14 Şubat 2013 Perşembe

Rihanna ve İlluminati 1


Rihanna.Asıl ismiyle Robyn Rihanna Fenty.10 parmağında 10 marifeti olan bir sanatçı.
Şarkıcı, kültür elçisi, söz yazarı, video yönetmeni, aktris.Hayranları için bir TANRIÇA ! Jay-Z tarafından keşfedildi.ABD’ye annesi ile geldi ve DEF JAM şirketi ile anlaşma imzaladı.Buraya kadar her şey normal.İlk albümü 2005 ‘te çıktı.Music Of Sun.Ben bu albümü Rihanna’nın temiz albümü olarak adlandırıyorum.En azından diğerlerine göre daha temiz.2006 ‘da çıkan 2. albümü A Girl Like Me ise yine aynı denilecek , çok başarılı bir albüm.Öncelikle yıllarda ki  giyimine, duruşuna dikkat etmek istiyorum .
   

9 Şubat 2013 Cumartesi

Britney Spears I Wanna Go Klip Analizi / Gerçek Hayat


Merhaba arkadaşlar.
Yoğun istek üzerine Rihanna ile ilgili yazımı yarıda bırakıp Britney Spears ‘I Wanna Go’ şarkısının analizini yapmaya karar verdim.
Britney bu klipte tamamen kendi hayatını anlatmış diyebiliriz.Şöhretini,düşüşünü,medya baskısını ve tabi ki İlluminati’nin baskısını.Çocuk yaşta bu işin içine çekilerek zihin kontrolüne uğramış kişilerden biri Britney.Artık dayanamayıp örgütten çıktığında ise  örgüt onu çocuklarıyla tehtid etmiştir.Britney’ de o sıralar bunalıma girip saçlarını kazıtmıştır.Herkse bunun albüm reklamı olduğunu söyler.Allah bilir.