13 Ocak 2013 Pazar

Monarch Programlama 2/ Zihin kontrolü Monarch Kelebeği


Size bir önceki yazımda Monarch Programlama hakkında bilgi vermiştim.Ve Monarch kelebeğinden bahsetmiştim.Bkz. http://edakocak.blogspot.com/2013/01/monarch-programlama-1-kolelere-yaplan.html
Bu yazımda ise Monarch Kelebeğini bize gösteren, yani zihin kontrolü altında olduğunu söyleyen ünlüleri göreceğiz.Nasıl ki kliplerde üçgen göz vb. gördüğümüzde İlluminatiyi anlıyorsak , aslında sürekli Monarch Kelebeğini kullanan ünlününde zihin kontrolü altında olduğunu anlamalıyız.Tabi ki tek işaret Monarch Kelebeği değil , ama en belirgin işaretlerden  biri.
Katy Perry
Katy Perry bu düzenin içinde olduğunu fakat çıkmak istediğini (ya da bizim öyle düşünmemizi istiyor) her fırsatta gösteriyor.Kıyafetleri , şarkı sözleri, klipleri bunların kanıtı.Sadece kıyafetlerine baksak bile zihin kontrolü altında olduğu belli oluyor.

6 Ocak 2013 Pazar

50 Cent - My Life ft. Eminem & Adam Levine / Şarkı sözlerindeki anlam

Merhaba Arkadaşlar.Geçen gün pek de tarzım olmayan bir şarkı dinledim televizyonda.Ama gerçekten çok hoşuma gitti ve hemen klipte tabi ki de şarkı sözlerinde bir tuhaflık olduğunu düşündüm.Öncelikle şarkı sözleri hakkında konuşmak istedim.Eminim ki siz de bana hak vereceksiniz.
50 Cent - My Life ft. Eminem & Adam Levine
Şarkı büyük bir patlama yarattı.Çok sevildi.Eminem ve 50 Cent’in geri dönüş şarkısı olarak tanımlandı.Bence de öyle.
Biliyorsunuz ki Eminem bir aralar muhteşem bir üne şahipti.Ama ne olduysa kızı olduktan sonar birden düşüşe geçti.Hakkında doğru olmayan milyonlarca şey çıktı.Bunun nedeni aile babası olması değil , İlluminatiden çıkmasıdır.
50 Cent içinde bir anlamda aynı nedeni gösterebiliriz düşüşü için.O da anladı ki bu illet İlluminati ona hiç uymuyor, o da çıkmak istedi.O yüzden uyuşturucu , silah kaçakçılığı gibi şeylerle suçlandı.Aslında hiçbiri de kanıtlanamadı.
Adam Levine ise bu İlluminati illetinin içine çekilmek isteyen başarılı bir sanatçı.Bu şarkıda da zaten onun kararsızlığını görüyoruz.Ama tuhaf ki 50 Cent ve Eminem ‘in yanında bu kararsızlığını dile getiriyor.
Şimdi şarkıya geçelim.İngilizcesini yazmayacağım.Uzun ve sıkıcı olmasın diye.

1 Ocak 2013 Salı

Monarch Programlama 1/ Kölelere Yapılan İşkenceler


Merhaba.Size en çok merak edilen konu hakkında bir yazı sunacağım.Aslında onu o kadar geniş ki, bu yüzden size bölüm bölüm anlatmak zorundayım.

Monarch Programlama Nedir?
Öncelikle isminin nereden geldiğini söyleyeyim.Monarch kelebeği ilham kaynağı olmuştur.Kelebek, solucan olarak ( gelişmemiş bir potansiyeli temsil eden ) yaşama başlar,Bir süre sonra güzel bir kelebeğe dönüşür ( programlama ) 


Bu programlama bir çok grup tarafından gizli amaçlar için kullanılır.Programlamanın amacı ise kişiyi istedikleri şeyi yapan bir köleye çevirmek.Böylelikle kölede alter kişilikler oluşur.Alter kişilik birden fazla kişiliği barındırmaktır.Hatta bu programlama CIA tarafından askerlere de uygulanmıştır.Gerisini siz düşünün.