8 Mayıs 2013 Çarşamba

ONE DIRECTION VE İLLUMİNATİ / ZAYN MALİK



Fazla sevgi gerçekleri görmeye engeldir her zaman.İşte bizim de sanatçılara duyduğumuz fazla sevgi onların yaptıklarını görmemize engel oluyor.Bize anlattıklarını, anlatmak istediklerini anlamıyoruz.SEVGİMİZ ONLARA PEMBE GÖZLÜKLERLE BAKMAMIZI SAĞLIYOR.Bakın şu fotoğrafa.İyice bakın.Ve birkaç saniye düşünün.Neden böyle bir şey gösterilmek istenmiş?

                    

Bas bas bağırıyorlar  , bize katıldığınız takdirde size böyle bir dünya vaat ediyoruz diye.İşte o çok sevdiğiniz  ünlülerde bunlara kanmış olabilir.Katy Perry ;Muhafazakar bir aileden gelir.Neden böyle bir illetin içine girsin ki? Çünkü ilk şarkıları satmadı ve bu yüzden RUHUNU ŞEYTANA SATTI.




Kanye West,Fun,Kesha hep aynı şeyi söyler.Ruhlarını şeytana sattılar.Neyse demek istediğim böyle birçok sanatçı var ve biz artık pembe gözlükleri çıkarıp gerçekleri görmeliyiz.Bu analizin adı One Direction.Anketimizde seçilen ünlü oldular.Tahmin ediyordum zaten.Son birkaç yıldır büyük bir patlama yaratmışlar ve gerçekten büyük bir hayran kitlesine kavuştular.Tabi ki bunun sebebi İlluminati diye girmeyeceğim.Kanıtlar konuşsun diyorum.


İlk önce ayrı iken, sonradan grup olan bu grup X Factor ‘ ü 3. Olarak tamamlamışlardır.X Factor şu ana kadar birçok başarılı sanatçıyı üne kavuşturmuş bir yarışmadır.X Factor hakkında konuşmak istiyorum kısaca.Bu gibi yetenek programları başını almış gidiyor.Neden? Eğlence için mi? Yeni köleler için mi? Britney Spears, Christina Aguilera, Eminem gibi  üyeler artık karşı çıkmaya başladıkça ve eskimeye (Ki tamamen İlluminati tarafından eskitiliyorlar) başlayınca tabi ki İlluminatinin başındakilerin  bir yerleri tutuştu.Ve yeni gözdeler aramaya başladılar.İşte bu programlar bunun için.Yetenek avcıları.Ama köle yapmak için arıyorlar bu yetenekleri.İşte bu yeni yeteneklerden biri de One Direction oldu.


ONE DIRECTİON MASUM DEĞİL !

Sektörün içindeki hiç kimse masum değil.Ya bu olanların içinde yer alıyorlar ya da olanlara göz yumuyorlar.Ya da ayakçılık yapıyorlar.Yani işin içinde olmasalarda ufaktan ufaktan alışıyorlar ve insanlar Yeni Dünya Düzenini benimsetmeye çalışıyorlar.
One Direction.Biri Müslüman , diğer dördünün Hristiyan olduğu , kızların bugün ki aşkları.Genç kızlar onları istedikleri gibi görüyorlar.Çünkü  televizyon One Direction’ I onların istediği gibi gösteriyorlar.

Onlar mükemmel değil! Onlar sadece sizin zihninizin bulandrılması için tasarlanmış birer kuklalar.

ONE DIRECTION İLLUMİNATİNİN YENİ KUKLALARI OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR.

İlluminati de olduklarını kanıtlamak için ağızlarından duymamıza gerek yok.Kullandıklar semboller bunu dile getiriyor.Size diğer yazılarımda da sıkça bahsettiğim gibi ünlülerin giydiklerinin, kullandıklarının ve söylediklerinin altında hep birşeyler yatar.


MASONLUKTA (YA DA İLLUMİNATİ) SEMBOLLER , İŞARETLER ÖNEMLİDİR.


Bu yüzden bu kadar çok illuminati sembolü var.Pegasus atı, Pagan üçgeni, Gökkuşağı, Damalı zemin  ve daha nicesi..Ünlülerin  bunları bir şekilde uydurup  giymesi tuhaf değil mi? Hele ki milyonlar tarafında takip edilen, örnek alınan ünlüler için.Onlar muhteşem görünmek için ve farklı olmak için giydikleri her şeyi dikkatle seçerler.Stilistleri vardır.İşte  bunları öğrendikleri birileri vardır.Kendileri keyifleri için veya değişiklik olsun diye kullanamazlar bu sembolleri.


AÇIN ARTIK GÖZÜNÜZÜ! LADY GAGA YA DA RİHANNA GİYSEYDİ BU KADAR TEPKİ ALMAZDI SİZDEN.ÇÜNKÜ ONLARA YAKIŞTIRABİLİYORSUNUZ.NEDEN ONE DİRECTİON DA ONLARDAN OLMASIN Kİ!


Evet bunu giyen Louis.Sizin çok sevdiğiniz ve mükemmel gördüğünüz kişi.Mükemmel ve böyle birşeyi yapamayacak kadar iyi bir insan ise neden bunu giyipte böyle bir karmaşa çıkarıyor? Çünkü bir şekilde alıştırmalı bu sembolü hayranlarına.


Niall ve muhteşem grup. İşareti söylememe gerek yok biliyorum.


 
Bu yaptıkları gösteri mi, sembol mü bilmem ama tek düşündüğüm bu kadar kanıtın bir arada olması tesadüf değil.İlluminatiye üye olmadıkları halde bunu yapmaya cesaret etmek düşünülemez bence.


Fotoğraflara shop diyebilirsiniz.Umurumda değil.Ben gördüğüme ve araştırdığıma inanırım.Bütün semboller bir araya gelince kasıtlı yapıldığını gösterir.Tesadüfü değil.


Harry Styles’in dövmesi.Monarşi Kelebeği (Monarch Butterfly) demek istiyorum.Bu kelebeği kullanan herkes İlluminati mi oluyor diye çıkışmayın.Aklınız var.Ve mantığınız da vardır.Diğer işaretlere bakınca bunun öylesine yapıldığı düşünülmemelidir.



Neden damalı zemin? Neden özellikle onların bulunduğu yer böyle? Zaten Londra Olimpiyatları baştan aşağıya sembollerle dolu.One Direction da düzeni bozmak istememiştir.YENİ DÜNYA DÜZENİ (NEW WORLD ORDER)



Artık herkes bu görüntüyü kullanıyor olabilir.Çünkü artık daha hız kazanmış durumda YENİ DÜNYA DÜZENİ.Eğer onlar masumsalar bu görüntüyüde vermemeliydirler.



Ve asıl kafa karıştırıcı konuya gelelim  .ZAYN MALİK MÜSLÜMAN MI?


Öncelikle kimse kimsenin Müslümanlığını, kafirliğini yargılayamaz.din, ibadet,dua tamamen Allah ile kul arasındadır.Biz de Zayn’ in nasıl bir müslüman olduğunu tam olarak yargılayamayız.Ama şöyle bir şey var ki bence tamamen Müslümanlara yönelik hazırlanmak istenilen bir KUKLA.


Zayn ister orucunu tutsun, ister namazını kılsın bu bizi ilgilendirmez.Bizi ilgilendiren Müslümanlığı milyonlara nasıl yansıttığıdır.Zayn Müslümanın yapmaması gereken bütün şeyleri yaptı.İşte tam burada durun derim.

SİZİN TAM BİR MÜSLÜMAN GÖZÜYLE BAKTIĞINIZ KİŞİ SİZİ DEĞİŞTİRİYOR !

DÖVMELER


Şimdi  Müslüman olup da dövme yaptırmayan var mı gibilerinden sorular gelecek.Biliyorum.Ama Zayn milyonlarca kişiye örnek oluyor.Sizce Müslümanlığı böyle tanıtması mı doğru yoksa  tam anlamıyla tanıtması mı?  Müslüman kişi dövme yaptırmamalıysa , Zayn bunu yaptığı halde tam bir Müslüman mı oluyor?


VERDİĞİ POZLAR


Sizin dediğiniz gibi tam bir Müslümanın kendini böyle değil milyonlara tek bir kişiye bile göstermesi günah.Zayn tam bir Müslüman mı?



ÖPÜŞME

Eğer o tam bir Müslüman ise böyle bütün dünyanın önünde öpüşmesi yanlış değil mi?



EVET ÇIKARIN PEMBE GÖZLÜKLERİNİZİ ! ÇIKARIN KALBİNİZDEKİ ONE DİRECTİON AŞKINI, ZAYN AŞKINI, ÖYLE DÜŞÜNÜN.ZAYN SENİN BENİM GİBİ BİR MÜSLÜMAN.HARİKA DEĞİL.BÜTÜN İBADETLERİNİ VEYA YAPMAMASI GEREKEN ŞEYLERİ TAM OLARAK YAPMIYOR.O MÜKEMMEL DEĞİL.
ZAYN DA RİHANNA, LADY GAGA, CHRİS BROWN GİBİ BİRER KUKLA.O DA ZİHİN KONTROLÜNDE.

 


Obey yani itaat et! Bu bir programlama başlangıcıdır.Sana ne yapman gerektiğini söylüyor Zayn.
Ve sende uyuyorsun onlara.Yeni dünya düzenine itaat ediyorsun, alışıyorsun.
Yapma bunu.Çıkar gözlüklerini.
Ünlülerin hiçbiri masum değil, mükemmel değil.Hepsi birer kukla.




250 yorum:

  1. Çok iyi yerlere değinmişsin Eda ama yine directioners bir şey anlamayacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eed hiç bişey analmıcm çnkü anlamak istemiyom ayrıca zayn tm bi müslüman değil yarı ingilz bnu untumyın

      Sil
    2. Bende bir Directioner'ım.Siz inanmayacağımızı düşünüyorsunuz ama ben bi nevi inanıyorum. Çünkü ben illuminatiyi çok araştırdım. Gerçekten var mı yok mu diye. Gerçekten varmış. Ama bu One Direction üyelerinin gerçekten suçlu olduğu anlamına gelmiyor. Sonuçta onlar isteyerek katılmıyor. Bence One Direction'u suçlamak doğru değil.

      Sil
    3. Bak tatlım anlamayacağım diyorsun ve Zayn'in tam Müslüman olmamasının nedenini İngiliz olmasına bağlıyorsun. Müslüman Müslüman'dır tamam mı? Hangi ülkeden olursa olsun Müslümanlık onun dinidir ve dininin gerektirdiklerini yapar, yasakladıklarını yapmaz. Ben koyu bir Directioner'im. Onlar hakkında a'dan z'ye herşeyi biliyorum. Attıkları her adımı biliyorum. Nerede olduklarından hep haberim var.Ancak bu bişi değiştimez. Tamam yinede onları seveceğim ancak anlamazlık yapmayacağım. Onların Illuminati'den olduklarını çoktan beri biliyorum ve çok araştırdım. Tamam Illuminati'nin yapacaklarından korkuyorum ancak bu onların varlığına ve sevdiğimiz ünlüleri kontrol ettiğine inanmadığım anlamına gelmez. Eda haklı. Çıkar pembe gözlükleri. Hayat toz pembe değil bunu anlama yaşın geldi de geçiyor bile. Çevrene bir bak ve neler olup bittiğini anlamaya çalış. Artık herkes onların kontrolü altına giriyor.
      Bu arada ellerine sağlık Eda. Ne olursa olsun güzel bir yazı.

      Sil
    4. Bazı yerlerde yanlış yazmışım. Tamam Illuminati'nin yapacaklarından korkuyorum değilde korkmuyorum olacak.

      Sil
    5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    6. biz anlıyoruz asıl anlamayan sizlersiniz bizim ne halt yedikleri ilgilendirmiyor ama yinede herşeylerini biliyoruz ama ne yaparlarsa yapsınlar onlardan vazgeçmiyoruz bunun koyu directioner olmamızla alakası yok belki biraz ama asıl şey müzik biz onları müzikleri sayesinde sevdik ve hep böyle olacak illimunati diye onlardan vazgeçmiyeceğiz elbet çünkü ne olurlarsa olsunlar hayrannın onlara bağlanmasının tek nedeni müzik başka bir şey değil

      Sil
    7. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
      Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood
      that will make you rich and famous in the world and have
      power to control people in the high place in the worldwide
      .Are you a business man or woman,artist, political,
      musician, student, do you want to be rich, famous, powerful
      in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get
      instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free
      home.any where you choose to live in this world
      BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS of ILLUMINATI.
      1. A Cash Reward of USD $500,000 USD
      2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
      3.A Dream House bought in the country of your own choice
      4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist
      destination.
      5.One year Golf Membership package
      6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total
      Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
      account every month as a member
      9.One Month booked Appointment with Top 5 world
      Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
      If you are interested of joining us in the great brotherhood of illuminati CONTACT MR ROLAND or WhatsApp him +2348142587627
      or email:illuminatipower666brotherhood@gmail.com

      Sil
  2. yine de seviyorum onlarııı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle eda çok teşkkr ederm yazıların için çok mantıklı şeyler bunlar. Adsız insan sen yine de sewmeye dewam et geri zekalı

      Sil
  3. Obey markası çizgi filmlerde de var.Onlarda mı illuminati?*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki de zaten şimdiden cocların akıllarına sokuyolar küçüklükten itibaren sonra kolayca elde ediyolar yazık yazık :( .....

      Sil
    2. 8 yaşındaki kardeşim arada bir "itaaat eeett" diye korkutmaya çalışır bir ses tonu ile ya oyuncağını gözümüzün tam önüne kadar uzatıyor ya da ucu yuvarlak bulduğu bir şeyi sallandırıyor. Ona böyle yapmamasını söylediğimizde ise hemen "tamam bi daha yapmicam" diyor. Yumuşak bir şekilde uyarmamıza reğmen utanıyor pişman oluyor ama bir süre geçtikten sonra, bir kaç hafta mesela, tekrar yapıyor. Bunu şimdi bu yorumu ve Melike hanımın cevabını okuyunca daha da netleştirdim ki bunun sebebi çok fazla çizgi film izlemesi :(( Allah'ım biz bu çocukları nasıl sakınıcaz, evden çıkamıyorlar ki günde bir kaç saatlik park dışında hep betonlar arasında ve tv karşısındalar... Allah çocuklarımızı ve yeni nesli korusun...

      Sil
    3. ve bizi de tabii..

      Sil
  4. ama Zayn dua ediyor, oruç tutuyor???Hem onun müslüman olmadığını nereden biliyorsunuz.O ünlü olduğu için bu tür şeylere alışkın !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kız Müslüman değil demiyor. Zaten bir kişiye Müslüman değil diyemez kimse. Çünkü hiç kimse kişinin kalbini, aklından geçirdiklerini bilemez. Burada asıl sorun Zayn'in Müslüman olmaması değil, Illuminati'nin insanlığa karşı kurduğu bu tuzaktaki rol modellerden birisi olması.

      Sil
    2. oruç tuttuğunu nerden biliyosun seni arayıp ezan okundu mu ? falan mı dedi . her duyduğunuza inanmayın sonra o sempati büyüyor çığ gibi oluyor kolay kolay bırakamıyosun Hem dua etmek sadece bizim dinimizde yok ki bi de lena gravel alıntıları var burada zaten açın lenayı da okuyun zayn Müslüman sa adımı değiştiririm

      Sil
    3. Piç yalncı

      Sil
    4. Kimseye müslüman deil veya öule diyemezsiniz. Ey illuminati kkullalarina inananlar. İste bakin yine bizi birbirimize dusurdu bu kafirler. Amaclarida bu deilmi. Turkler, en buyuk musluman devleti. Bizi boluyolar anlamiyormusunuz !!. Siz kuklalara inanin. Ben ise o arada ulkemize dua ediceim

      Sil
  5. e alkası var ünlü olmakla her şey ortada değil mi??sizin ananız babanız sokak ortasında öpüşüyo mu??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anamız babamız sokak ortasında öpüşmüyo ama diğer insarrr?

      Sil
    2. Ewt ole bi sey yapmio ama zaten zerrie iliskisi sahte ve o alan sokak ortasi degl orasi zayn in evinn bahcesi ve onlar fotomontaj onlar sadece simon dedigi icin cikiolar kanitlarimda var

      Sil
    3. sudeye katılıyorum zayn sadece perrinin bulunduğu grup(little mix) daha fazla tutulsun diye çekilerek magazine verildi tabiki bunu yapmaması gerekirdi ama simon istedi ve bu yüzden yapmak zorundaydı ve ayrıca birkaç resim beni şaşırtsa da inanmıyorum ve tek göz yaptıkları da sadece dalga geçmek içindi bunu araştırırken tam olarak ne yaptıklarına dikkat et derim ben. tabiki onları sonuna kadar savunacak değilim ama bu kadar kanıtla bi yere varamazsın. ayrıca rihanna lady gaga ve diğerleri klipleriyle de bunu yansıtırken sadece giydikleri bir kaç kıyafete bakarak yargılayamazsın onları . kliplerini izle ve bak hiçbirinde bunu yansıtacak bişey bulamazsın. başta dediğim gibi onları sonuna kadar savunmayacağım yani şu ana kadar sadece 2 albümleri var ve riri de 2. albümden sonra başladı. ama şimdiye kadar 3 yıl boyunca yaptıkları hiçbişeyde illüminati görmedim ve inşallah gelecekte de böyle bir hataya düşmezler.

      Sil
    4. Rihanna 2. albümde İlluminatiye girmedi.O baştan beri bu işteydi.Çünkü JayZ tarafından keşfedildi.Sadece 2 albümünde daha fazla yer vermeye başladı.One Dİrection da İlluminatinin yarışmalarından birinden ünlü oldu.

      Sil
    5. peki bu konuda bir şey bilmiyorum ama x factor' ün illüminati olduğunu düşündüren nedir? simon cowell illüminati olsa ve çocukları o ünlü etmiş gibi gösterilse bile ne yazar? şu ana kadar onlarda buna dair istisnalar dışında hiçbir şey görmedim. ne kliplerinde ne de canlı performanslarında ama yine de sen iddia etmeden söyliyim dedim 2 şovlarında buna dair bir şey vardı. 1.si londra olimpiyatlarında damalı zeminde şarkı söylemeleri ve 2. si de konserleri hariç sahne aldıkları bir mekanda arka plandaki sahnede üçgen yansıtılması. ama bunlar da hiçbir şeyi kanıtlamaz çünkü bu o sahneyi ayarlayan ve koordine eden kişinin sorumluluğu. belki de sadece olmalarını istemediğim için böyle düşünüyorumdur ama buna gerçekten inanmak istemiyorum ve yeterli bir şeyler bulmadıkça da inanmayacağım .

      Sil
    6. Programlar konusunu bir yazıda anlatacağım.Şİmdi uzun olur.One direction çok yeni.Tabi ki şuan az semboller bulanacak.Bu Lady gaga da da aynıydı, rihannada da .Hepsi önce az sembolle başlar.Ve Sahneyi hazırlayan kişi sorumludur yazmışsın.Sahneyi görüyorlar.İtiraz etme hakları var değil mi? Yok yönetmen yaptı, senarist yaptı, besteci besteledi, yapımcı yayımladı gibi bahanelerin arkasına saklanmayalım lütfen

      Sil
    7. Best Song Ever'ın klibini izle ve sus dostum. Bu işin içinde olduklarını belki de artık içinde olduklarını sen de göreceksin. Klip başlı başına masonik simgelerle dolu. Hollywood'la başlayan klipten zaten hayır gelmez. Sonra Niall ve Louis'in iki adamın kılığına girdiği odada bi' ton Mısır'la ilgili heykel ve biblo var. Ve en sonunda asıl bomba. O ne o 6 mı yapmışlar ne?! 'Yok ya tesadüftür .s.s' Hııı evet cınım tesadüf hem de beşi birden, aynı anda. Hah, güldürmeyin ya. :D Bu arada ben de bir ara bayağa koyu Directioner'dım. Ruhunuzu özgür kılın gençler. Illuminati'nin tutsağı olmayın.

      Sil
    8. Sacmalikkk bn directioner deilim ama turkiyede musluman ama gercekten müslüman gibi yasayan ne kadar insan vrr bizim unlulerde aynii ayrica bizimkiler cokmu musluman sanki ???

      Sil
  6. siz müslüman değilsiniz bir insanın müslümanlığını sorgularsanız ben Boy Directionerim ve size inanmıyorum!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende directionerim ama zaten her şekilde olacağı bu onlar nasıl acı çekiyorlar bir tek one direction deil diğer ünlülerde illumunati onlarıda farklı yollarla yanlarına çekiyor aillelerrine zarar vermekle tehdid ederk vb yollarla yanların alıyorlar geenelde gözlerin güzel gelen bu olaylara karşı onlarda sonradan gözlerini açıyolar ama karşı gelemiyolar çünki onlara işkence ediyorlar dedikodu çıkarıyorlar ve farkılı şekillerde bunları gizliyor bunalara en bilin dik örneklerden bir kaç tanesi şunlar : 1- rihannaya illumunati şkencesi uygulandı ve onu chris brownun dövdüğü söylendi 2- laydy gaganın miğdesin birkaç kg sperm çıktığı söylendi 3- laydy gagada ve haary stylesta elektro shok izlerine rastlandı bunlar sizcede garip deilmi ama ne olursa olsun sevdiğmiz ünlülerin yanında olmalı ve onları bu yoldan kurtarmalı o perdeleri açmalıyız

      Sil
    2. O ergenleri dinlemekten beyniniz sulanmış. Bende rihannayı çok seviyorum ama hakkındaki gerçekleride araştırdım biliyorum. En azından gelipte rihanna illuminati yazılarına ''hiçde billee sensin illuu .s '' demiyorum :D Sadece biraz araştırın öğrenin bişeyleri ondan sonra '' Zayn müslüman bikeree .s.s '' diyebilcenmi :D

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  7. Admin müslümanlığını değil, müslümanlığı nasıl gösterdiğini sorgulamış.Sizin gibiler hep böyle zaten.Kendi ağızlarıyla deselerde siz inanmazsınızz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kimenin müslümanlığı dinini nasıl yaşadığı sz ilgildirme bze pembe gözlükleri çıkarın demiş ama kndi insanları kndi düşğndüğü gbi gösteriyo her üçgen illu feln değil

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  8. offff yinede seviyorum laan :D !

    YanıtlaSil
  9. sence sevmemek mümkün mü

    YanıtlaSil
  10. dininizi satıcak kadar orosbu çocuğu ve dinsiz olmuşsunuz şerefsizler. Allahuekber demezsiniz ama şarkılarını ezbere bilirsiniz. yanıcaksınız cehennemin ateşinde kafirler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizi eleştiemezsin..! Allahuekber de deriz şarkıda dinleriz onların bu sevıyeye gelmesi Allah'ın işi kaderlerini böyle yazmış ! bizi yargılamadan önce kendini eleştir

      Sil
    2. Şarkı dinlemeyi biraz araştır bakayım yasak mı değil mi ?

      Sil
    3. sen mükemmel misin? dininin gerektirdiği her şeyi yapıyor musun? sizin gibiler insanları çabuk eleştirir ama kendine gelince.. böyle yorumlar dine fazla bağlı olmayan insanları müslümanlıktan soğutmaktan başka bir işe yaramaz

      Sil
    4. SEN Bİ KERE MÜSLÜMANLARA KAFİR DEMEM3NİN GÜNAH OLDUĞUNU Bİ ÖĞREN ÖLE GEL BİZİM NAMAZ KILMADIĞIMIZI KURAN OKUMADIĞIMIZI ALLAHU EKBER DEMEDİĞİMİZİ NEREDEN BİLİYOSUN KENDİNİ TOPLA VE AĞZINI DA... SERSERİLİK YAPMA DÜZGÜN KONUŞ

      Sil
    5. Kafire de müslüman demek günahtır unutma.

      Sil
    6. bu seviyeye gelmesi Allah'ın işi mi . beynini masonlara mı bağışladın embesil! Kendileri şarkıcı olmak ünlü olmak istemediler sanki yanlışlıkla falan oldu heralde sana göre. he tesadüfe inannıyosan o da olur. sen bu derece din bilgisinden yoksunsan okuldaki dersle yetiniyosan Allahuekber' i de sadece korktuğunda söylüyosundur

      Sil
    7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  11. ö yüzdenmi zayn müslüman

    YanıtlaSil
  12. GİZAYN MALİK16 Haziran 2013 23:57

    çok iyi yerlere değinmişin ama biz onları her halleriyle seviyoruz.Ama değindiğin yerler çok doğru ama gelde bize yani DİRECTİONER'lara anlat.Biz bunları biliyoruz genede akıllanmıyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekleri gördüğüne sevindim.Tabi ki herkes istediği kişiyi sevmekte özgür.Ben sadece bildiklerimi anlattım

      Sil
    2. Bunları öğrenmemek için zamanı geri almak için her şeyimi verebilirim.... :(((((((((

      Sil
    3. bn onları bi kere sevdim vazgeçmeyi çok denedim olmadı rtık onları her haliyle sevmeye razıyım

      Sil
  13. Ben de Obey kullanıyorum ve sizin gibi satan karşıtları bunu kullanmaya engel olamaz Zayn tabiki kukla ama değinilmemiş çok şey var. Lucifer durma diyor ve büyük Britanya'nın kutsal 5lisi asla durmaz. Onların ağzı aslan ağzı unutmayın. Damonlar emir gelmedikçe durmazlar. Çok şey biliyorum belki ama Hayır kutsal 5li 7 başlı ejderin efendisiyken Emptevee bizi yarı yolda bırakmaz. Anti-Christler olduğu sürece Mind Control devam eder.

    YanıtlaSil
  14. Ben onları illudan dolayı tanımadım,sırf illu işaretleri yapıyorlar diye de itaat falan etmedim onları sevmeye .. sadece tatlılar , şebekler ve sempatikler bu yüzden seviyorum onları .. tamam dediklerin doğru ama bize gözlük çıkar falan diyemezsin ! bizim hayranlıgımızı bilip bilmeden sorgulama !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninkiler takılı kalsın o zaman.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  15. Bizim.Musluman turkler dizilerde evli olduklari halde elalemle opusup sevisiyorlar zayn onlarin yaninda haci.haci

    YanıtlaSil
  16. bizim Türk kızları ergenler birileriyle çıkar sanarki o bunu seviyor ama cocuk namusu ile oynar gider o da yediği haltla kalır yani diceğim bunlar kötü örnek oluşturuyor bnm kardeşim kız ama hiç böyle şeylerle alakası yok cünkü biz ona doğruyu öğrettik bunların yaptıgı şerefsizlikleri değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yni sen ailen ilgili dzgün bzim ki bzileri tınlamıyo doğruyu öğretmiyo ama o kardeşin in emn ol bnlardan haeri vrdır blki o bile sviyodur bnu bilemessin

      Sil
  17. başta bir sol görüşlü grup zannettim ama olayın aslını görünce beyin nakline ihtiyaç duyan ergenler olduğunu fark ettim.

    YanıtlaSil
  18. aslında doğru ama zayn insanın aşık olduğu kişiyi aklına getiriyorsa ve o sevdiği yanında değilse ne yapsın cevap bekliyorum sizden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ufuk yanlış yazmışsın sen zaynsın ve seni çoook seviyorum

      Sil
    2. Noluyonuz be :D başka yer mi bulamadınız :)

      Sil
  19. Ya resimlerin çoğu nerden bakılırsa 2010-2011'den kalma eğer bunu bize aktarmak isteseler rihanna gibi her dakka illu işretleri yapıp kliplerinde bu karelere yer verirlerdi. Bir kaç defa giydikleri kıyafetleri,yaptıkları göz işarerlerini bulmuşsunuz elinize koz geçmiş. Nie herzaman yapmıolar. Onları bu kadar yargılamayın elinize geçen geçmitn kalmış fotolarla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayrıca harry'nin t-shirt'ü pink flody simgesi herşeyi bildiğiniz gibi harry'nin neye hayran olduğunuda bilmeniz gerek hiç yakışmadı bu sizin gibi araştırmacı kişilere ...

      Sil
  20. Çok çok doğru ve güzel tespitler.Onlar en başta Nicole grup yaparken kabul ettiler bu durumu.Aksi takdirde ünlü olmayacaktı onlar.Adamlar salak mı lan dünya onların elinde, beş tane çocuğu mu mason yapamayacaklar, peh.

    YanıtlaSil
  21. 1dk pegasus atı ama böyle bir yanınevi var ? yani odamı illü ???

    YanıtlaSil
  22. yinede ben onlra aşığım ve nialli çoook seviyorum

    YanıtlaSil
  23. bak kizim biz onlara illu degil demedik. evet illular. ne yapalim yani "siz illusunuz siktirin gidin " mi diyelim. sanki tamamen isteyerek olmuslar gibi. ustelik karsi cikinca neler olacak hic dusundun mu ?! ben Directioner olunca bir soz verdim tamam mi ? ve sırf bu illu sacmaligi yuzunden "Forever Directioner" sozumu geri alamam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olum ne malsınız ya kız ne güzel yazı yazmış sağolsun çok da haklı yorumları bir okuyum dedim gülmekten yarıldım resmen :DD yapılan yorumlar da one direction hayranlarının seviyesini gösteriyor yada yaşını mı demeliyim? kaç yaşındasınız 13 mü :D

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  24. 1D İLÜMİNATİ DEĞİL BEN ONLARI EN YAKINDAN TANIYORUM VEDE ONLARIN ÇEVRESİNDEYİM ONLARIN OTURDUĞU BİNAIN HEMEN KARŞISINDAYIM VEDE BÖYLE BİR SAÇMALIĞA İNANAN 1D CİLER SAKIN HA İNANMAYIN. TAMAM O ÜNLÜLER İLÜMİNAATİ AMA 1D ONE DİRECTİON DEĞİL

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek bize londra dan yazıyosun . Aynı binada mı oturuyolar bari :) Sen merak etme 1d ci ergen kataraktlı beyinsiz sivilceli grup o saçma sevdasından vazgeçmez ama yanlış yoldasın. onlar artık birer robotken directioner olmak toy story deki buzz ışık yılına inanmak gibi bi şey Ben 5-6 tane kendine directioner diyen insana benliklerini öğrettim her bka inanmayın

      Sil
  25. 1D İLLUMİNATİDEN VEYA DEĞİL EMİN DEĞİLİM. BEN DE BİR DIRECTIONERIM VE ONLARI SEVİYORUM AMA ONLARA BAZILARI GİBİ TAPMIYORUM VE HER YAPTIKLARINI KABUL ETMİYORUM O YÜZDEN BENİ ÇOK ETKLİLEMİYORLAR. BİR DE ONE DIRECTON'IN VEYA BİR BAŞKA ÜNLÜNÜN İLLUMİNATİYE GİRMESİ TAM ANLAMIYLA ONLARIN İRADESİNDE OLDUKLARINI DÜŞÜNMÜYORUM.ÖYLE OLSA BİLE SEÇENEKLERİN SONUÇLARI VAR. ZAYN'İN MÜSLÜMANLIĞI İSE MÜSLÜMAN OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA İSLAMI DÜZGÜN YAŞAMADIĞI DA AŞİKAR. AİLESİNİ DE AZ ÇOK BİLİYORUM VE AİLESİ İSLAMI ONDAN ÇOK ÇOK DAHA İYİ YAŞIYOR. BENCE PARA ŞÖHRET ONU DEĞİŞTİRMİŞ BİZİM TÜRKİYEDEKİ DİNİ İSLAM OLAN ÜNLÜLERİN BİRÇOĞU GİBİ.SON KLİPLERİNDE İSE 666 İŞARETİNİ YAPIYORLAR DİYORLAR BAKTIM GERÇEKTEN BENZİYOR AMA ORADA ZAYN SANKİ ORTA PARMAK GÖSTERİYORM TAM EMİN DEĞİLİM.BUNU DA BİR ARAŞTIRIRSANIZ MUTLU OLURUM :)

    YanıtlaSil
  26. zayn gerçekten de islamiyette olmayan şeyleri yapıyor ama zaten birçok müslüman bile namaz kılmıo onun mükkemmel olmasın bekleme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mükemmel olmasını beklemiyorum, övündüğü müslümanlığı düzgün göstermesini bekliyorum

      Sil
    2. Ya gerizekali senin boyle demen bile cok gunah ya bir kere dunya ya tek duzgun musluman gonderildi o da suphesiz peygamber efendimiz(s.a.v.) lafinzi bilinde konusun bi tanimadiginiz ama kim oldugunu bildiginiz biri icin kendinizi rezil ediyorsunuz allah dogruyu gostersin size ne diyeyim

      Sil
  27. Konuyu çok güzel bir şekilde özetlemişsin.Her konuda haklısın.Öncelikle ben Directioner'ım.Dinimin gereklerini de yerine getiriyorum.Yani çıkıp bana kafir demeyin.Bu konudaki tek yanlış, onların zihin kontrolünde olduğunu söylemen ve aynı zamanda masum değiller demen.Masumlar.Özlerinde iyiler.Sadece zihin kontrolündeler.Bunu sende söylüyorsun ? Bu konu hakkında epey araştırma yaptım.İnsanları kullanıyorlar.Teknolojileri çok gelişmiş.Aklınızın alamayacağı cihazlar, işkence yöntemleri, zihin kontrolleri...Aileleriyle, yakınlarıyla tehdit ediliyorlar.Onlara zarar gelmesini istemiyorlar.Sadece onlar bunun farkına varamayacak kadar baskı altındalar.Normal bir insan onlar gibi olmayı istemez.Onlarda istemiyor.Ama mecbur tutuluyorlar.Bizim bilmediğimiz sebepler var, bunları da unutmayalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazdıklarımı anlamaya çalıştığın teşekkürler.Evet zihin kontrolündeler.Bu da onları bilinçsiz davranmaya yönlendirir.Yani kendi istekleriyle değil, başkalarının istekleriyle hareket ediyorlar.Benim masum kelimesini kullanmamın amacı "onlar illuminati değil" diyenlere gerçeği göstermek istememdir.

      Sil
    2. aslında doğru demişsin çünkü allah insanı özünde kerim yaratmıştır yani nekadar kötülük yapsanda allah ona yine gel der insanda doğruyu öğrenir gelir ama şeytan insanın aklını çeler ve allahtan uzaklaştırır ve allah insanı öyle üstün yaratmıştır ki bir insanı hipnotize etmek imkansızdır ancak o insanın beynini yıkarsan mümkündür bir insanın beynini yıkamak demek o insanın artık aptal olması demek yani ne denirse onu yapar ve ben içlerine cin girğinede inanmıyorum çünkü cinlerinde iradesi vardır ve insana durmadık yerede saldıramazlar bu onlar için intahar olur çünkü 1 insanı 1000 melek koruduğu söylenir kısacası özünde tüm insanlar iyidir ama bu one directionun yada diğerlerinin masum olduğunu kanıtlamaz çünkü bu dünyada iki çeşit insan vardır iyi ve kötü insan eğer bunlar olmasaydı cennet cehennem kavramıda olmazdı

      Sil
  28. ona bakarsan bob marley yazıyo tişörtünde bob marley anti illuminati...

    YanıtlaSil
  29. eda arkadaşım diğelim tüm ünlüler illuminati peki bu neği değiştirir yinede insanlar bu sanatçıları severek dinliyor.sonuçta biz onlarla bir ömür geçirmiycez.tabi onlara kör körüne bağlananlar var (10-15 yaş gurubu)onlarda çocuk illaki onlarda bu sanatçılardan sıkılacaklar.son olarak zayn konusu.o bir müslüman kanı taşıyor.sonuçta baban neyse sende osun annenin etkisi azdır ve zaynin annesi müslüman olmuş olabilir ayrıca zayn 20 yaşında ilerde iyi bir müslüman olabilir giydikleri veya yaptıkları işaretler bunların dinsiz olduklarını kanıtlamaz sonuçta her müslüman ibadette aksamalar yaşar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün ünlülerin illuminati olması bizim hayatımızı etkilemeleri demektir.Herşeyleriyle hayatımızı değiştiriyorlar.Zayn konusunda ise ben dinsiz demedim.Zaten bunu demek haddim değil.Ben sadece müslümanlığı nasıl yansıttığını ve ona mükemmel bir müslüman diyenlere gerçeğin nasıl olduğunu anlatmaya çalıştım.

      Sil
  30. YA BUNLAR PALAVRA İNSANLARI ÜNLÜLERDEN SOĞUTMAK İÇİN ATILAN İFTİRALAR ÖYLE OLSA BİLE BİZİ BAĞLAMAZ SENİ DE BAĞLAMASIN CNM İNSANLAR HAYAL KURUYOR BURAKTA ÖZGÜRCE YAŞASINLAR SENİN AÇIKLAMANA GEREK YOK HERKES BİRŞEYLERİN FARKINDA VE BÖYLE SEVİYORLAR SANA KALMADI BUNLARI GÜN YÜZÜNE ÇIKARMAK

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mına koduğuma bak ya benim bisürü fame arkadaım var ve ülümintiye giren bile var kız ban diyoki ben justin illü diye illü oluyom diyo mk salkları illü dünyayı ele geçiriyo siz haylendaha zayn müslüman bikere tmı s. s. s.

      Sil
    2. Agizindan opiyim tam icimden gelenleri yazdin.yaa birakin biraz zevk alalim.tabi farkindayiz herseyin.amma bizim icin fark etmeZ.biz onlarin tisortlerine haraketlerine bakmiyoruZ.onlarin muziklerini dinliyoruz ve kliblerine bakiyoruz.bi rahat verin yaa.sanki gormuyoruz gibi konusuyorsunuz😕😕😕

      Sil
  31. merhaba eda ben sana katılıyorum şimdiki gençler one directionu sevdiği için toz kondurmuyorlar ama bütün ünlülerin aynı işaretleri ve sembolleri kullanması tesadüf veya dalga geçmek olamaz. eğer bunun önüne geçmezsek tüm dünyayı saran bir illimunati örgütü olacak bu konuda insanlarımızı aydınlatmağa çalıştığın için çok teşekkürler (GÖNDEREN NİLAYY e-posta adresime erişemiyorum o yüzden adsız olarak gönderiyorum)

    YanıtlaSil
  32. öncelikle ben bir ateistim ama illuya falan inanmam admin iyi iş zaten zayn illuminati

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaşım illuya inanam diyon ama zaynin illuminati olduğunu söylüyon ne ayaksın lan sen zaten ateistlere gıcık olurum inançsız pislikler

      Sil
  33. ZAYN müslümanlığıyla övünüyor evet ve bunu DOĞRU şekilde gösterip göstermediği de tartışılır.Ama bir de TÜRKİYE de yaşayan müslümanları düşünün onlar da ZAYN in yaptıklarını ve hatta daha fazlasını yapıyor.Bir de onun hristyan bir ülkede yaşadığını düşünürsek bence gayet açıklayıcı.Günümüzde müslüman ülkeler bile insanların öldürülmesine yardımcı oluyorsa bu noktada ZAYN in yaptıkları çok masum kalır bence

    YanıtlaSil
  34. Çok saçmaydı. Okudumama pek hak vermiyorm. Piyasadaki her ünlü illu. Kafanızı bunlara taka taka delirirsiniz. Directioner'ım ama mükemmellik sadece Allah'a mahsustur. Zayn müslüman fakat 'mükemmel bir müslüman' değil.Lütfen konuş, hangi müslüman dövem yaptırmaz? her neyse.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda piyasada sadece One direction illuminatiye mensup demedim.Çıkardığın sonuçlara dikkat etmelisin.Zayn'a Mükemmel olmalı diye bir şey demedim.Ve hangi müslüman dövme yaptırmaz demişsin.Dövme yaptırırsan Allahın emrine karşı glmiş olursun.Çünkü dövme yaptıran kadında erkekde lanetlenmiş olur.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  35. Dünyanın en aptalca yazısıydı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En azından okuyup değerlendirdin.Teşekkürler

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  36. BENCE ZAYN TAM ANLAMIYLA MÜSLMAN ÇÜNKÜ Bİ RÖPORTAJTA (RÖPORTAJCI SANIRIM TÜRK) DİNDAR MISIN DİYE SORDU BUNA KARŞILIK OLARAK ZAYN EVET DEDİ HEM SİZ O ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI PAYLAŞIRKEN O BU KAMERAYA BİLE BAKMIYO ZAYN HRİSTİYAN KOLYESİ TAKIYO OLABİLİR BAZEN AMA HRİSTİYAN OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ Bİ FACEBOOK SAYFASINDA YAZIIYODU KAFANIZI ÇALIŞTIRIN ZAYNİN ANNESİ HRİSTİYAN BABASI MÜSLÜMAN ONDAN TAKIYO OLAMAZMI VE AYRICA ZAYNİN Bİ SÖZÜ VAR BEN MÜSLÜMANLII KÜÇÜKKEN ÖĞRENDİM KİMSE BUNU DEĞİŞTİREMEZ. !!! AYRICA ONE DİRECTİON BBC KANALINDA DÜZENLENEN CHİLDREN İN NEED PROJESİNE TAKE ME HOME ALBÜMLERİNİ BAĞIŞLADILAR AYRICA İLLUMİNATİ AYRI BİR DİL HEM HRİSTİYAN OLUNUP HEMDE İLLU OLUNMAZ BENCE VE HARRYDE MÜSLÜMAN OLMAM DEMİYO SÖZLERİNDE APAÇIK BELLİ SEVDİĞİM KIZ MÜSLMANSA BENDE MÜSLÜMAN OLURUM DEMİŞ VE ZAYNDEN MÜSLÜMANLIK HAKKINDA ŞEYLER ÖĞRENMİŞLER VE BİRGÜN NEDEN BENDE MÜS. OLMAYAYIMKİ DEMİŞ OLABİLİR (ÖYLE DEDİĞİNDEN PEK EDMİN DEİLİM FARKLI OLABİLİR HEM EĞER ZİHİN KONTROLÜNDEYSELER NE YAPTIKLARININ FARKINA VARMAZLAR DİZİLERDE BİLE ÖYLE OLSA SUÇSUZ OLUYO YANİ BENCE BÜYÜK Bİ İHTİMAL 1D SUÇSUZ BEN FİKİRLERİMİ SÖYLEDİM SİZ İSTEDİĞİNİZİ SÖYLEYİN AMA İLLU T-SHİRT GİYMEKLE İLLU OLUNUYOSA HADİ ONU GEÇTİM ONLAR ÇOK YARDIMSEVER BİRİ GERÇEKTEN BİZİ SOĞUTMAK İÇİN YAPMAYIN. !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. LAdy Gaga en çok bağış yapan ünlüdür.Selena gomez , Rihanna, Madonna gibi ünlüler iyilik elçileridir.Neden onların illuminati olduğunu kabul ediyorsunuz da One Direction'ın İlluminati olduğunu kabul etmiyorsunuz? yardım yapması onları farklılaştırmaz.Haç takması onu hristiyan yapmaz demişsin.Peygamber Efendimiz(s.a.v) başka dinlere özenmeyin demiştir.onları yaptıklalrını yapmayaın demişitr.Onların kutsal saydığı şeyler sizin için kutsal olmasın demiştir.Bunu ben değil, Son Peygamber söylüyor.Neye inanmak isterseniz inanın.bunları ben uydurmuyorum.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Yaa cok guzel soyledin seninle tam ayni fikirdeyim.harika fikirlerin icin tesekkurleer😊

      Sil
  37. Bi saniye ben kabul ediyorum . Ama bu durum onların kendi istekleri ile girdiklerini açığa çıkarmaz . Çünkü öyle değil . Tamam X-Factor den ünlü oldular illu olacakları belliydi . Ama nerden bilecekleri ki başta . Bakın başka bi yerde de benzer yazı gördüm . Ve yeniden diyorum . Kendinizi onların yerine koyun . Size zarar geldiğinde kendine zarar verecek hayranlar var . Aileniz , sevdikleriniz . İlluminati örgütü bizi , Directioner'ları yan, milyonları kaybetmeyi göze alamaz. Ve onları içlerine çekmek için her şeyi yapar . Tanıdıkları herkesi öldürmek gibi . Yapabileceklerini biliyoruz . Sadece One Direction değil . Kendi isteğiyle girenler dışında herkese yapabilirler .1700'lü yıllardan beri var olan adamlardan pardon yaratıklardan bahsediyoruz .

    Bu arada yakışıklı oldukları için sevmiyoruz biz onları . Çoğu kişinin umudu oldukları için seviyoruz . Kendilerini değiştirmedikleri için . Değişmiş olsalar bile hala içlerinde merdivende oturup şebeklik yapan 5 şapşik olduğunu bildiğimi için seviyoruz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sana katılıyorm tuğçe haklısın gerçektende :)

      Sil
  38. benım anlamadığım nokta var bunların neyını sevıyolar acaba ağır ergenlikmi geciriyo dersin ne dersin çözemedım babacan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen ergen değilsen ne arıyon bu sayfada ağır ergen aslında kendin

      Sil
  39. Kisi sevdigiyle beraberdir.. Hadis-i serif..
    Dunyada da ahirette de. Efendimiz (s.a.s) onlarin yaninda olmayacagina gore sen nerede olacagina karar vermelisin. Secim zor ama cennet ucuz degil..

    YanıtlaSil
  40. Kisi sevdigiyle beraberdir.. Hadis-i serif..
    Dunyada da ahirette de. Efendimiz (s.a.s) onlarin yaninda olmayacagina gore sen nerede olacagina karar vermelisin. Secim zor ama cennet ucuz degil..

    YanıtlaSil
  41. 1D TAM MÜSLÜMAN diye yorum yazanlar 8-15 yaş gurubundalar herhalde :D
    yorumlara bakıp bakıp gülüyorum.

    YanıtlaSil
  42. abla insandaki bu irade ona inat yapar bu yüzden insan en üstündür ama insanda doğruyu yanlışı seçebilir ve ALLAH derki sen bir MÜSLÜMANA KAFİR diyemesin der ve buna rağmen diyen olursa
    da dinden çıkarılır seni destekliyorum ve eminim ki itiraz edenler de demek istediğini anlamışlardır
    sen bizi uyarmak istedin ve anlayan anladı değerli vaktini bizim için harcadın ALLAH RAZI OLSUN

    YanıtlaSil
  43. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  44. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  45. ya zayn müslüman girin youtube'a zayn malik müsim diyin twitter da yazdığı yazıların türkçesine bakın ona göre konuşun bilmiyo olabilirsiniz ama yönetimin tehtidi bunlar MİCHEAL JACKSON neden öldü sanıonuz adamı illüminiatinin adamları öldürdü yoksa adam hala yaşıyodu müslüman olmıyaydı ölmiyicekti bilip bilmeden konuşmayın çocuğa dediler terörist babası pakistanlı diye gruptan ayrılmayı bile düşündü daha çok içine kapandı.Şimdi anticilere yada arkasından atıp tutanlara sevmiyosanız laf atmayın arkasından konuşmayın abi BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAK YAKIŞIYOMU MÜSLÜMANLIĞA?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen ne kadar biliyorsun ki konuşuyorsun? Konuştuklarının ne kadarından eminsin?

      Sil
  46. cok haklısın bende zaten onlardan iğreniyorum

    YanıtlaSil
  47. Benimde sevdigm unluler illu ama onlara mukemmel demiyrm.zten bunlarn hayran grublarda 1d gibi ergenn!!bi seyi 1000 kere daha anlatsan anlamazlar mallar!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence çok araştırmadan ve işin aslını da kimse bilmeden konuşmamalı bir yerde böyle bişey var derken bir yerde yok diyorlar ayrıca görmediğinden emin olduum bir fotou anlatayım sana harry nin omuzlarının al tarafında kızarıklıklar var illu üyelerinin falan yaptığı söyleniyor belki de gerçekten öyledir zorla yaptırıyorlardır yoksa kimbile bile oraya girisn ki ?

      Sil
  48. Ben katılıyorum kutsal kitabımızda dövmenin kesin olarak günah olduğu yzıyor eğer yaptıysa emin olun müslümanlık dinini umuramaz bir tavı uyguluyor demektir :)

    YanıtlaSil
  49. Neden bahsediyosun yaa sen mj illuminatiye karsi cikti son sarkiini dinle anlamiyosan turkcesine bak they dont really about us yani onlar bbeni gercekten kullanamayacaklar zaynin secim sansi vardi ama inkar etmiyorum selena gomezin yoktu yanlis anlama selenator deilim ben bi insan mzk soyluyo diye tanimadim kisiye hayran kalamam ama su gercek ki zayn diinini une tercih etti x factorde bu yuzden hac isareti takti hadi bize inanmiyosun hac isareti konusunda o zaman allaha inan seniin dinin sana benim dinim bana diyo kafirun suresinde yani iste onemsemedigin hac isareti dinden cikariyo ayrica twiter tum unluler sair kesiliyo miley bile imana gelmis kaldiki zayn mi gelmiyecek sarki soylemek gunah islamda arastir pek farkli bisey bulamazsin.gorduklerine okuduklarina hemen de inanma ayrica lonlar hac niyetine takmio ank isaretimiydi neydi iste hac isaretiyle ayni icine kapandigini nerden biliosun sizi anlamiyorum onu gormediginiz halde bu halde olduguna kanaat getiriyosunuz ama bize de kufuru sayiyosunuz o zaman admine inanma kurana bak gercekten sarki soylemek gunahmi docme yapmak gunah mi hac takmak gunah mi soyle uygunsuz fotograflar cekmek gunah mi eger zayn muslumanligi doogru tanitirsa onun ustune toz kondurmam ona biz tam tamlik ol demiyoz olamaz bizde allah zaten bize dort dortluk olun demio oyle bi yuk yuklemii ama sorun su ki zayn musluman bile deil

    YanıtlaSil
  50. ya herkes boyle bi meseleninuzerinde kaliyonuz aslinda biz bununla nasil mucadele edicegimizi dusunmeliyiz yani bu illuminatiyse birazdan herkes oyle olucak

    YanıtlaSil
  51. bn directionerim ve diğer ergenler gibi one directiona tapıp onları savunmam ergenuslar gözünüzü açın onlar illuminati bi kişi yabancı ve ünlüyse üstelik bu işaretleri kullanıyosa bi bkluk var demektir evet zaynin babası pakistanlı ama bu onu tam br müslüman yapmaz boşverin sokak ortasında yaptıklarını obey kepi takan adamdan hayır gelmez bn çok araştırdım onlar illuminati bu oyuna onlarda kandı üzülüyorum sadece dövmeyi türkler bile yapıyor lan ingiliz adammı yapmayacak mal mal konuşmayın onlar illuminati bunu bildiğiniz halde karşıma geçip onları savunmayın

    YanıtlaSil
  52. onları illuminati olsalar bile kendileri oldukları için seviyorum yinede müziklerini dinlerim sonuçta onlar one direction üstteki yazıda bnm

    YanıtlaSil
  53. evet illuminatiler ama tek bi gerçek var onlar oraya kendi istekleriyle girmedi bn onları suçlamam çünkü illuminati herkesi içine alıyor ve zayn bi ingiliz müslümalığı tam tanımıyor onuda suçlamam girmeseler ya ölecekler bunu kimse göze alamaz boşverin biz kendimize bakalı ne olursa olsu bn directionerim üstteki iki yazı bnm

    YanıtlaSil
  54. Sesnin iki yazinin ustundeki yazinin ustundeki yazida benim hani mj la baslian dogru onlari olumle tehdit ediolar yannis degil ama bence olumden daha beter seyle tehdit ediolar bi sure sonra insan bikar beni oldurun der ama diemiolar cunku gercekten olumdende beter biseyle tehdit ediolar ayrica gaga riri ne malsa onlarda ayni mal x factor finish sonra 3 yillik ant. Geldi imzaladilar yani kenfi istekleriyle ririye de oyle olmadi mi teklif geldi kabul etti ama riri bikti istemio sarkilarindan belli eminem gibi ayrica bi turkun dovme yapmasi onu turklukten cikarmaz islamdan cikarir bana gelipte turk sanatcilar musluman deme onlarda ayni ama biri de cikip muslumanlik boyle diyip anlatmadi en azindan ne mal oldugunu bilioz.eger boyleyse vaziyet o zaman bana gelip riri dinimizi kucumsuyo demeyin kafir demeyin riri neyse zaynde oyle ama zayn nesyse bizde oyleyiz lenanin dedigi gibi zikrimiz ayse fikrimiz jessica ama soyle bi durum var ki zaynin zikri lucifer ve obey. Devil...

    YanıtlaSil
  55. Sesnin iki yazinin ustundeki yazinin ustundeki yazida benim hani mj la baslian dogru onlari olumle tehdit ediolar yannis degil ama bence olumden daha beter seyle tehdit ediolar bi sure sonra insan bikar beni oldurun der ama diemiolar cunku gercekten olumdende beter biseyle tehdit ediolar ayrica gaga riri ne malsa onlarda ayni mal x factor finish sonra 3 yillik ant. Geldi imzaladilar yani kenfi istekleriyle ririye de oyle olmadi mi teklif geldi kabul etti ama riri bikti istemio sarkilarindan belli eminem gibi ayrica bi turkun dovme yapmasi onu turklukten cikarmaz islamdan cikarir bana gelipte turk sanatcilar musluman deme onlarda ayni ama biri de cikip muslumanlik boyle diyip anlatmadi en azindan ne mal oldugunu bilioz.eger boyleyse vaziyet o zaman bana gelip riri dinimizi kucumsuyo demeyin kafir demeyin riri neyse zaynde oyle ama zayn nesyse bizde oyleyiz lenanin dedigi gibi zikrimiz ayse fikrimiz jessica ama soyle bi durum var ki zaynin zikri lucifer ve obey. Devil...

    YanıtlaSil
  56. ben rihannanın da şarkılarını dinliyorum,katy perrynin de vs ama bu benim müslüman olmadığımı göstermez allaha inanmıyosa bu onun günahı cezasını çekecek olan da o, ben sadece şarkının ritmini sevdiğim için dinliyorum yani şarkı dinlemek te günah olmadığına göre... ama keşke onlarda bu yolda olmasalardı!!!

    YanıtlaSil
  57. Aynwn cok muzik dinlerim ama sen beni yanlis anladin zayn inanip inanmamasi sorun degil hristiyan olsun hic umrumda degil ama muslumanim diyosada ona gore dvransin dovmeyi sokak ortasinda opusmeyi turklerde yyapio demeyin musluman olmakdemek turk olmakdegildir. Ornek sami yusuf iniliz yada baska avrupali amerikalilar ben gaga riri katy dinlerim ama sevmem nefret ederim

    YanıtlaSil
  58. Zayn Müslüman diğerleri hıristian ama onları çok seviyorum bu yazdıklarınızın hepsi yalan

    YanıtlaSil
  59. ben onları seviyorum ve sevicem ama çok sapıklaşırlarsa çeksinler gitsinler.

    YanıtlaSil
  60. bence hepsi doğru aslında hiiiiç emin değilim ama hepsi yakışıklı buna eminim.

    YanıtlaSil
  61. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  62. ben inanıyorum çünkü herşey gerçek onlar illumatiye bağlı ben bunu araştırdım ve öğrendim ama orada yazan bazı şeyler yanlış tmm bende bir directionerim ama bunu kabullenin onlar

    RUHUNU ŞEYTANA SATTI....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sonunda bana katılan birisi illuminatide RUHUNU ŞEYTANA SATMAZLARSA zaten öldürüyolar amy winehouse michael jackson gibi büyük isimler yada eskiye gidelim marilyn monroe.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  63. Edacığım madem illu yu.anlatıyon bari profiline dikkat et

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Profilimin ne olduğunu bilmeyecek kadar dikkatsiz ve aptal mıyım sence?

      Sil
  64. Aynen Eda sende illumunatiyi anlatıyosun ama neden profilinde üçgenden geçerken renkli bir düzen var?Ayrıca illumunatiyi çok araştırıyorsunuz ve artık bazı kişiler bundan korkuyo.Korkanlara sesleniyorum:Herşeyden büyük ALLAH var. İllumunati olan ünlülerden neden korkuyosunuz.Onlarda sizden korkuyo.Tamam bu konularda bilgiler öğrenin ama artık insanlar küçücük bir sesten korkmaya başladı.Rahatlatıcı şeylerde anlatsanız fena olmaz mı en azından Müslüman lar daha cesaretli ve özgüvenli olur.Ayrıca bu illumunatiyi araştırdığınız yerden uzaklaşınca daha çok rahatlıyorsunuz tavsiye ederim.Hemen sövmeyin kendi fikrimi açıkca ifade ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıda yazdığım cevap senin için de geçerli.Ve sebebi ise sadece resmin hoşuma gitmesi.Anlamıyla ilgili bana ne yakıştırırsanız yakıştırın.

      Ben rahatlatıcı şeyler söylesem de kimse umursamaz.Çünkü söylenebilecek tek şey; UZAK DURMAK.

      Sil
  65. eda abla ALLAH senden razı olsun bu kadar araştırma yaptığın için çok teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
  66. bencede bizim sırf moda diye obey yazılı şeyler takmamız yada giymemiz doğru değil ... ileride bunun doğuracağı sonuçlar iyi olmayabilir :/

    YanıtlaSil
  67. illuminati hayatın her yerinde var mesela küçük kardeşimin izlediğiyabancı filmlere ben de baktım illuminati gerçekten var onları daha küçükken insanların kafasına sokuyolar ayrıca ben hiçbir ünlünün hayranı değilim ünlüler zaten nasıl ünlü oluyor sanıyosunuz gökten mi düşüyolar illuminati hayatları boyunca onlara destek oluyor okul masraflarını karşılayıp BURS VERİYOLAR onları kendileri eğitiyolar siz onun hayranları ise ona olan sevginizden dolaı gerçekleri görmek istemiyonuz sadece obey ve miki Mouse değil ki mesela illuminati için kurulmuş binlerce marka var mesela coca cola tersinden okunması kötü bişi olduğu halde neden hala satılıyor bir insan 10 litre coca colayı içmiş ve ölmüş fransa başbakanı yasaklaamış kendi ülkesine ama niye hala bizde var niye gangnam sytle nasıl bir günde ünlü oldu arkasında destek var geçenlerde izledim normalde mama yemeyen bebeğin babası gangnam stye açıyor ve bebek hipnotize olmuş gibi televizyona bakıyor ve yemeğini de yiyor hiç zorluk yapmadan AMA NEDEN çünkü öyle isteniyor şeytan bazı insanları kandırmış diye sizin de mi ayağınız kayacak türkiyede bile illuminati sayesinde üniverste okuyan yüzlerce binlerce öğrenci var ben bu konuyu çok araşırdım zayn Müslüman olmasa bile hayranları onu hipnotize olmuş gibi gine izleyecek ve onu sevmek için bahane üretecek hatta sadece zayn değil sadece 1d değil TÜM ÜNLÜLER hatta türk ünlüler bile mesela atiye hadise vs. atiye nin aşkistan adlı klibini izledininz mi bence izlemeyin ALLAHLA NASIL DA DALGA GEÇİYOR ! bu heryerde var biz farketmiyoruz belki zayn bir gün ben masonum diyerek itiraf edecek belki bir gün allahı inkar edecek ama bunu yapsa bile hayranları onu savunup yine de onu sevecek çünkü bu şeytanlık heryerde var tom ve jerride örümcek adamda hatta survivorda acunun giydiği tişörtde bile var ama siz onları böyle kabullendikçe onlar daha da ileri gidecek belki yan komşunuz bile illuminati onu bile bilemezsiniz illuminatinin Müslüman kolları da var Müslüman gibi görünüp sizi kendine bağlandırmak için ben illumintiden korkmuyorum ama çevrem ona kanmış insanlarla dolu eğer gerçekten de sadece türkiyedeki mason sayısını duysanız kalp krizi geçirirsiniz BU BİR GERÇEK

    YanıtlaSil
  68. AYRICA ELLERİNİ İŞAREY PARMAĞIYLA BAŞ PARMAĞINI BİRLEŞTİRMELERİNİN ANLAMI 666 DEMEK YANİ ŞEYTANIN 666 TANE İSMİ VAR İŞ.PARMAĞI VE BAŞ PARMAĞI ALTILARIN YUVARLAĞINI LUŞTURUYOR VE GERİ KALAN 3 PARMAK İSE 3 TANE 6 RAKAMININ ÇUBUĞU ANLAMINDA

    YanıtlaSil
  69. bunu yazan fazlasiyala salak bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de bu yazıyı yazarak öküz oldun bnce

      Sil
  70. Bakin one direction illuminati falan değil asil bunu yazan öyle cunku bu kadar sacmalikla kafasi dolmuski o dediğin şeytan meytan hikayesi zaten yalan ayrıca kardeşim sizin işiniz gücünüz yok mu ya milletler ugrasionuz o onlarin tercihi ve onlari sevmek isteyenlerin de sevmek tercihi kimse kimseye karisamaz ayrıca obey bi marka günümüzde bi çok genç giyiniyor demek onlarda tapio şeytana tövbe tövbe ya valla malsiniz başka bisey diyemiyorum

    YanıtlaSil
  71. Allhin hayvanları size ne lan gidin bok bok setlere insanin bebe misiniz la siz mallar gidin başka şeylerle ugrasin inşallah o şeytansize gelirde bidaha gitmez salak mi dirdie mal midir cozemedim valla

    YanıtlaSil
  72. ilumülati orp ilerde ilum. tarfından savş çıkarsa bende katılıyorum çıkarn gözlikzi

    YanıtlaSil
  73. ilumülati orp ilerde ilum. tarfından savaş çıkarsa göt gibi kalın işalah

    YanıtlaSil
  74. Bende obey kıyafetleri kullanıyorum yada bende üçgen göz falan sembollü eşyalar kullanıyorum ama bu benim illuminatici olduğum anlamın gelmez . Her şeyi bi yerinzle sorgulamayın !!

    YanıtlaSil
  75. Bende Harry yi seviyorum hem de kör kütük ve b
    İlliminati denen şey dünyadan kalksa Allah onu kahretsin Allah onun cezasını versin ve Allah a havale ediyorum iyi değindin ama ben one direction sız yapamam. Ayrıca zayn ister öpüşür ister dövme yapar isterse de sevişir sana ne yani dini ni yapıyor saba ne hem zayn tam bir Müslüman ve zayn en azından Müslüman benim sevdiğim kişi harryy katolik ben şimdi napıyım işallah Harry le birlikte bir konserine gidip onu baştan çıkarıp ona hiç bir kızın yaşatmadığın duyguları yaşatmak istiyorum ve evlenmek istiyorum ha ayrıca ben londra da yaşayacagız evlendiğimiz de ben yabancı dil bölümünde okuyorum ve ingilizcem çok iyi geçen dönem. karneme 99gelmişti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mal misin ablacim
      1 universitede olsan orda karne olmayacağını bilirdin
      2 müslüman bir kadin hristiyanla evlenemez
      3 boş hayaller kurma sen beyonce değilsin
      4 yaşına göre fazla saçma ve sapık konuşuyorsun

      Sil
  76. Ya şunu yazan kişi sen iyimisin ? Ancak One Diraction u kötüleyin lan sız sokağa hiç mı çıkmıyosunuz madem o kadar müslümanlığı biliyo herkes niye bildiklerinizi uygulamıyosunuz he kim şimdi müslümanlığı düzgün yaşıyor.Sokakta kafasını kapatıpta kot pantolon giyenler var kim müslümanlığı düzgün yaşıyo sizin sevdikleriniz maşallah hiç hatası yok sizin sevdiğiniz ünlüler melekte suçsuz bizim sevdiğimiz ünlüler mı şeytan sen şuan bu illuminati denilen şeyi araştırarak kendine zarar veriyosun ama farkında değilsın nasıl biliyo musun şöyle bizim burdaki bir çocuktan örnek sana bu çocuk müslüman dı ve dinine çok önem veriyordu bu illu denilen ileti internetten okuma başladı uyardım uyardım ama dinlemedi ben müslümanim bana birşey olmaz dedi ve aradan zaman geçti şimdi bu çocuk müslümanlığı retediyor sen ALLAHIN sana emanetı olan aklını kömürleştiriyosun bir tek sana değil bunu okuyan herkes e zararı var lütfen yani artık anlattığıma belki yaln dceksin sen bilirsin sesleri hoşuma gidiyo Zayn Malik ve Harry Styles i seviyorum müzik dinlemekhayran olmak bunlar benim müzik söylemeyi seviyorum hoşuma gidiyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akıllı insan bilmediği şeyi söyler akılssızsa bildiği şeyi bilmiş gibi yapar :D yorumları okudukça çok gülüyorum iyiki sizin gibi palyaçolar var ...

      Sil
    2. Ayrıca bi işi bilen yapar
      Az bilen akıl verir
      Bilmeyen eleştirir
      Yapamayan çamur atar der susarım

      Sil
    3. tuttum seni

      Sil
    4. Bak hala onların yaptığını birçok ünlü yapıyor muhabbetini açıyorsanız, siz bizim demek istediklerimizin hiçbirini anlamamışsınız demektir.Ve ben bunu tekrar tekrar anlatmaya çalışmak istemiyorum AMA tekrar söyleyeceğim.

      Zayn Müslüman bir ünlüye örnek olacaksa yukarıdaki şeyleri yapmamalı.Ya da ben Müslümanım dememeli.Çünkü bunlar yanlış şeyler.Ve bu yanlış şeyler insanların bilinçaltına işleniyor.Bunu toplumdaki biri yapıyorsa, o da zaten bu sübliminal mesajlara, sembollere maruz kalmış demektir.Dizi,film,müzik vs. onu etkilemiştir.Daha nasıl anlatabilirim ? Anlatabilen varsa açıklasın lütfen.Belki de sorun bendedir.

      Sil
    5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    6. Bence de sorun sende sen ölmelisin insan kimseyi sevmez herkesi illuminatici olarak algilarsa bu kafadan komutanlığın işaretidir anan üçgenli tişört giyse ona da illuminati üyesi der çöpe atarsin

      Sil
  77. Ayrıca asıl illuminati işareti budur

    http://i.hizliresim.com/l0LblQ.jpg

    sız de ünlü diye giydiği 2 parça kiyafetle yargılamayın sız hem oruç tuttuğunu nerden biliyosun seni arayıp ezan okundu mu diye sordu mu diyosunuz da sız nerden biliyosunuz onun müslüman olmadığını arayıp sordunuz mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah'ın akıllısı bi yorum daha yapmış. Alemin akıllısı sen misin?? :D palyaço

      Sil
  78. Yalnız eda anlatım sayfanın %30 felan desek geri kalanı yorum ne kadar cahil varsa artık :D bide sana yalancı diyorlar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın, yapacak bir şey yok.Onlar bana yalancı deyince ben yalancı olmuyorum.Ben kanıtlarla geliyorum onlar ise kuru sözlerle.

      Bana savundukları kişilere dönüşüyorlar farkında değiller.

      Sil
    2. Nokta bu lafın üstüne konuşmayın ha bence :D

      Sil
  79. kusura bakma ama böyle de yargılamamalısın.benim de dövmem var.bende öpüşebilirim.bende mi illucuyum yani?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1) Neden yargılamamalıyım? Ben bu sayfayı o yüzden açtım zaten.Ben dövmeli her insan İlluminati sisteminin bir üyesi demedim.Ya da öpüşen.Ki öpüşmek gayet insancıl birşey.Toplum içinde olmamak şartıyla.Tabi sizin keyfiniz bilir.Ben bir Müslüman bunları yapmamalı dedim.Ve yukarıda açıkladığım bazı sembolleri Zayn ile ilişkilendirdim.

      2)İllucu diye bir kelime yok.

      Sil
    2. Eda arkandayım süpersin bni bu konularda bilgilendirdin

      Sil
  80. Dua et buradan bi one directioner cikmasin yoksa Gzini burnunu kirar.ve ben gurur duyuyorum ki directionerim.senin o dediyin pembe gozlukler ve illuminTi gercek Ama hangi birimizi tehtit santaj etseler ve iskence etseler bizde o kuklalRdN okuruz artik bunlarjn isi kiyamete kaldi.bizim sinimiz var ve kimse bizi yolumuzdan donderemez.yani dininizi koruyun ve tek kelimeyle directionu suclamaktan vazgecin.onlar istemediler boyle olsun.kim ister beyinsiz bir ucken ona itaat etmesini diyip emirler ve iskenceler versin.ama lady rihanna jennifer selena bunlari bilerek yapti ve filistinle dalga gectiler.ama direction masson olsada filistine en azindan destek oluyor.yani hL bi kalp tasiyor.am siz kalpsizce onlari atin diyosunuz.ben one directionerim ve asla vazgecmiycem bence sen pembe gozluklerini cikar ve burda yazmadigin kendine gerekli bilgilerden baskalarini a gormeye calis hih dua et agzini burnunu kirmayayim one direction icin.onlar ve harry styles.benim canm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok guzel soyledin.haklisin bende directionerim ve hic zaman vaz gecmem

      Sil
    2. helal olsun arkanızdayım

      Sil
  81. Ya nekadar mal insansınız elin gavurunun size ne faydası var.ben de edanın yazılarını okuyasaya kadar tam bi selenatordüm ama bu kız sayesinde ondan nefret ediyorum.ne saçma bi inanç ya gözünüz çıkar inşllh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o yüzden artık okumuyoruz, selenadan nefret etmen iyi mi oldu? bizi idollerimizden soğutmaya çalışıyor. daha doğrusu çalışıyorlar çünkü yalnızca o değil, herkes bunu yapıyor ne yazık ki.. o yüzden he deyin geçin anam ama seni çoktan soğutmayı başarmışlar

      Sil
  82. ALLAH İLE KUL ARASINDADIR SÖZÜNÜ DE ŞEYTAN DEDİRTİYORMUŞ ARAŞTIRIN VE ÖĞRENİN BEN YİNE DE ZAYN MALİK HASTASIYIMMM...

    YanıtlaSil
  83. ALLAH İLE KUL ARASINDADIR SÖZÜNÜ DE ŞEYTAN DEDİRTİYORMUŞ ARAŞTIRIN VE ÖĞRENİN BEN YİNE DE ZAYN MALİK HASTASIYIMMM...

    YanıtlaSil
  84. Eda bence sen de o at gözlüklerini çıkar ben directioner değilim zaten şuan zayn ayrıldı bu yazı eski baya galiba one directionu sevmem de zayn müslüman olduğunu söylüyor ve sen onun müslüman olmadığını söyleyerek şuan günaha girdin ayrıca kimsenin dinini sorgulamak sana düşmez burda kimseye ahlak bekçiliği de yapamazsın. Her uerde illuminati var diyip duruyorsunuz bence asıl siz bu konuyla kafayı bozmuşsunuz etrafa baktığınızda üçgen mi arıyorsunuz ya siz iyice piskopatlaşan bu millete hayır diliyorum gerçekten kafanız kontak mı bilemem de yazdıkların çok saçma tatlım bence sen yazma yani

    YanıtlaSil
  85. ya allah aşkına yorumları okurken gülmekten öldüm resmen :D :D bi kere one direction kukla falan değil evet illüminatideler ama bunu yalnızca hayalleri için yapıyorlar, ayrıca bir rihanna veya bir katy perry ile one direction ı kesinlikle ve kesinlikle BİR TUTAMAZSINIZ çünkü işte asıl onlar illüminati için çalışan köleler, kuklalardır. illüminati üyelerine bir sayfa açsak simsiyah sayfanın içinde one direction küçük beyaz bir noktadır..(-pembe gözlük kullanmıyorum tatlım ;) )

    YanıtlaSil
  86. Zaten ii bir direction lu iseniz onları seviosaniz onları dinlemeyip gözden düşünürseniz onlar da bu kapandan kurtulurlar ben zayn hayranıyım onun uzulmesini istemiyorum ama iluminatinin içinde olduğu sürece daha fazla uzulecek o yüzden yavaş yavaş onu artırmayı müziklerini dinlemeyi bırakmaya calisiyorum sizden ricam sizde onlara zayn e yardım edin bi kişi bi kişidir lütfen kurtarın onları bu kapandan kukla olmaktan kurtarın

    YanıtlaSil
  87. GAME OWER ONE DİRECTİON.WELL COME TO HELL...

    YanıtlaSil
  88. Illuminati Gruba katıl bugün, dünyadaki her şey manevi güç kontrol olduğunu olduğunu vardır, ben yoksulluk ve acıların bir hayat yaşamaya başladı, ben yeni bir hayat olduğunu genç olmak vardı asla, ama şu anda ben her temettü zevk hayat, ben güçlü, ünlü, zengin değilim, ben stres olmadan bir hayat yaşamak, ama İlluminati gruba katılmak sonuçta bu bir sürpriz olarak gerçekleşir. Zenginlik, ünlü ve güç istiyorum herhangi bir vücut için, o zaman aylık üyelik nimet 100.000 $ dolar almak için bugün Illuminati, bunu katılma şansına sahip

    Aşağıdaki e-posta ile temasa geçin. Biz don aliciakhana@gmail.com t insanlar katılmak için tenezzül ,. biz sadece sizin dünyaya hakim ve baskıdan özgür olmak istiyorum.,

    Illuminati JOIN YENİ ÜYELER İÇİN VERİLEN FAYDALARI.
    USD $ 500,000 USD 1. Nakit Ödül
    USD $ 300,000 USD değerinde 2. Yeni Şık Rüya CAR
    3. A Dream House sizin kendi seçtiğiniz ülkede satın
    Hayalinizdeki turizm 4. Bir Ay tatil (tamamen ödenmiş).
    5. Bir yıl Golf Üyelik paketi
    Dünyada her Havalimanları 6. Kişilik VIP tedavi
    7. Toplam Yaşam şekli değişikliği
    Bohemian Grove 8. Erişim
    bir üyesi olarak banka hesabınıza 1.000.000 $ USD her ay 9. Aylık ödeme
    10. Bir Ay Dünya'nın En İyi 5 dünya liderleri ve Top 5 Ünlüler ile Randevu rezervasyonu.
    Eğer zengin evini katılmadan takarken ise aliciakhana@gmail.com bize e-posta

    YanıtlaSil
  89. Saçmalık bu yalnış şeylerle bizi yormayın her ünlü illimunati değil directioner olmak bambaşka bir şeydir herkes anlamaz 😡😬

    YanıtlaSil
  90. aynn öyle konuş be konuş

    YanıtlaSil
  91. Bayağı güldüm. çok komik gerçekten illümünatiden olan kişi veya kişiler aaa ben illümünatideyim heyyy diye kendini belli etmez. sonuçta bütün dünyanın bildiği bir örgüt. böyle bir örgütün üyeleri neden kendilerini belli etsin . BU ÇOK SAÇMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YANİ DEMEM O Kİ ÇOK SAÇMALAMIŞSIN.

    YanıtlaSil
  92. DİKKAT! DİKKAT!! DİKKAT!!! 2017/2018 BÖLÜMLERİ İÇİN ILLUMINATI KARDEŞLİĞİ ŞİMDİ GEÇERLİDİR. Zenginlik istersiniz, iktidar ister hayatınızda ünlü olmak istiyorsanız, bu, Illuminati Kardeşler Vakfı'na katılmanız, aşağıdaki bilgi notu ile bize geri dönmeniz için bir fırsattır. Ad Soyad_________________

     Country______________________

    Menşei durumu _________________

    Doğum tarihi_____________________

    Seks_________________________________

    Adres______________________________

    Telefon_________________________________

    Email_________________________________


     TAHMİNLER önceden! Bugün çevrimiçi ILLUMINATI KARDEŞLİĞİ'ne katılın ve dünyadaki konumunuza bakılmaksızın tüm arzularınızı kabul edin. Bugün bize katılın ve anlık toplam> 100,000 ABD Doları ile ödüllendirileceksiniz. Yeni bir üye olarak aylık olarak üç bin beş yüz ABD Doları ($ 3,500) maaş olarak verileceğini unutmayın. Toplumda ne kadar büyürseniz maaşınız o kadar büyük olur. Katılmak için bugün bize ulaşın. lütfen aşağıdaki bilgileri doldurun ve e-posta yoluyla bize iletin veya aşağıdaki telefon numaralarını arayın. İLETİŞİM AJANSI ABD'DE AÇIK. TELEFON: +2349054872959 WHATAPP: +2349054872959 veya E-posta ::: bize franklinilluminatitemple7@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
    Konuşma oturumu sona erdi
    Bir mesaj yazın ...

    YanıtlaSil
  93. Büyük kardeşlik İlluminati'nin üyesi olmak ister misin? Sizleri zengin ve ünlü bir yıldız haline getireceğiz, iyi bir iş bulmaya, seçimleri kazanmaya ve politik bir güce kavuşacağız, tüm çabalarınızda sizi zenginleştireceğiz ve mahkemede hiçbir vakayı asla kaybetmeyeceksiniz. ya da hiç olmadıysanız, illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine e-posta gönderebileceğiniz yüksek yerdeki kişileri kontrol etmek için yetkileriniz olacak

    YanıtlaSil
  94. Büyük kardeşlik İlluminati'nin üyesi olmak ister misin? Sizleri zengin ve ünlü bir yıldız haline getireceğiz, iyi bir iş bulmaya, seçimleri kazanmaya ve politik bir güce kavuşacağız, tüm çabalarınızda sizi zenginleştireceğiz ve mahkemede hiçbir vakayı asla kaybetmeyeceksiniz. ya da hiç olmadıysanız, illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine e-posta gönderebileceğiniz yüksek yerdeki kişileri kontrol etmek için yetkileriniz olacak

    YanıtlaSil
  95. Merhaba arkadaşlar

     
    ABD'de ILLUMINATI NATION BURADA
    GÜNEY AFRİKA'DAN ILLUMINATI, ABD VEYA DÜNYADA HER YERDE
    ZENGİN, FAME VE POSSES GÜÇ.
    Hemen başlatma için Yeni üye kaydı artık çevrimiçi
    şimdi !!!!! ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR. Bir nakit
    USD ödülü
    $ 500,000 USD Yeni Şık Bir Rüya ARABA 300.000 USD USD Rüya Ödülü
    Kendi tercih ettiğiniz ülkede ev satın al Bir Ay tatili
    (tamamen ödenmiş) hayalinizdeki turistik yere. Bir yıl golf
    Üyelik paketi Dünyadaki tüm havaalanlarında V.I.P tedavisi
    Toplam Yaşam Tarzı Değişim Bohemian Grove'a Erişim
    Her ay bir üye olarak banka hesabınıza 1.000.000 ABD doları
    En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 ile Ay rezervasyonu
    Dünyadaki ünlüler. brotherhoodilluminati19@gmail.com


       

         Saygılarımızla ILLUMINATI BROTHERHOOD BİRLEŞİK DEVLET SİPARİŞİ .....

    YanıtlaSil
  96. BÜYÜK ILLUMINATI BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.


    Dünyada zengin ve meşhur olacak ve dünyadaki yüksek yerdeki insanları kontrol etme gücüne sahip bir kardeşlik olarak Illuminati'nin bir üyesi olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, Öğrenci, yaşamda zengin, ünlü, güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılmak ve anında zengin bir toplam olsun. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz her yerde ve ayrıca 20.000.000 ABD doları aylık maaş% 2026 olsun
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. USD $ 500,000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA
    3. bir rüya evi kendi seçim ülkenizde satın
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tamamen ödenmiş).
    5. Bir yıl Golf Üyelik paketi
    Dünyadaki tüm Hava Alanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Grove'a erişim
    Her ay bir banka hesabınıza 9.000.000 USD tutarında aylık ödeme
    10.One Ay Dünyanın En İyi 5 Dünya Liderleri ve En İyi 5 Ünlüleri ile Randevu rezervasyonu.
    Bize büyük kardeşlik illuminati satanic el sembolü katılmadan ilgileniyorsanız e-posta kardeşhoodilluminati19@gmail.com +16906672341 +953312758974 +44672288754 aracılığıyla bize şimdi başvurun bize dünya bugün katılmak ve hayallerini geri var



            Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  97. BROTHERHOOD'E HOŞ GELDİNİZ.

    Dünyada zengin ve ünlü olacak dünyanın yüksek yerlerinde insanları kontrol etme gücü ile bir İlluminati kardeşliği olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olun, bugün İlluminati kardeşliğinin kardeşliğine katılın ve anında bol miktarda para alın. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın her yerinde hayatı seçiyorsunuz ve ayrıca 20.000.000 dolarlık maaşla aylık 202.000 dolar kazanıyorsunuz.
    AYDINLATMA DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ ÜYELİK FAYDALARI.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. $ 500.000 CAR yeni bir şık rüya
    3. kendi seçimlerimizde bir rüya evi satın al
    4. Rüyalarınızda aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Korusu her
    Banka hesabınızın her bir ayı için aylık 9.000.000 ABD doları ödeyin
    10. Bir Ay Ay Dünyada ve En İyi 5 Ailede En İyi 5 Dünya Lideri ile rezervasyon yapın.
    Bize büyük kardeşlik İlluminati şeytani elinin sembolü ile katılmayı düşünüyorsanız, bugün bize katılmak için e-posta gönderin ve hayalinizdeki geri gelmek kardeşlikilluminati19@gmail.com +16906672341 +953312758974 +44672288754 bize ulaşın

    Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  98. BROTHERHOOD'E HOŞ GELDİNİZ.

    Dünyada zengin ve ünlü olacak dünyanın yüksek yerlerinde insanları kontrol etme gücü ile bir İlluminati kardeşliği olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olun, bugün İlluminati kardeşliğinin kardeşliğine katılın ve anında bol miktarda para alın. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın her yerinde hayatı seçiyorsunuz ve ayrıca 20.000.000 dolarlık maaşla aylık 202.000 dolar kazanıyorsunuz.
    AYDINLATMA DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ ÜYELİK FAYDALARI.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. $ 500.000 CAR yeni bir şık rüya
    3. kendi seçimlerimizde bir rüya evi satın al
    4. Rüyalarınızda aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Korusu her
    Banka hesabınızın her bir ayı için aylık 9.000.000 ABD doları ödeyin
    10. Bir Ay Ay Dünyada ve En İyi 5 Ailede En İyi 5 Dünya Lideri ile rezervasyon yapın.
    Bize büyük kardeşlik İlluminati satanic elin sembolü ile katılma ilgileniyorsanız, bugün bize katılmak ve hayalinizdeki geri dönmek için e-posta illmuminatibrotherhoodorder666@gmail.com+16906672341 +953312758974 +44672288754 bize ulaşın

    YanıtlaSil
  99. BROTHERHOOD'E HOŞ GELDİNİZ.

    Dünyada zengin ve meşhur olacak yüksek yerlerde insanları kontrol etme gücü ile bir İlluminati kardeşliği istiyorum. Kardeşin ve kız kardeşinle iyi bir ilişki kurmak için harika bir fırsat ve harika zaman geçireceksin. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Dünyanın her yerinde hayatı seçiyorsunuz ve ayrıca 20.000.000 dolarlık maaşla aylık 202.000 dolar kazanıyorsunuz.
    AYDINLATMA DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ ÜYELİK FAYDALARI.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. $ 500.000 CAR yeni bir şık rüya
    3. kendi seçimlerimizde bir rüya evi satın al
    4. Rüyalarınızda aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Korusu her
    Her banka hesabı için aylık 9.000.000 ABD doları ödeyin
    10. Bir Ay Ay Dünyada ve En İyi 5 Ailede En İyi 5 Dünya Lideri ile rezervasyon yapın.
    Bize büyük kardeşlik İlluminati satanic el ile katılma ilgileniyorsanız, bugün bize e-posta ve hayalinizdeki geri dönmek illmuminatibrotherhoodorder666@gmail.com+16906672341 +953312758974 +44672288754 bize ulaşın

    YanıtlaSil
  100. ILLUMINATI BRING'LERİNİ DÜNYANIN KUYRUKLARINA KATILIM
    BUGÜNDE GÜNLÜKLER. FİNANSAL ZORLUKLARINIZ SONUÇLANDI. BİZ
    CANLI OLDUĞUNUZU SAĞLAMAK İÇİN FİNANSAL VE DİĞER MALİYETLERİNİ DESTEKLEYİN
    KOMFORLU HAYAT. BUNU DAHA DAHA YAŞIYORSUNUZ.

    DÜNYANIN EN UZAKTAN KISMINA AŞAĞIDAKİ BİRLEŞİK DEVLETLERİNDEN, BİZ GELİYORUZ
    BUNU İSTEDİĞİNİZ NE OLURSUNUZ? BU E-POSTA; illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com REGARDS.

    YanıtlaSil
  101. Işığı göremedim. Para, güçler, şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki başlığınız haline gelir ve hayallerinizin gerçekleştiğini görürsünüz. Illuminati dünya genelindeki (ABD) e-posta adresine katılmak isterseniz, illuminatiworldwideorder.com'a katılın
      veya whats-app bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.

    Aldatılma ve çevrimiçi internete dikkat etmeyin
    bizden biri olduğunu iddia eden sahtekarlar
    bir soru sormadan önce onaylayın ...

    Not..Sadece whatsapp çağrı mesajını kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  102. PARA VE GÜÇLÜ ILLUMİNATİ'NİN BÜYÜK TEMASI'na GOLDEN FIRSATINIZ,
    Whatsapp +19292811087 İLE ILUMINATIWORLDWIDEORDER İLE İLETİŞİME ULAŞABİLİRSİNİZ
    (Illuminatiworldwideorder@gmail.com)

    Bir erkek ya da bir iş kadını, bir politikacı, bir müzisyen, bir öğrenci misiniz, hayatınızda zengin, ünlü, güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve anında zengin bir toplam olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz ve aylık olarak ayda 500.000 dolar alırsanız ...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 1.000.000 USD nakit ödül
    2. USD 500.000 USD değerinde Yeni Rüya Şık araba
    3. seçtiğiniz ülkede bir rüya ev satın
    Dünyanın en iyi 5 ile bir ay görüşürüz
    Liderler ve dünyanın en iyi 5 ünlüleri.

    YanıtlaSil
  103. Işığı göremedim. Para, güçler, şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki ünvanınız olur ve görürsünüz.

    Hayallerin gelebilir. Sadece isteyenler için değil, tüm dünyada İlluminati'ye katılmak istiyorsanız

    (U.S.A) adresindeki merkez ofisi illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine üye olun
      veya whats-app bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.

    Aldatılma ve çevrimiçi internete dikkat etmeyin
    bizden biri olduğunu iddia eden sahtekarlar
    bir soru sormadan önce onaylayın ...

    Not..Sadece whatsapp çağrı mesajını kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  104. BÜYÜK KARDEŞLİĞE HOŞ GELDİN. ILLUMİNATİ666.
    email:illuminatbrotherhoodorder666@gmail.com ile temas
    Eğer dünyada zengin ve ünlü yapmak ve dünya çapında yüksek bir yerde insanları kontrol etmek gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak İlluminati üyesi olmak istiyor musunuz .Eğer bir iş adamı ya da kadın,sanatçı, politikacı , müzisyen, öğrenci,futbolcu ya da bastket baller, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir hafta içinde 2 milyon dolarlık zengin bir miktar ve ücretsiz bir ev almak istiyor musunuz.bu dünyada yaşamayı tercih ve aynı zamanda bir maaş olarak aylık 10.000.000 ABD doları almak herhangi.
    ILLUMİNATİ'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. $ 500.000 USD nakit ödül.
    2. Yeni bir şık rüya araba USD değerinde $ 300,000 USD.
    3.Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya Evi.
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir ay tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıl Golf üyelik paketi.
    6.Dünyadaki tüm havaalanlarında V. I. P tedavisi.
    7.Toplam yaşam tarzı değişikliği.
    8.Bohemian Grove erişim
    9.Üye olarak her ay banka hesabınıza $5,000,000 Usd aylık ödeme.
    10.Bir ay ilk 5 dünya liderleri ve dünyanın en iyi 5 Ünlüler ile randevu rezervasyonu.
    Eğer büyük kardeşlik ılluminati 666 bize katılmadan ilgileniyorsanız
    aracılığıyla bize ulaşın email:illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com, nedir app +33752176037...

    YanıtlaSil
  105. Işığı göremedim. Para, güçler, şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki başlığınız haline gelir ve hayallerinizin gerçekleştiğini görürsünüz. Illuminati dünya genelindeki (ABD) e-posta adresine katılmak istiyorsanız, illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine e-posta gönder
      veya whats-app bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.



    Not..Sadece whatsapp çağrı mesajını kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  106. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada ABD'de ve dünyada bu gerçek zengin adama katılma, bir parçamız ol ve zengin ol. Bize de ulaşabilirsiniz
    Daha fazla bilgi ve üyelik süreci için, kardeşliğin bir üyesi olabilirsiniz.

    NOT: Tüm yeni üyelere vizesiz bir vize işlemek için bizimle birlikte vatansever gün taç giyme töreninde bizimle birlikte olmak üzere bir bölüm ödemesi verilecektir.
    tebrik edici faydalar. Ardından, normal yıllık kardeşlik avantajlarına sahip olmaya başlayabilirsiniz. aylık ve haftalık

    ILLUMINATI YENİ ÜYELİK FAYDALARI.

    1. 550.000 USD USD Nakit Ödül
    2. 134.000 $ 'lık yeni bir rüya
    3. seçtiğiniz bir rüya evi satın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişimi 8. Bohemian Grove'a erişim
    Banka hesabınıza her ay için 100.000.000 ABD doları
    10. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve büyük illuminti kardeşliğinin En İyi Ailesi ile üç aylık randevular.
    Tek yapmanız gereken,brotherhoodilluminati19@gmail.com +16784655643 + 44768598773 + 9957468736388 + 34 7586748936

    Selamlar ILLUMINATI UNITED STATES SİPARİŞ

    YanıtlaSil

Sana Yakıştığı Şekilde Yorum Yap !