Sil
  2. Demi lovatoda o zaman illuminati olmuyormu ha bide walt disney yazisi illuminati degil mi? Yoksa ben oyle mi saniyorum?

    YanıtlaSil

Sana Yakıştığı Şekilde Yorum Yap !